Klavye bugün elime geçti...Yanında XL-750BF de aldım...İkisi uyumlu olsunlar diye...25ytl lik hediye çekim vardı...Onun sayesinde ikisi bana 35 ytl geldi...
-Klavyenin kutusundan cd çıkmadı nedense...Mouse da ise cd bulunuyor...
-A S D W ile yön tuşlarının orjinallerini kutuya dahil etmişler...
-Tuşları yerlerinden çıkarmak için ufak birde aparat çıkıyor kutudan...
Klavye ve mouse u az önce kurdum...Turuncu tuşlar nedeniyle şimdilik biraz zorlanıyorum yazı yazarken...
Eski klavyeme (logitech ex110) göre tuşların kalitesi ve basma hissi biraz ucuz gibi geldi...Kulaklık ve usb yi denedim çalışıyor...Mikrofon girişini takmadım kendi mikrofonumun yerinden memnunum...
Klavye üzerindeki ek tuşlar G baş harfi ile başlayanlar windowsta iken üzerlerindeki görevleri yapıyorlar...Ama yerleşimlerine göre oyun içerisinde istediğiniz görevi atıyabiliyorsunuz...Herhalde kurulum cd sini bunun için vermediler...
Numpadin üzerinde buluna S ve D tuşlarından S tuşu hız D tuşu yön değişimi için kullanılıyor...D tuşuna ilk basışta üzerindeki led yeşil oluyor ve yön tuşları ile wasd tuşlarının yerleri değişiyor...İkinci basışta turuncu oluyor ve Caps Lock ile Ctrl tuşlarının yeri değişiyor...Üçüncü basışta ise kırmızı oluyor ve hem yön tuşları ile wasd tuşlarının hemde Caps Lock ile Ctrl tuşlarının yerleri değişiyor...S tuşu ise klavyenin hızını etkiliyor...Gerçektende S tuşunu kullanınca yön tuşları ile satır içerisinde ilerlemek çok hızlı oluyor...Bence bunu iyi düşünmüşler...Bunun 4 kademesi var...S tuşuna hiç basılmadığı zaman normal mod, sonrasında ise sırasıyla ivmeli, hızlı ve turbo mod olarak isimlendirilmiş...Bunlarında led renkleri yine sırasıyla yeşil, turuncu ve kırmızı...
Numpadin sağında yer alan klasik ses ayar tuşlarının yeri güzel ve hepsi sorunsuz çalışıyor...
Space tuşunu ufacık yapmışlar o biraz canımı sıktı...Baştada dediğim gibi biraz ucuz hissi veriyor klavye...Ama bu paraya alınabilecek en iyi klavyelerden biri...
XL-750BF Alev Desenli için pek söyleyecek şeyim yok...Zaten uzun süredir piyasada ve çoğu kişi kalitesini biliyor...Benim hoşuma gitti...Üzeri kaymayı engelleyen plastik ile kaplı...6 farklı dpi ayarı var...Ben şu anda 1200dpi kullanıyorum...Yanında yedek ayak vermeleri çok iyi olmuş...İleride aşındığı veya kopup kaybolduğu zaman sıkıntı yaşamayız...Bunun yanında program cd si vermişler...Sol tık dışında bütün tuşlara görev atayabiliyoruz...Ellerim normal ve benimkilere tam oturdu, o bakımdan bir sıkıntı yok...İki cihazında kabloları yeterli seviyede uzun...Yerleşimde bir problem yaratmazlar...
Bence A4 Tech bu iki ürün içinde güzel iş çıkarmış...İkisi uyumlu bir ikili oluşturuyorlar...Belki ileride paket halinde satılabilirler...
Benden bu kadar arkadaşlar, umarım almayı düşünen ve bu ürünleri merak edenler için yardımcı olabilmişimdir...
***Makina biraz eski olduğu için (Kodak CX6330) yakın çekimlerde problem yaratıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 17 Şubat 2009; 22:47:57 >
Çekimler bence güzel olmuş. Bu klavyeyi merak etmişimdir her zaman, yeni geldi Türkiye'ye galiba. Klavye içerisinde nasıl cd gelmemiş hayret doğrusu.. G tuşlarını nasıl atayacaksın ki? Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan dostum. Deneyimlerini aktarmanı bekliyoruz..
