klavyenin ps/2 olması bence hiçbir şey kaybettirmiyor...Şu ana kadar online cod2, grid, turok...vs gibi oyunlar oynadım hiçbirisnde problem yaşamadım...Aynı şekilde mouse danda çok memnunum...İyiki kisinide beraber almışım...Gören bu seti kaça aldın, hangi marka gibi sorular soruyor...Başka konularda da belirttiğim gibi ben her zaman fiyat/performans ürünlerini alan birisiyim...Bence bu iki üründe verdiğiniz parayı hak ediyor...
Merabalar arkadaslar ben A4 TECH X7-G800MU sanalmarketim den almayı dusunuyorum ama ılk kez alıs verıs yapıcam buradan.Guvenılırmı,siz yaptıgınız alıs verıslerde herhangı bı sorun yasadınız mı yardımcı olursanız sevınırım.ii aksamlar
Merabalar arkadaslar ben A4 TECH X7-G800MU sanalmarketim den almayı dusunuyorum ama ılk kez alıs verıs yapıcam buradan.Guvenılırmı,siz yaptıgınız alıs verıslerde herhangı bı sorun yasadınız mı yardımcı olursanız sevınırım.ii aksamlar
ben bir defa alış veriş yaptım...logitech x540 aldım, sorunsuz ve güzel paketlenmiş bir şekilde ulaştı...bence alış veriş yapılabilir bir site...
Ya arkadaşlar koca Adana'da ne Vatan'da var bu klavye m0use nede Tekn0sada çıldıracam vaLLa 2-3 yere daha sordum ama yok yok Vatandaki adam XL-750 BF yi sorunca hemen sendemi C-S kasıorsun dedi kendide oynuormuş çok ii mouse dedi XL-750BF nin denginde Logitech,Razer ve Microsoft var dedi ve ZOR BULURSUN DEDİ biliorsunuz zaten 80 YTL den aşağı ürünü yok bu markaların A4-Tech G800-MU'nun G15 den sadece LCD ekranı eksik fazlasıda Türkçe karakter tuşları
Arkadaşlar bide A4-TECH X7-800MP Gamer Mouse Pad ile Laptop için X-7 G100 almayı planlıyorum TABİ BULABİLİRSEM acaba Mouse Pad in faydası olurmu???
Arkadaşlar bugun sonunda aldım XL-750BF alev desenliyi çok süper bir mouse A4 Tech in adana bayisinden aldım 23 ytlye alev desenli ama ne klavyeleri bulabildim nede mousepad i ellerinde yokmuş harika 1 alet en kısa zamanda G800,G100 ve X7-800MP Gamer Mouse Pad ide alacam süper bir alet almanızı öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 4 Temmuz 2008; 22:35:53 >