Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Goldmaster SAT 1010 HD ile NEXT | Next YE 2000 SUPER HDTV seçimi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Cevap: Goldmaster SAT 1010 HD ile NEXT | Next YE 2000 SUPER HDTV seçimi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bodrumlu2

29 Nisan 2008; 22:21:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: style_cool

emu ne arkadaşlar ?

basitçe biri anlatabilir mi?

1-HD ready LCD tv alsak en iyi performansı hangisinden alırız ?
2-Parası neyse verelim Lig TV izleyebilir miyiz ?

kablolu yayına ayda 14ytl vereceğime adam gibi bir receiver alalım kullanalım diyorum. Apartmanda 1 çanak var ortak kullanılıyor. Buna uygun ne alabiliriz.
tavsiyenizi bekliyoruz. HD desteklesin gelecek için...

Emu kısaca yazılım demek.Hd ready Lcd tv de hd lig tv izleyebilmeniz için Digitürk Plus üyesi olmaktan başka seçeneğiniz yok .Başka hd reaceverlarla izleyemiyorsunuz şuan için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 29 Nisan 2008; 22:22:13 >

Nothing lasts forever
Even cold november rain
tavas

1 Mayıs 2008; 8:27:02 

quote:

Orjinalden alıntı: style_cool

emu ne arkadaşlar ?

basitçe biri anlatabilir mi?

1-HD ready LCD tv alsak en iyi performansı hangisinden alırız ?
2-Parası neyse verelim Lig TV izleyebilir miyiz ?

kablolu yayına ayda 14ytl vereceğime adam gibi bir receiver alalım kullanalım diyorum. Apartmanda 1 çanak var ortak kullanılıyor. Buna uygun ne alabiliriz.
tavsiyenizi bekliyoruz. HD desteklesin gelecek için...

bende çok araştırdım önerilen GM 1010 HD alıcı şimdilik HD yayın olmadığından geçici olarak erteledim GM 9450 CI aldım görüntü ve kullanım süper. Lig TV yi kartla seyredersin ben öyle yaptım yeni. Emü sanırım yazılım atma olayı 1010 da emü var ama yazılımı çak az cıkıyor sanırım forumdaki üstadlar daha iyi yorumlarlar saygılar

aziz0571

6 Mayıs 2008; 18:05:06 

arkadaşlar TF da sadays usta bu iki ürünü kendisinde bulunan pioneer 436xd plazmada ikisini karşılaştırmış ayrıntılı bilgi orda var ama kısaca ve sonuç her iki üründede görüntü kalitesi aynıymış öyle GM 1010 HD abartıldığı kadar bir fark yokmuş.inanmayan arkadaşlar bakabilir.

Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E -
|Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB-
WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
abu34

6 Mayıs 2008; 18:55:32 

quote:

Orjinalden alıntı: aziz0571

arkadaşlar TF da sadays usta bu iki ürünü kendisinde bulunan pioneer 436xd plazmada ikisini karşılaştırmış ayrıntılı bilgi orda var ama kısaca ve sonuç her iki üründede görüntü kalitesi aynıymış öyle GM 1010 HD abartıldığı kadar bir fark yokmuş.inanmayan arkadaşlar bakabilir.

evet bende okumuştum sadays ustanın karşılaştırmalı yazısını ve bu konuda sadaysa güvenirim.görüntü kalitesi açısından fark yoksa bence next 2000 tercih edilebilir.yazılım desteği ve ileriye dönük altyapısı bakımlarından

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Cevap: Goldmaster SAT 1010 HD ile NEXT | Next YE 2000 SUPER HDTV seçimi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Datateknikden okullara özel taşınabilir bilgisayar laboratuarı
Point of View 8600GTS
Orta sınıfta kullanıcıların merakla bekledikleri DX10 destekli 8600 ailesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç