Şimdi Ara

Ekosiparis.com 'da Haftasonu Fırsatları Kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekosiparis.com 'da Haftasonu Fırsatlarını Kaçırmayın
    http://www.ekosiparis.com

Ekosiparis.com 'da Haftasonu Fırsatları Kaçırmayın

Kargo Bizden

Sipariş ve Bilgi İçin : 0 222 221 0 321
    http://www.ekosiparis.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep_blue_ -- 22 Mart 2008; 17:50:43 >

• merhaba Samsung-VP-MX10 model kamera fiyatı gayet uygun bişey öğrenebilirmiyim bu kamera harddiskemi kayıt yapıyor?
  • MMC /MMC+/SD /SDHC Tipi Hafıza Kartlarına Kayıt yapıyor..

quote:

Orjinalden alıntı: orlbrl

merhaba Samsung-VP-MX10 model kamera fiyatı gayet uygun bişey öğrenebilirmiyim bu kamera harddiskemi kayıt yapıyor?
  • ilginize teşekkürler.sipariş werdim
  • Arkadaşlar,

Bu fırsatları Kaçırmayın derim:)
  • Sıcak Fırsatlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: bilgi ve satış

Arkadaşlar,

Bu fırsatları Kaçırmayın derim:)
  • Fotoğraf Makinasının Fiyatı Çok uygun tebrik ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknobull.com'da Kampanya Günleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Amacımız Siteyi Tanıtmak Siz Değerli Müşterilerimize Daha fazla Ulaşmak..

quote:

Orjinalden alıntı: hyavuz26

Fotoğraf Makinasının Fiyatı Çok uygun tebrik ederim.
  • ben ancak salı alabilirim Samsung-VP-MX10 uygunmuş acaba aynı fiyattan alabilirmiyiz yada geleck hafta aynı kampanya olabilimi
  • q
  • Kampanyadan Yararlanmak İçin Sitemize Üye Olun.. Ürünler Stoklarımızda Halen Mevcut..
  • üye oldum nasıl ayırtabilirim
  • Haftasonu Fırsatımız Sona Ermiştir. Yeni Fırsatlar İçin Bizi Takip Edin
  • slm kardes ben bugunun fırsati ColorLaserjet 2600n Renkli Laser Yazıcı

ile ilgileniroum xp 64 kullanıyroumda onunla ilgili orda bsiey yazmıyor orda acaba bana sorun yaratirmi cunki destek orda 32 bit yazıyor hep

birde kredi kartına en fazla kac taksit oluyor
  • ...meraba arkadaşlar..iki gün önce bu siteden yani ekosiparis.com sitesinden sıcak fırsat olarak gördüğüm bir ilan neticesinde 274 ytl ye sony digital camera satın aldım..siteye yabancı olduğum için kredi kartı ile ödemeyi tercih etmedim..siparişimi kapıda ödeme şeklinde yaptım..ürün stoklarda vardı..ürünü satın aldım..ups kargo ile kapıda ödeyebilirsiniz diyorlardı çünkü..çok sevindim..siparişimin onayı,bilgileri,sipariş kodum vs email ile geldi..bir saat sonra ikinci bir mail;ürün stoklarda kalmadığı siparişim iptal edilmiş...üzüldüm, hemde çok..ne gelir elden ki...bence bu ürünü kredi kartı ile almış olsaydım başıma ne geleceğini önyargılı olarak düşünmek bile istemiyorum..belki gönderirlerdi ama süründürerek...bu siteye dikkat diyorum..saygılarımla

siparişimle ilgili bilgi kaydı kısaca şu;
    0000000015 nolu sipariş detayları aşağıda verilmiştir :
    • Ödeme Bilgileri
    Ödeme Tipi : Kapıda Ödeme
    Durum : İade Edildi

• Merhabalar Sayın Müşterimiz;
    Sitemizde belirtmiş olduğunuz ürün kampanyalı bir üründür stokta kalmaması yüzünden siparişiniz iptal edilmiştir K.Kartı İle sipariş verdiğiniz zaten sistem otomatik olarak stokta olamayan ürün olduğu için K.Kartından para çekmiyor.
    Diğer yandan bu siteden bizim müşterilerimiz var, ürün alan var ve biz DH üyelerine özel olarak ürünleri rezerve işlemi bile yapıyoruz. Mesela bir müşterimiz bize haftasonu kampanyasında olan ürünlerden almak istedi ödemeyi salı yapacağı için biz 3 gün ürünü bu müşterimiz için satmadık. Amacımız yeni bir site olduğumuz için müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak ve daha fazla müşteri sayısına ulaşmak yinede bizi tercih edip sipariş verdiğiniz için teşekkür eder.
    Bu hayal kırıklığınızı telafi etmek isteriz.. Bize Bu Linkten Ulaşabilirisiniz İyi Akşamlar...

Ekosiparis.com

quote:

Orjinalden alıntı: bestnewyorker

...meraba arkadaşlar..iki gün önce bu siteden yani ekosiparis.com sitesinden sıcak fırsat olarak gördüğüm bir ilan neticesinde 274 ytl ye sony digital camera satın aldım..siteye yabancı olduğum için kredi kartı ile ödemeyi tercih etmedim..siparişimi kapıda ödeme şeklinde yaptım..ürün stoklarda vardı..ürünü satın aldım..ups kargo ile kapıda ödeyebilirsiniz diyorlardı çünkü..çok sevindim..siparişimin onayı,bilgileri,sipariş kodum vs email ile geldi..bir saat sonra ikinci bir mail;ürün stoklarda kalmadığı siparişim iptal edilmiş...üzüldüm, hemde çok..ne gelir elden ki...bence bu ürünü kredi kartı ile almış olsaydım başıma ne geleceğini önyargılı olarak düşünmek bile istemiyorum..belki gönderirlerdi ama süründürerek...bu siteye dikkat diyorum..saygılarımla

siparişimle ilgili bilgi kaydı kısaca şu;
    0000000015 nolu sipariş detayları aşağıda verilmiştir :
    • Ödeme Bilgileri
    Ödeme Tipi : Kapıda Ödeme
    Durum : İade Edildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.