INTEL C2D E8200 @ 4.0 GHZ [7/24] + TT BIG TYPHOON -- ASUS P5K-E WIFI-AP P35 -- 2x1GB CORSAIR XMS 675@1000MHZ -- HIS ICEQ4 TURBO HD4850 (700/2200) -- X-FI EXTREME MUSIC -- CREATIVE MEGAWORKS 5.1 -- 500 GB SEAGATE 7200.11 -- 250 GB SEAGATE 7200.10 -- 1.5 TB SEAGATE 7200.11 -- 19" LCD SAMSUNG 971P (S-PVA) -- GIGABYTE 3D AURORA 570 BLACK FULL TOWER -- ENERMAX 625W PRO 82+ PSU -- AIRTIES RT-210 -- SKYSTAR 2 2.6D
Cowon S9 16GB + Sennheiser IE8
For more than 60 years Sennheiser has captured the imagination of sound professionals and music lovers. The new IE 8 continues this spirit , delivering high-fidelity stereo sound
Ben x750 bf yi inceledim baya güzel bi kaplaması var,kauçuk yada başka bi tür plastik olabilir.Eli yormuyo ve uzun süren savaşlarda eliniz terlesede kayganlık fazla olmuyo.
Bu xl diğerlerine göre daha kaliteli duruyor. @Rapator kullandıktan sonra ki görüşlerini bekliyoruz.
Unraveling the gruesome nest of tales SADISTIC MAGICIAN A crime scene set left to resemble hell SADISTIC MAGICIAN A brain consumed obsessed within itself SADISTIC MAGICIAN Lives left wreaked to cast the perfect spell
Sony DSLR α100 - Sony 18-70 mm F3.5-5.6 - Sony 75-300 mm F4.5-5.6 Minolta AF 70-210mm f/4.5-5.6 - Flickr Acer 5920G - SanDisk Sansa Clip 2 GB - Creative EP 630
herkese tavsiye ederim paranız varsa logitech alın fakat paranız yoksa 100% xl-750bf tam bir f/p ürünü tekmar da çok ucuz ordan alın ben 25ytl ye aldım bugün
herkese tavsiye ederim paranız varsa logitech alın fakat paranız yoksa 100% xl-750bf tam bir f/p ürünü tekmar da çok ucuz ordan alın ben 25ytl ye aldım bugün
bu tekmar ankarada yokmu yaw olsa hemen alacam 25 YTL cok uygun bir fiyat
INTEL C2D E8200 @ 4.0 GHZ [7/24] + TT BIG TYPHOON -- ASUS P5K-E WIFI-AP P35 -- 2x1GB CORSAIR XMS 675@1000MHZ -- HIS ICEQ4 TURBO HD4850 (700/2200) -- X-FI EXTREME MUSIC -- CREATIVE MEGAWORKS 5.1 -- 500 GB SEAGATE 7200.11 -- 250 GB SEAGATE 7200.10 -- 1.5 TB SEAGATE 7200.11 -- 19" LCD SAMSUNG 971P (S-PVA) -- GIGABYTE 3D AURORA 570 BLACK FULL TOWER -- ENERMAX 625W PRO 82+ PSU -- AIRTIES RT-210 -- SKYSTAR 2 2.6D
Cowon S9 16GB + Sennheiser IE8
For more than 60 years Sennheiser has captured the imagination of sound professionals and music lovers. The new IE 8 continues this spirit , delivering high-fidelity stereo sound
İkisinide kurdum ve kullanıyorum...Görüşlerimi ilk mesaja ekledim...
Ooo eyvallah abi
Unraveling the gruesome nest of tales SADISTIC MAGICIAN A crime scene set left to resemble hell SADISTIC MAGICIAN A brain consumed obsessed within itself SADISTIC MAGICIAN Lives left wreaked to cast the perfect spell
ps2 olması birkaç tuşa aynı anda basınca sorun yaratıyor mu peki? sorun değildir heralde, öyle bi tasarım salaklığı yapmamışlardır artık diyorum ben..
