1-HD ready LCD tv alsak en iyi performansı hangisinden alırız ? 2-Parası neyse verelim Lig TV izleyebilir miyiz ?
kablolu yayına ayda 14ytl vereceğime adam gibi bir receiver alalım kullanalım diyorum. Apartmanda 1 çanak var ortak kullanılıyor. Buna uygun ne alabiliriz. tavsiyenizi bekliyoruz. HD desteklesin gelecek için...
Emu kısaca yazılım demek.Hd ready Lcd tv de hd lig tv izleyebilmeniz için Digitürk Plus üyesi olmaktan başka seçeneğiniz yok .Başka hd reaceverlarla izleyemiyorsunuz şuan için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 29 Nisan 2008; 22:22:13 >
1-HD ready LCD tv alsak en iyi performansı hangisinden alırız ? 2-Parası neyse verelim Lig TV izleyebilir miyiz ?
kablolu yayına ayda 14ytl vereceğime adam gibi bir receiver alalım kullanalım diyorum. Apartmanda 1 çanak var ortak kullanılıyor. Buna uygun ne alabiliriz. tavsiyenizi bekliyoruz. HD desteklesin gelecek için...
bende çok araştırdım önerilen GM 1010 HD alıcı şimdilik HD yayın olmadığından geçici olarak erteledim GM 9450 CI aldım görüntü ve kullanım süper. Lig TV yi kartla seyredersin ben öyle yaptım yeni. Emü sanırım yazılım atma olayı 1010 da emü var ama yazılımı çak az cıkıyor sanırım forumdaki üstadlar daha iyi yorumlarlar saygılar
arkadaşlar TF da sadays usta bu iki ürünü kendisinde bulunan pioneer 436xd plazmada ikisini karşılaştırmış ayrıntılı bilgi orda var ama kısaca ve sonuç her iki üründede görüntü kalitesi aynıymış öyle GM 1010 HD abartıldığı kadar bir fark yokmuş.inanmayan arkadaşlar bakabilir.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
arkadaşlar TF da sadays usta bu iki ürünü kendisinde bulunan pioneer 436xd plazmada ikisini karşılaştırmış ayrıntılı bilgi orda var ama kısaca ve sonuç her iki üründede görüntü kalitesi aynıymış öyle GM 1010 HD abartıldığı kadar bir fark yokmuş.inanmayan arkadaşlar bakabilir.
evet bende okumuştum sadays ustanın karşılaştırmalı yazısını ve bu konuda sadaysa güvenirim.görüntü kalitesi açısından fark yoksa bence next 2000 tercih edilebilir.yazılım desteği ve ileriye dönük altyapısı bakımlarından