Şimdi Ara

Explorer.exe yükleme sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar explorer.exe başlangıçta açılmıyor.görev yöneticisinden açıyorum her seferinde.formattan sonra bu sorunla karşılaştım.Bir zararlı oldugunu sanmıyorum çünkü çoğu virüs programı ile tarama yaptım.
    Formattan sonra kullanacagım programları kurdum.daha sonrasında bilgisayarı yeniden başlattıgımda bu sorunu aldım.Acaba sorun ne olabilir?
    işletim sistemim Vista 32 bit.

• quote:

Orjinalden alıntı: erhansun

arkadaşlar explorer.exe başlangıçta açılmıyor.görev yöneticisinden açıyorum her seferinde.formattan sonra bu sorunla karşılaştım.Bir zararlı oldugunu sanmıyorum çünkü çoğu virüs programı ile tarama yaptım.
    Formattan sonra kullanacagım programları kurdum.daha sonrasında bilgisayarı yeniden başlattıgımda bu sorunu aldım.Acaba sorun ne olabilir?
    işletim sistemim Vista 32 bit.

Internet Explorer’ı yeniden kurmak

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}

Geldikten sonra IsInstalled Dword 1 olan degeri 0 olarak degistirdikten sonra pc’mize restart atiyoruz
  • Kardes sen internet explorer sorunu olarak anladın sanırım.tabi ilgisi varsa explorer.exe ile oasını bilemem ama dediklerini yaptıgım haşlde sorun devam ediyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhansun

Kardes sen internet explorer sorunu olarak anladın sanırım.tabi ilgisi varsa explorer.exe ile oasını bilemem ama dediklerini yaptıgım haşlde sorun devam ediyor :(

Xp cdsinden onarım yaparsan sorun çözülebilir.

Ayrıca şimdilik kısa çözüm olarak explorer.exe başlangıca atabilrsin. Bu sayede bilgisayarın açılınca direkt çalışır diye düşünüyorum.

Birinci seçeneği dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.