Şimdi sen söyledikten sonra denedim 4 tuşa aynı anda basınca problem yok ama 5. tuşa da bastığın zaman ötmeye başlıyor...Ahtapot olmadığımıza göre problem yok sanırım...
Dostum g800 klavye bendede vardı.Bugün birde senin aldığın mauseu aldım(XL750-bf) ve çok memnunum. Tam takım oldular. Ben 2000 dpi olarak kullanıyorum.Birde ben ayriyetten a4 tech in x serisi için ürettiği mause padi aldım ve gerçekten oda çok kullanışlı herkese tavsiye ederim.Özellikle fps severlerin mutlaka almasını istiyorum bu mausepadi.Klavyedeki S ve D tuşlarının açıklamalarını yaptıgın için sana çok teşekkur ederim Mausepad: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=29&productid=bd3134 Ben izmirde 23.750 ye buldum ve aldım Eğer gerekirse Mause padin incelemesini yapabilirim bu konuya tşkrler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ExCaLiBuR| -- 30 Mart 2008; 23:05:29 >
Arkadaşlar bende a4 tech x7 g800 mu var 2-3 hafta sonra da x750 bf yi almayı düşünüyorum... siz ateş desenli almışsınız.... Ben karar veremiyorum.Belki yılan desenli de alabilirim...
Sizce hangisi daha güzel.. Ve de ateş desenli olan : kaygan yüzeyli mi yoksa yılan desenli gibi kaymayı ve terlemeyi engelleyen yüzey bunda da var mı?
ben mediamarkt ta gezerken bunu gördüm x750f aldım çok memnunum daha oyun da denemedim ama şimdi deneyeceğim....bunu görmedim çok süper duruyor alşev desenli olarak. bişi soracam ikisi arasında tasarım ve tuş sayısı dışında ne gibi ciddi farklar var acaba???
Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB ST3200827AS SATA II 7200RPM+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 7200RPM 500GB+SEAGATE ST31000528AS SATAII 1TB 7200.12RPM 32MB BARRACUDA - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro SP3...
Valla bende X750-F2 almıştım bir ay felan kullandıktan sonra bütün kaplaması komple soyuldu terden. Çok iğrenç duruyo ama yeni bir mouse almayıda düşünmüyorum... Böyle idare edecez artık.
aynı ikiliyi aldım klavyede space tuşunu kısalığı dışında memnunum.yanlız klavyede multi mrdia tuşlarından ses tuşlwrı hariç diğerleri çalışmıyor.bu bendemi yoksa genel bir sorunmu.
aynı ikiliyi aldım klavyede space tuşunu kısalığı dışında memnunum.yanlız klavyede multi mrdia tuşlarından ses tuşlwrı hariç diğerleri çalışmıyor.bu bendemi yoksa genel bir sorunmu.
Sanırım G tuşlarından bahsediyorsun...Maalesef Windows ortamında onlara birşey atayamıyorsun..Sürücüsünün olmaması nedeniyle böyle birşey var...Keşke atanabilseymiş, bazen bende eksikliğini hissediyorum...Ama oyunlarda istediğin kısayolları kullanabilirsin onlarla...
Sanırım G tuşlarından bahsediyorsun...Maalesef Windows ortamında onlara birşey atayamıyorsun..Sürücüsünün olmaması nedeniyle böyle birşey var...Keşke atanabilseymiş, bazen bende eksikliğini hissediyorum...Ama oyunlarda istediğin kısayolları kullanabilirsin onlarla...
G tuşlarından çok memnunum.oyunlarda baya işe yarıyor.benim sorununm klavyenin sağındaki gri dikdörtgen multimedia tuşları.sadece ses tuşlarını kullanabiliyorum.diğerleri galiba bir işe yaramıyor
G tuşlarından çok memnunum.oyunlarda baya işe yarıyor.benim sorununm klavyenin sağındaki gri dikdörtgen multimedia tuşları.sadece ses tuşlarını kullanabiliyorum.diğerleri galiba bir işe yaramıyor
O tuşlar media player ile çalışıyor...Heralde onun için programlanmışlar...
