merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bi kaç gündür takılıyorum güzel modlar var cok profesyonel olmasamda bende küçğk çaplı bişi yaptım dewamıda gelcek resimlerini gösteriyim
önce kasanın icini boyadım metalik kırmızıya
dısını sıyah yaptım fakat burada* resim cekmedim(unutmusum:D)
üstüne alev benzerı bı modle cızıdım fakat kullandıgım renkler kırmıız mavı ve beyaz oldu buda seklin son hali üsütüne ve diger ayna baska sekilde yaptım fakat yine resim yok:D ön tarafı kırmızı ve sıyah yaptım ve kasanın bitmis hali kasanını içinden resimler kasayı kestirsem güzel olacaktır fakat nerde kestircem ona bakıyorum:D resimler cok kaliteli degil tel de cekildi idare edinicine ısıklı fan yada plex takarsam led takmayı düsünüyorum fakat su an ısık yok yorumlarınızı beqlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_crazy -- 29 Mayıs 2008; 20:59:29 >
Aslında grafit düşündüm fakat detaylar için çok küçükdü yüzey bende üstüne kalıp çizdim. Boyama çok güsel fakat yan tarafı kestircek yer bakıyorum plex war kestircek yer bulamadım:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_crazy -- 23 Mart 2008; 15:51:53 >
arkadaşım herşey iyi güzelde sprey olayını evin içinde yapıyorsun :) Çok sakıncalı... Bir sure sonra ciğerlerin uv duyarlı olur kasaya takarsın benden söylemesi :)
kablo toplama olayı cidden zahmetlidir.Elinizde toplama kiti yoksa baya uğraştırıyor.Kasanın sağ kapağı arkası örümcek ağı gibiydi.Bİraz kablo kelepçesi birazda bantla hallettim şimdilik. Sizin kasadaki kablolarda baya karışık el atma zamanı gelmiş.Birde o kapaktaki alev deseni iyi durmamış bana kalırsa sol kapağı plexi cam yapıp üzerine desen çiziniz.Elinizden geliyor zaten...
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü