arkadaslar telefonları inceliyorum ama bariz bir fark göremedim. yani tamam biri 5 mp diğer 2 mp ama ben ozellikle wi fi olması ve de navigasyon olmasını istiyordum.. n81 deki tek eksiklik bana gore navigasyn olmaması ama sonradan da uygualanabiliyomus bu konuda bilgisi olan varmı. normal haritada yukleyebiliyorsun yalnız o haritayı indirebilyormuyuz yoksa en son gezindiğimiz yerlerimi gosteriyor.. bu konuda eklemek istedikleriniz nedir acaba 780 ytl n81 baska fark yok gibi ne dersiniz
Yardımcı Olmak Bizim Görevimiz Ve O Yüzden Yardımcı Olucam
N95 Ve N81 İn Nerdeyse Fazla Bir Farkı YOK Ekran Büyüklüğü Ve Kamera Tek Fark
Telefonun Son Uptade ini Yaparsan Navigasyon Gelir
Ben Eski N73 ME Kullanıcısıyım
Bir Gün Telefonumun Son Uptadesini Yapdım Ve Ne Görüyüm
Uygulamalar Klösürünün İçinde Maps Diğe Bişeyle Karşılaşdım Hemen Girdim
Navigasyondu Fakat Telefonun GPRS Wap Ayarları Yapılı Olmadığı İçin Kullanamamışdım.
Yani Son Updatelerini Yaparsan Geliyor Navigasyon
Son Bi Önerim Olcak: N81 Ve N95 Den Çok N82 Düşün Navigasyon Kendinden Var Ve Fiyatı 950 YTL Ye Kadar Değişiyo N81 İle 150-200 YTL Civarı Oynamaları Var
Ama Aradaki Fark Fazla N82=5Mp Ve Navigasyon N81=2MP Ve Yüklenebilir Navigasyon
oncelikle cevaplar için tesekkür ederim. guncelleme ile gelen sanırım arif yasınındedği gibi sadece harita navigasyon donanımsal ozellik olarak hehalde .. yani n81 de nav yok galiba olmuyacakta peki nav cok buyuk bir eksiklikmidir arkadaşlar n81 n95 ten cok daha guzel duruyor anilcannss n82 nin tipi kayık ya ben hiç begenmiyorum aslında dediğin mantıklı ama işte tipi guzel değil. cevaparınız için tekrar tesekkürler
N95 5 mp kamera N81 2 mp N95 de 3 boyutlu oyunlar için grafik hızlandırıcı var N81'de yok N95 de gps var N81 de harici gps var ama nasıl kullanılıyor çözemedim sanırım başka bir cihaz üzerinden bluetooth ile N95'in ekranı 2.8" N81 2.4"
Bunun dışında N81'in de iyi olduğu yönler var. Müzik kalitesi yani ses çıkışı N81'in daha iyi ve bataryası daha uzun dayanıyor diye biliyorum.
Yardımcı Olmak Bizim Görevimiz Ve O Yüzden Yardımcı Olucam
N95 Ve N81 İn Nerdeyse Fazla Bir Farkı YOK Ekran Büyüklüğü Ve Kamera Tek Fark
Telefonun Son Uptade ini Yaparsan Navigasyon Gelir
Ben Eski N73 ME Kullanıcısıyım
Bir Gün Telefonumun Son Uptadesini Yapdım Ve Ne Görüyüm
Uygulamalar Klösürünün İçinde Maps Diğe Bişeyle Karşılaşdım Hemen Girdim
Navigasyondu Fakat Telefonun GPRS Wap Ayarları Yapılı Olmadığı İçin Kullanamamışdım.
Yani Son Updatelerini Yaparsan Geliyor Navigasyon
Son Bi Önerim Olcak: N81 Ve N95 Den Çok N82 Düşün Navigasyon Kendinden Var Ve Fiyatı 950 YTL Ye Kadar Değişiyo N81 İle 150-200 YTL Civarı Oynamaları Var
Ama Aradaki Fark Fazla N82=5Mp Ve Navigasyon N81=2MP Ve Yüklenebilir Navigasyon
MİLLETİ ANLIŞ BİLGİLENDİRME DOSTUM MAPS YAZILIMI VAR AMA GPSE BLUETOOTH GPS CİHAZIN OLMADAN BAĞLANAMAZSIN GPS BİR PARÇADIR YAZILIMLA OLMAZ ŞU ANDA N73 ME VAR BENDE BAĞLANMAK İSTEDİĞİMDE BLUETOOTHLA GPS CİHAZI ARAMASI YAPIYOR YANLIŞ BİR BİLGİ DİKKATE ALMAYIN
peki bu gps cihazı ne kadardır nasıl bişeydir arkadslar.. yada gps olmadan olmazmı kullanan arkadaslar faydaları nelerdir .. sadece nerede oldugunumu syluyo bu alet baska bişi y yapmıyo mu peki bunda yer tarifi varmı. yada n81 yukleiğimiz haritada nereden reye gidecegimizi gostreriyor mu ben bayide incelediğimde yazıyordun nereden nereye diye hatta restoranlar falan yazıp aratıyordun bunlar n81 e harita yukledğimizde oluyomu acaba
Niye bulaşmasın bence süper bir telefon. N95 düşünüyordum ama okadar paraya kıyamadım. Ama N95'de beni çeken özelliklerin hepsi (daha büyük ekran ve gps hariç) bundada var. Bence gayet güzel bir telefon iyiki almışım.
n82 veya n95 serisini al derim ama ses önemli bir unsursa n81 lerin ses düzeyi daha yüksekmiş , ama kamera ve ekran faktörünü de unutmamak lazım n95 te
Navigasyon, belirlenen varış noktasına en kısa, en optimum yol güzergahını tespit eden, sesli ve görsel yönlendirmelerle hedefe doğru bir şekilde ulaşmanızı sağlayan sistemdir.
Navigasyon sistemi yolların detaylı bilgisini size sunar. Fiziki olarak kısıtılı yollar, otoban çıkışları, kavşaklar, caddeler, tek yön çift yön sokaklar ve daha fazlası… Gitmek istediğiniz yerin adresini sisteme girerek, konumuz kısa sürede belirlenir, size en uygun alternatif yol seçenekleri ile zaman kaybetmezsiniz.
Bariz bir kalite farkı var arkadaşım. Özellikle de grafik işlem yapma konusunda. Ayrıca ekran boyutu, dahili GPS, 5 Megapixel kamera Bunlar farklı lduğu halde bazı arkadaşlar nasıl fazla fark yok der anlamıyorum. Bütçeniz uygunsa N95 alın, Yok çok pahalı dersen tipini de sorun etmezsen N82 al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 21 Mart 2008; 11:50:37 >