araştırdım baya bi sorunlu dediler forumlarda da baya sorun çıkarttığını söyleyen var.
bu ve diğer forumlarda google da arat sorunları görürsün o sorunların altında belki ne yapabileceğin yazıyordur...
katılmıyorum..bugun gitsem yine zyxel alırım..home user'lar için üretilen ve adsl+2 standardını destekleyip en uzun çekim alanına sahip modem türü..anten db'sine araştırın görün..ben sorunsuz kullanıyorum çokda memnunum..
katılmıyor olabilirsin , sende problem çıkartmıyorda olabilir.
ama bu hepsinin sorunsuz olduğu anlamına gelmez senin modemin partisinde sorun yoktu beli senden önceki soraki üretilen partilerde sorun oluyor olabilir.
ben alacakdım almadan önce araştırdım özellikleri vs mükemmel bu paraya hiç bir modemde yok ama şikayet çok forumlarda .
şimdi bizde zoom x6 vardı o kopup duruyordu o yüzden yeni alacakdık.
forumlarda modemi yazıp aratırsan gelen şikayetleri görebilirsin.
ben o şikayetleri okuduğum halde o modemi alacakdım bir tek vatanda vardı ama bonus kart indirimi için kalabalık çok olduğu için sırada 2 saat bekledikten sonra almadan çıktım.
katılmıyor olabilirsin , sende problem çıkartmıyorda olabilir.
ama bu hepsinin sorunsuz olduğu anlamına gelmez senin modemin partisinde sorun yoktu beli senden önceki soraki üretilen partilerde sorun oluyor olabilir.
ben alacakdım almadan önce araştırdım özellikleri vs mükemmel bu paraya hiç bir modemde yok ama şikayet çok forumlarda .
şimdi bizde zoom x6 vardı o kopup duruyordu o yüzden yeni alacakdık.
forumlarda modemi yazıp aratırsan gelen şikayetleri görebilirsin.
ben o şikayetleri okuduğum halde o modemi alacakdım bir tek vatanda vardı ama bonus kart indirimi için kalabalık çok olduğu için sırada 2 saat bekledikten sonra almadan çıktım.
şimdi şuna dikkat etmek lazım. forumda övenler çok ise dikkat edeceksin, yeren var ise birinci derecede kaale alacaksın. sen 2 saat bekleyip almadan çıktıysan, içinden gelen bir ses demek ki sana yürü ya kulum demiş..
bu arada benim konu gitmiş arkadaşlar galiba sorun modemde değil..çunku bağlantı gidince modemin ışıklıar sonmuyor ve 15 saniye içinde geri geliyo ve daha da ilginci yarım downloadlar devam ediyo.. laptop acer5920g
kablosuz şifreleme güvenliği sebebiyle(Wireless LAN - 802.1x/WPA ) default olarak 30 dakikada bir yeniden şifre girilmesi gerekir. Kopma o yüzden. Süreyi 9999 saniyeye kadar uzatabilirsin.
arkadaşlar, elektronik cihazların heosinde sorunlar oluşabilir, kul yapısı sonuçta, önemli olan sorunu doğru yerde aramak, zaten web sayfalarına konuyla ilgili bir açıklama koymuşlar, hadi gözün aydın.