O tuşlar media player ile çalışıyor...Heralde onun için programlanmışlar...
evet şimdi denedim.malesef sadece mediaplayer ile çalışıyor.pek hoşuma gitmedi
kablosu ince dediler bi sürü şey uydurdular ama ben kullanıyorum sağlam mouse cod4 te oyun performansımı etkiledi herkese kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda çok çok uygun
ya bugün mediamarkta inceledim bı klavyeyi. fiyatına göre çok uygun ama bu g tuşlarıda neyin nesi acaba? sadece oyundamı çalışıyor onlar yoksa windows ortamındada yaptıkları işlevler var mı?
ya bugün mediamarkta inceledim bı klavyeyi. fiyatına göre çok uygun ama bu g tuşlarıda neyin nesi acaba? sadece oyundamı çalışıyor onlar yoksa windows ortamındada yaptıkları işlevler var mı?
Windowsta hic bi ektrası yok. zaten g tuşları - ğ ü ö ç + - * / ile aynı tuşlar. yani bu tuşlardan 2 tane var aslında. oyunda bu tuşlara istediğin kontrolleri atıyorsun ve sol el parmakları için daha kullanışlı oluyor alışınca.
Kalite istiyorsanız a4 bunun için yetersiz.Fiyatından da yola çıkarsanız anlarsınız zaten.. Ben size Ekipman konusunda birkaç alternatif sunayım; Düşük seviye istiyorsanız ; Mouse:a4 tech x7 Kulaklık:Plantronics audio 90 & gamecom 1 Mousepad:Kumaş pad yeterli. Orta Seviye ; Mouse : Logitech mx518 , Logitech mx310 , Microsoft 1.1 intelli , logitech g1 ve g3 Mousepad:Steelpad QCK serisi veya DKT Kulaklık:Plantronics dsp500 veya audio 510 usb Yüksek seviye; Mouse:Razer DeathAdder, Razer Habu , Razer Copperhead , Razer Lachesis , Microsoft 3.0 Black veya SS edition Mousepad:Steelpad S&S Steelpad SP Razer mantis speed & control.. Kulaklık:Steelsounds 5h v2 usb , Steelsound Siberia neckband.. Razer Barracuda 7.1
Evet seviyeler fiyata göredir.Ürünlerin bazılarını shop4gamers.com da bulabilirsiniz.Logitech ürnleri vatan pc de falan var.
Kalite istiyorsanız a4 bunun için yetersiz.Fiyatından da yola çıkarsanız anlarsınız zaten.. Ben size Ekipman konusunda birkaç alternatif sunayım; Düşük seviye istiyorsanız ; Mouse:a4 tech x7 Kulaklık:Plantronics audio 90 & gamecom 1 Mousepad:Kumaş pad yeterli. Orta Seviye ; Mouse : Logitech mx518 , Logitech mx310 , Microsoft 1.1 intelli , logitech g1 ve g3 Mousepad:Steelpad QCK serisi veya DKT Kulaklık:Plantronics dsp500 veya audio 510 usb Yüksek seviye; Mouse:Razer DeathAdder, Razer Habu , Razer Copperhead , Razer Lachesis , Microsoft 3.0 Black veya SS edition Mousepad:Steelpad S&S Steelpad SP Razer mantis speed & control.. Kulaklık:Steelsounds 5h v2 usb , Steelsound Siberia neckband.. Razer Barracuda 7.1
Evet seviyeler fiyata göredir.Ürünlerin bazılarını shop4gamers.com da bulabilirsiniz.Logitech ürnleri vatan pc de falan var.
