İkinci el mesajı:51
Katılım zamanı: 10 Mart 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
16 Nisan 2008; 15:17:27
ilginiz ve güvenilirliğiniz için teşekkürederim. bu arada bana gönderdiğiniz rezervasyon kodu ile uçuş gününden önce bileti alabiliyormuyum yoksa illa uçuş gününde alana gidip oradanmı gerekli evrakları almam gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur_erdogan
bkmtkm (İsrafil Beye) İzmir-Sivas ---- Sivas İzmir bileti satılmıştır İyi ucuşlar
17 Nisan 2008; 16:03:46
quote:
Orjinalden alıntı: bkmtkm
ilginiz ve güvenilirliğiniz için teşekkürederim. bu arada bana gönderdiğiniz rezervasyon kodu ile uçuş gününden önce bileti alabiliyormuyum yoksa illa uçuş gününde alana gidip oradanmı gerekli evrakları almam gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur_erdogan
bkmtkm (İsrafil Beye) İzmir-Sivas ---- Sivas İzmir bileti satılmıştır İyi ucuşlar
Gidip bilet almanıza gerek yok ucacagınız gün gidip ucuşkartınızı alıp ucaga bineceksiniz yapacagınız tek şey bu. iyi ucuşlar dileriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_erdogan -- 18 Nisan 2008; 13:29:58 >
21 Nisan 2008; 2:31:43
Dostum iddialı bi başlık olmuş seninki (İDDAA EDİYORUM BENİM FİYATLARIMDAN DAHA UYGUNA UCAK BİLETİ YOK) ! Yalnız karşılaştırma imkanımız hiç yok zira hiç bir fiyat yazmamışsın. Gerçekten en uygun uçak bileti fiyatı verdiğini anlayabilmemiz için bazı hatların fiyatlarını yaz ki biz de karşılaştırma yapabilelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz30 -- 21 Nisan 2008; 2:33:02 >
İkinci el mesajı:1236
Katılım zamanı: 6 Ocak 2006; Şehir: Hatay Durum: Forumda değil
21 Nisan 2008; 10:32:22
quote:
Orjinalden alıntı: poyraz30
Dostum iddialı bi başlık olmuş seninki (İDDAA EDİYORUM BENİM FİYATLARIMDAN DAHA UYGUNA UCAK BİLETİ YOK) ! Yalnız karşılaştırma imkanımız hiç yok zira hiç bir fiyat yazmamışsın. Gerçekten en uygun uçak bileti fiyatı verdiğini anlayabilmemiz için bazı hatların fiyatlarını yaz ki biz de karşılaştırma yapabilelim.
arkadaşım biletin tek bir fiyatı yok ki hangisini vereyim ama örnek olarak şöyle düşünün 20 nisan gidiş 30 nisan dönüş ist-almanya thy bileti fiyatı 750 ytl bu bileti ofislersen yada thy internet sitesinden almaya kalksan bu fiyat ama ben bu bileti 650 ytl ye veriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_erdogan -- 21 Nisan 2008; 13:36:09 >
27 Nisan 2008; 21:59:06
Merhabalar Özgür Bey, 26 Mayıs 2008 Pazartesi Konya - İstanbul /Atatürk (sadece THY var), ucuz olması önceliktir ama fiyat değşmeyecekse ilk tercihim 09.05 uçağı. Tarih kesin olmadığı için hemen bileti alayım diyemiyorum, şimdilik fiyat öğrenmem mümkün mü? 3-4 güne kadar kesinleşecek, kesinleşince tekrar yazacağım. Gerçi farkındayım fiyat değişebilir ama şimdilik bu tarih için fiyat vere