Şimdi Ara

## Asus Lamborghini VX3'ün Detayları Ortaya Çıktı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Asus Lamborghini VX3'ün Detayları Ortaya Çıktı ##


    Acer'ın Ferrari serisi dizüstü bilgisayarları ile Asus'un Lamborghini serisi arasında sıkı bir rekabetin olduğunu biliyoruz. Her iki firmada sahip oldukları bu iki özel seri ile birlikte bilgisayar teknolojilerinin yanı sıra otomobil dünyasına ve spor otomobillere ilgi duyan kullanıcıları hedef alıyorlar. Var olan rekabete yönelik olarak son adım Asus'dan gelecek gibi görünüyor. Firmanın Lamborghini serisi dahilinde hazırladığı yeni dizüstü bilgisayarı VX3'ün detayları ortaya çıkmaya başladı. AMD tabanlı Acer'ın Ferrari serisine karşılık Asus Lamborghini VX3, Intel'in 45nm üretim teknolojisine sahip Core 2 Duo T9x00 serisi işlemci ailesini baz alıyor. Hangi saat hızına sahip işlemcinin kullanılacağı farklı ülkeler için pazar beklentilerine göre değişiklilik gösterirken dizüstü bilgisayar Avrupa pazarına muhtemelen Core 2 Duo T9300 işlemcisi ile giriş yapacak gibi görünüyor. 12.1" ekrana ile ultra-kompak sınıfta yer alan ürün bu açıdan değerlendirildiğinde bayanların da ilgisini çekebileceği ifade ediliyor.

    Grafik gücünü Nvidia'nın DirectX 10 destekli ve 256MB bellekli Geforce 9300M GS çözümünden alacağı ifade edilen ürün üzerinde çipset olaraksa Intel PM965 yer alıyor. 320GB'lık depolama alanı sunabilen hard diske ve 4GB'a kadar arttırılabilir DDR2 bellek desteğine sahip olacağı ifade edilen Asus Lamborghini VX3'ün kablosuz iletişim teknolojileri için Bluetooth 2.0 ve 802.11a/b/g/n WiFi'a ek olarak HSDPA modem ve EDGE desteğine sahip olabileceği de iddia ediliyor. Çok formatlı DVD yazıcı ile gelecek olan ürün üzerinde yüksek tanımlı içerik aktarımı için HDMI arayüzü de destekleniyor. Express Card 54 slotu, 3.5mm S/PDIF çıkışı, mikrofon ve hoparlör çıkışı, Gigabit Ethernet, D-sub konnektörü ve 56k modem jack'i bulunan Lambo VX3'ün ayrıca seriye özel Bluetooth fare ve özel bir taşıma çantasıyla gelmesi bekleniyor. Lamborghini serisinde yer alması ve ultra-kompak boyutu ile ürün fiyatı ile de iddialı olacak gibi görünüyor. Sarı ve Siyah olmak üzere iki farklı renk alternatifi olması beklenen VX3'ün yakından pazara sunulması bekleniyor.

     ## Asus Lamborghini VX3'ün Detayları Ortaya Çıktı ##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 22 Mart 2008; 10:05:48 >







  • güzele benziyor...acaba fiyatı ne kadar olur?
  • yanında da arabayı veriyorlar mı? çünkü bunların fiyatı ucuk olur kesin
  • güzel pc ne kadar acaba
  • Güzel ürün ayrıca arkadaşlar;notebooklarda neden yeni çipsetlere geçilmiyor hep merka etmişimdir..Bir bilgisi olan var mıdır?
  • T9300 ve 12.1" ... Bu ne tezatlıktır yaa ?
  • bu laptopa 9300M GS ekran kartı iyi olmamış 8800M GTX koysalarmış daha iyi olurdu.
  • en azından GTS konulabilirdi
    gerçi asus oyuncular için yaptıgı G serisinde bile 8600 kullanıyor oda ayrı
    ayrıca neden grafik işlemcilerinin bellekleri 256mb koyuyorlar anlamış değilim
  • Görüntü gerçekten lamborghini...
  • Ürün mademki özel bir seri fiyatıda iddialı o zaman adam en azından DVD yerine BlueRay disk Hdd olarak SSD disk sunar kullanıcıya bir farkı olur ayrıca 9300M GS ekran kartı böyle bir ürün için son derece yetersiz her hangi bir markanın ürününden hiç farkı yok sıradan bir laptop olmuş
  • asusun laptoplarına hastayım, giriş seviyesi modelleri sade olmasına rağmen çok kaliteli kasa ve hızlı sistemler ve yeni teknoloji kullanıyorlar,çoğu notebook firması nerden kıssamda fiyat düşürsem die çırpınırken asus notebboklarının yanına özel logitech mouse ve su geçirmez kaliteli çanta koymaya devam ediyor, asus bence 3 4 sene içinde notebbok piyasasının hakimi olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.