Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Everest 906 A case mod(version 2.0)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Everest 906 A case mod(version 2.0) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mc_crazy

22 Mart 2008; 18:20:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bi kaç gündür takılıyorum güzel modlar var cok profesyonel olmasamda bende küçğk çaplı bişi yaptım dewamıda gelcek resimlerini gösteriyim

önce kasanın icini boyadım metalik kırmızıya

dısını sıyah yaptım fakat burada* resim cekmedim(unutmusum:D)

üstüne alev benzerı bı modle cızıdım fakat kullandıgım renkler kırmıız mavı ve beyaz oldu

buda seklin son hali

üsütüne ve diger ayna baska sekilde yaptım fakat yine resim yok:D
ön tarafı kırmızı ve sıyah yaptım

ve kasanın bitmis hali

kasanını içinden resimler kasayı kestirsem güzel olacaktır fakat nerde kestircem ona bakıyorum:D

resimler cok kaliteli degil tel de cekildi idare edinicine ısıklı fan yada plex takarsam led takmayı düsünüyorum fakat su an ısık yok yorumlarınızı beqlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_crazy -- 29 Mayıs 2008; 20:59:29 >

corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Mart 2008; 19:37:47 

yan kapağa plexi monte et .. kasa arkasına ledli fan al tak .. müthiş duracak ...durumun iyi ise neon falanda at içeri

güzel çalışma

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

22 Mart 2008; 20:44:28 

o resmi nasıl yaptın

mc_crazy

22 Mart 2008; 21:17:38 

Aslında grafit düşündüm fakat detaylar için çok küçükdü yüzey bende üstüne kalıp çizdim. Boyama çok güsel fakat yan tarafı kestircek yer bakıyorum plex war kestircek yer bulamadım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_crazy -- 23 Mart 2008; 15:51:53 >

emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Mart 2008; 1:24:58 

Güzel başlangıç ama yandaki alev resmi biraz kötü durmuş onun yerine sticker yapıştırsan daha güzel dururdu eminiim

Emmoo14
OstotheK

26 Mart 2008; 1:49:39 

arkadaşım herşey iyi güzelde sprey olayını evin içinde yapıyorsun :) Çok sakıncalı... Bir sure sonra ciğerlerin uv duyarlı olur kasaya takarsın benden söylemesi :)
mc_crazy

26 Mart 2008; 11:10:10 

yaptığıma bin pişman oldum her taraf tozdu ama yaptık bi kere artık bi dahakine yapmıcas:D

maranello

26 Mart 2008; 11:34:40 

Akçalı boyayı nerden aldın bütün yapı marketleri gezdim hepsinde duplicolor var......

AMD AM2 4800+,ASUS M2A-VM BOARD, 2X1GB DDR2 800MHZ,COOLER MASTER CENTURION 5 CASE, ASUS SATA2 DVDRW, 250 GB SEAGATE NCQ SATA2, HP W2207h LCD,MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD SET
-----------------------------------------------------------
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/466001/9CAE3B44ED264B66AF1C4EF5571A82FF.jpg
Receiver : Sony STRDE-485E----Front: Jamo Classic 8---- Center: Pioneer SRC-59 ----Surrounds: Pioneer SRC-59 ----Dvd: Pioneer DV-300
mc_crazy

26 Mart 2008; 11:49:51 

çok zor olmadı bizim boyacı war:D ankarada isen yerini vereyim

zevksiz

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 21:36:02 

kırmızı nedense çok hoşuma gidiyo bende kasanın içini kırmızıya boyamayı düşünüyorum yanlız kobloları toplarsanız daha güsel olur

herkes kendi çapında profesyoneldir
rachadell

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 21:55:42 

kablo toplama olayı cidden zahmetlidir.Elinizde toplama kiti yoksa baya uğraştırıyor.Kasanın sağ kapağı arkası örümcek ağı gibiydi.Bİraz kablo kelepçesi birazda bantla hallettim şimdilik.
Sizin kasadaki kablolarda baya karışık el atma zamanı gelmiş.Birde o kapaktaki alev deseni iyi durmamış bana kalırsa sol kapağı plexi cam yapıp üzerine desen çiziniz.Elinizden geliyor zaten...

supercharged cooler by rachadell

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
coxcomb

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 23:45:08 

bu kasa dağınıksa

benimkisi ne oluyo?

rachadell

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 0:25:51 

quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb

bu kasa dağınıksa
benimkisi ne oluyo?

Kardeş senin kasanın içinde deprem mi oldu yoksa tsunami mi vurdu

supercharged cooler by rachadell

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
coxcomb

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 1:19:13 

quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb

bu kasa dağınıksa
benimkisi ne oluyo?

Kardeş senin kasanın içinde deprem mi oldu yoksa tsunami mi vurdu

daha kötü benim gibi birinin eline geçti