Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAMAK ÜCRETSİZ :) GÖRÜŞMEK ÜCRETLİ :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAMAK ÜCRETSİZ :) GÖRÜŞMEK ÜCRETLİ :) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nebuzaradan

20 Mart 2008; 17:00:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bunu bilmiyordum işte! Gayet güzel bir uygulama ve Turkcell'e bir alkış daha

444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya 444 0 535 Hazır Kart Müşteri Hizmetleri'ni ister cebinizden, ister sabit telefondan arayın; Turkcell ve Hazır Kart abonelik işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde dilediğiniz yer ve dilediğiniz zamanda kolayca gerçekleştirin.

Müşteri Hizmetlerini cep telefonunuzdan aramak sadece 1 sms ücretidir.
Müşteri temsilcisine bağlanmadan işleminizi Sesli Yanıt Sistemi'nde tamamlarsanız herhangi bir ücret ödemezsiniz.

http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/turkcellnoktalari/musterihizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebuzaradan -- 21 Mart 2008; 13:01:11 >

ogameci

20 Mart 2008; 17:02:48 

cepten aramak ne kadar konuşursan konuş 1 kontör denemiştim ben ama 2 olmuş sanırım 1 sms dediğine göre

>>>>> İnternet'ten Günde " 30 $ " Kazanıyorum <<<<<

.

hitman_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mart 2008; 17:44:37 

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

cepten aramak ne kadar konuşursan konuş 1 kontör denemiştim ben ama 2 olmuş sanırım 1 sms dediğine göre

yok o herzaman 1 kısa mesaj ücreti kadardı

Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..

hitman_
veziroglu

21 Mart 2008; 1:14:31 

iyide müşteri temsilcisine bağlanıpta sorunumuzu cözemiyoruz ki(adamlara derdini ne kadar anlatırsan anlat anlamamaya diretiyorlar) sesli yanıt sisteminde cözebilelim.

Toshiba PORTÈGÈ G500
SE K700i
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Mart 2008; 1:27:06 

vayy

Değişmiş demekki

Süpersin Türkcell

Birileri halen 71 sn/ 1 kontör diye övünsün

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
piri.reis

21 Mart 2008; 2:34:49 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

vayy

Değişmiş demekki

Süpersin Türkcell

Birileri halen 71 sn/ 1 kontör diye övünsün

yaw arkadaş neden 71 saniyesi 1 kontör bu saatte onu taktım kafama.

neden 60 saniye değil. veya 90 saniye değil. neden 71?

---> DENİZLİ <---
piri.reis

21 Mart 2008; 2:37:56 

dün turkcell müşteri hizmetlerini aradım. daha operatöre bağlanmadan menüde gezerken hattan düştüm.

telefon kapandı. tam 2 kontörüm boşa gitti diye düşünürken kontörümün eksilmediğini farkettim. neyse sonra acısını çıkartır benden diyerek tekrar aradım. müşteri temsilcisi ile görüştüm, işim bittikten sonra az önce aradığımda hattan düştüm fakat kontörüm eksilmedi. arama ücretlerinde herhangi bir değişiklik var mı diye sordum. temsilci öyle birşey yok şu anda demişti. meğer onunda haberi yokmuş.

---> DENİZLİ <---
mylove

21 Mart 2008; 11:01:16 

Kulakları çınlayan varmı acaba

nebuzaradan

21 Mart 2008; 11:03:54 

Turkcell pahalı operatör imajını silmeye çalışıyor ve başarılı da oluyor kanımca. Bu şekilde devam ettikleri sürece desteği ve övgüyü sürdüreceğiz anlaşılan

Noxco

21 Mart 2008; 12:49:05 

İçerikle başlık uyuşmuşor. Başlıkta ücretsiz yazmışsınız, içerikde 1 sms yazıyor.. Düzeltiniz.

nebuzaradan

21 Mart 2008; 12:58:39 

Başlık düzeltildi. Biraz mihazi gibi oldu ama İşte şimdi tam anlamını verdi gerçekten

razumihin

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 17:11:49 

Güzel haber...Zaten 1 sms alıyorlardı.Ama sesli yanıttan işlemimizi halledersek ücretsiz.Darısı diğer servislerin başına.Numaranın kime ait olduğunu öğrenme,kntr transfer de ücretsiz olsa çok iyi olurdu..

PC:İşletim:WİNDOWS XP PRO Pentium4 2400MHZ Anakart:AsusP4S8X-MX
DVD Rw:LG GSA H55N Monitör:LG L222W Ses:Realtek ALC655
Samsung SP0411N 40GB ,ekran kartı: Sis 651_561FXCanon A550(7,1mp),Praktica Digicam 3Mp(digital 6MP)
DOĞUHAN

28 Mart 2008; 23:20:30 

Geçenlerde ben de aradım ve sadece tuşlarla işlemimi yaptım, Müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşmedim, görüşme sonunda bu işlemin ücretsiz olduğuna dair bir mesaj aldım...Açıklama da, tuşlarla kendi işlemimi yaptığım için ücretlendirilmediğim yazılıydı
@oğuzhan@

28 Mart 2008; 23:33:31 

Turkcell yavaş yavaş kendini düzeltiyor

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
s.volkan

2 Nisan 2008; 11:22:37