hocam allah aşkına nerde g5 g9 hem ms3.0 orta sınıf bi mouse malzeme kalitesini saymassak düşük bile denilir
aynı seti ben de aldım 1 ay oldu harika verim alıyorum ...hem klavye tepki süresi hemde mouse un dpi özellikleri ile oyunların oynanışı değişti...tabi bu ürünler fiyat-performans oranları iyi olan ürünler beklentisi ve parası fazla olanlar yanılmasınlar ama hafifede almasınlar cod 4- vegas 2 vb...oyunlarda her iki üründende fazlasıyla memnun kaldım tavsiye ederim
intel core duo e 8200 -asus p5kplc 1600-2x1 gb c. balistik tracer led ddr2 1066 mhz-sparkle calibre 8800 gt p88 512 ddr3-maxtor 320 7200 16 mb-samsung 226 bw-be quiet dark power pro 600-zalman cnps 7000c/cu-a4 tech x 800-x 750 bf flame-Raidmax rx9-gt
Bende dün aldım arkadaşlar bu seti.. Ancak bu akşam kurcalayabildim.. Klavye tuşları daha sağlam bir malzemeden yapılabilirmiş aslında... Ama yinede iş görüyor... Mouse zaten tartışmaya bile gerek yok... Yalnız bu G tuşlarını oyunda kullanamadım bir türlü... Counter Strike yüklü şu an sadece... Tuş atama olayı nasıl oluyor? Cs'de deneyen oldu mu? Anlatabilirseniz sevinirim
bende xl 750bf aldım ama 32 bit vistada çalıştıramadım.
Mouse u kurup bilgisayarı yeniden başlatınca mouse çalışıyor, ama windows kendi kendine donanımı yüklüyor ve human device ...... gibi birşey yükleyince mouse çalışmıyor. Bunu yüklemesinide engelleyemedim. Nedir bunun çözümü başına gelen varmı.
P4 2.8E // ASUS P4P800-X // ATI RADEON 9800PRO // 4*512 DDR400 KINGSTON // SAMSUNG 80GB - SAMSUNG 250GB // Thermaltake Silent Purepower 480Watt // ASUS 1604P DVD-RW // LG 52x24x52 CD-RW // SAMSUNG DVD-ROM // LOGITECH FORMULA FORCE GP // ZOOM X4 // MICROSOFT KLAVYE + OPTICAL MOUSE // PHILIPS 107T REALFLAT // RAKS **** RPM VANTILATOR :)
arkadaşlar bende bu ikiliyi almayı düşünüyorum acaba yılan desenli ile alev desenli arasında ne fark var bide bazı arkadaşlar G800 ün PS/2 olmasından yakınmış neden anlayamadım?? eğere PS2 olması kötü bişeyse PS2 çeviriciyle kullansak sorun oluştururmu???
bende x-750bf var yılan derisi desenli ürün yılan derisi desenli fakat yılan derisi değil tabi ve ilk gün çok az da olsa koku yapabilir benim mouse alınalı 1 yıl oldu ilk aldığım hafta da kokmuyordu hala daha da kokmuyor vista-32bit home premium ve xp pro kullanıyorum farklı bilgisayarlarda ikisinde de driver olmadan bütün özellikleri sorunsuz olarak çalışıyor ilk alırken bana da bir süre sonra soyulacak, rengi atacak gibi sözler söylendi fakat 1 yıl oldu çok yoğun bir şekilde kullanmama rağmen mouse hala ilk günkü gibi arkadaşımda xl-750bf var onunkinin üst kaplaması daha hoşuma gitti daha az kayıyor sanki gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, fiyatına göre mükemmel bir mouse
bende x-750bf var yılan derisi desenli ürün yılan derisi desenli fakat yılan derisi değil tabi ve ilk gün çok az da olsa koku yapabilir benim mouse alınalı 1 yıl oldu ilk aldığım hafta da kokmuyordu hala daha da kokmuyor vista-32bit home premium ve xp pro kullanıyorum farklı bilgisayarlarda ikisinde de driver olmadan bütün özellikleri sorunsuz olarak çalışıyor ilk alırken bana da bir süre sonra soyulacak, rengi atacak gibi sözler söylendi fakat 1 yıl oldu çok yoğun bir şekilde kullanmama rağmen mouse hala ilk günkü gibi arkadaşımda xl-750bf var onunkinin üst kaplaması daha hoşuma gitti daha az kayıyor sanki gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, fiyatına göre mükemmel bir mouse
saol aga sence yılan desenlisinimi alayım yoksa alev mi alev desenli sanki daha ii bide arkadaşlar klavyenin PS2 olmasından yakınmış çokmu kötü PS2 olması oyunlarda perfomansı etkilermi acaba PS2 Konektörler var onlarla kullanılmazmı USB den:S:S