Şimdi Ara

Hopörler bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 10 yıl önce aldığım philips marka müzik setine ait 2 adet uçları çıplak hopörlör var. bu hopörlörleri bilgisayara bağlantı yapabilirmiyiz. bilgisayar kasasında Ön panelde Ses çıkışları mevcut. buraya bağlantı yapabilirmiyiz veya ne yapabiliriz.
    saygılar



  • yanlış anlamadıysan kasanın onünde bulunan usb çıkışları ile birlikte bir kulalklık çıkışı ve bir microfon girşi kısmına direk hoparlörü bağlamaya çalışlıyorsun. böyle bişey mümkün değildir. araya bir anfi bağlamayıp direk bağladığından bilgisayarına zarar verme şansın yüksek. araya bir anfi bağlamalısın
  • Müzik seti hala duruyorsa onun üzerinden bağlantı yapabilirsin.Müzik setinin arkasındaki out yada aux çıkışından aşağıda vereceğim kablo ile bağlantı yapabilirsin.Kırmızı beyaz ucu müzik setine küçük olan ucuda ses kartına bağlayacaksın.

     Hopörler bağlantısı
  • çok teşekürler cevaplarınız için, müzik seti duruyor, acaba bu kablonun adı nedir elektronikçiden ne diye isteyeyim
    saygılar



    quote:

    Orjinalden alıntı: EnigM@

    Müzik seti hala duruyorsa onun üzerinden bağlantı yapabilirsin.Müzik setinin arkasındaki out yada aux çıkışından aşağıda vereceğim kablo ile bağlantı yapabilirsin.Kırmızı beyaz ucu müzik setine küçük olan ucuda ses kartına bağlayacaksın.

     Hopörler bağlantısı




  • 3.5mm den 2RCA ya diye söyleyebilirsin ya da ses kartından aux a bağlayacağım dersen bütün elektronikçiler anlayacaktır zaten çok kolay bulabileceğin bir kablodur kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.