Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
( Arkadaşlar ben işi ticarete dökmeyeceğim :) Elimdeki 3 aydır kontör yüklemeyen numaralar var bunları sizinle paylaşacağım. ) Arkadaşlar vermiş oloduğum numaralı siliyorum.
Önermek için Numara isteyen arkadaşlar PM Atarlarsa numaraları gönderebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 27 Mart 2008; 21:56:47 >
Numaraları sizler için paylaşıyorum. Kendim zaten biliyorum. Bunu da çok görüyor ve şikayet ediyorsanız önermezsiniz siz de. Benim tanıdığım bildiğim numarlar bunlar. Ben numaraları verdim dediğim gibi şuanda 900 SMS im var. Bu numaralar da en geç 2 hafta içerisinde de kontör yükler.
bilalalkan mesajımdan yapmış olduğun alıntıyıdaki numaraları silersen seviniri