Panasonicte indirim vardı bende dayanamadım aldım.Sizce bu amfi nasıl.Kule tipi hoparlörler bağlanabilir değilmi.Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Çünkü ona göre hoparlör alıcam.
Panasonicte indirim vardı bende dayanamadım aldım.Sizce bu amfi nasıl.Kule tipi hoparlörler bağlanabilir değilmi.Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Çünkü ona göre hoparlör alıcam.
Ben öyle küçük 5.1 hoparlörlerden bağlanıyorsa hemen satarım uğraşamam.Acaba wharfedale 8.4 falan bu amfiye bağlanırsa herhangi bir sorun olur mu??6 ohmda 150 watt çıkışı var yazıyor ama ne derece doğru.
Üstüne biraz daha ekleyip Yamaha RX-V361 ya da Onkyo TX-SR304 almak varken, bu cihazı almak çok mantıklı değil sevgili aBaBaDaN İyi düşünüp taşınmak lazım, şahsen ben almazdım...
Üstüne biraz daha ekleyip Yamaha RX-V361 ya da Onkyo TX-SR304 almak varken, bu cihazı almak çok mantıklı değil sevgili aBaBaDaN İyi düşünüp taşınmak lazım, şahsen ben almazdım...
Orjinalden alıntı: Copypaste Kürşat bey bu receiver ile kullanabileceğim uygun fiyatlı ve Ankarada kolayca bulabileceğim bir 5.1 hoparlör önerebilirmisiniz.
Sevgili Copypaste, Hazır hoparlör setlerini hiç araştırmadım ama panasonic, sony, lg, pioneer, Samsung'un ampli/player içermeyen her hoparlör seti ile kullanabilirsin... Direkt marka-model veremiyorum, üzgünüm Yine de bir bakınayım, gözüme çarpan olursa yazarım, Selamlar...
ben daha önce panasonic'in bu reciverlarını niye görmedim ya.bunlar sadece sesle ilgili,biraz video girişleri olsa da,hafif,aslında benim aradığım tarz bir reciver.panasonicin yeni hd dts vs. decoderli bu tarz audio ağırlıklı bir reciverı çıkarsa alırım.
Arkadasta bizimle sabahlayanlardan,benımde buna yakın bir sorum olucak yenı baslık açmıyım.Bende gece panasonıc pt550 ev sınema sıstemı aldım;acaba ilerde iyi bir amfi alıp kullanabılırmıyım?