Avermedia A700 ile geçende TNT den matrix 1 i full çektim. 3gb mpeg2 formatında. Daha sonra neroda dvd playerda çalışacak duruma getirdim :) Ondan bir resim ekledim. tif uzantılı resmi jpeg e çevirdim. 1600*1200 ama resimde bozulma oldu :) 6 mb lık resmi 122 kb ye düşürdüm :)
Avermedia A700 ile geçende TNT den matrix 1 i full çektim. 3gb mpeg2 formatında. Daha sonra neroda dvd playerda çalışacak duruma getirdim :) Ondan bir resim ekledim. tif uzantılı resmi jpeg e çevirdim. 1600*1200 ama resimde bozulma oldu :) 6 mb lık resmi 122 kb ye düşürdüm :)
1 yıl SS2 kullandım , gerçekten güzel kart ama insanı acaip uğraştırıyor , yok yazılımıydı yok codec ti derken sıkıldım , hele kumanda çilesi zaten hiç anlatmaya gerek yok. 3 ay önce avermedia DVB-S Pro aldım , müthiş memnunum , kendi mpeg encoderi olduğundan , sadece driverini ve programını kuruyosunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz :) , ayrıca MCE remote desteği de var kendi programının. Hem kullanımı kolay hemde görüntü kalitesi olarak SS2 den fazla bir fark görmedim
KWORLD DVB-S 100 kullanıyordum 1 yıl önceye kadar.Merkezi sistemli apartmana taşınınca uydu kartı tanımadığı için kullanamıyorum 1 yıldır.Kartta 14 bit çözücü var.Gelen veriyi donanımsal olarak çözüyor.İşlemciye yük bindirmiyor.Harici kamera,dvd vs. için girişleri var.Direkt bağlayıp bilgisayara veya CD ye çekim yapabiliyor.Sinyal seviyesi çok düşük olduğu zamanlarda bile (%20 ve üstü) görüntüde karlanma ve cızırtı yapmıyor.Progdvb programıyla mükemmel çalışıyor.Son 1 yılda daha iyisi çıktıysa bilemem.Tavsiye ederim.
XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500