15.10.2008 e kadar lisansı var.Gerçi almayı düşünüyordum bir deneriz güzel giderse alırım.Önceden 6 kullanıyordum, tabi korsan olunca karalisteye aldı.Kaspersky nin nasıl bir şey olduğunu bildiğim için hemen nod32 yi sildim ve kaspersky yükledim.Şimdi bilgisayarı full taratıyorum.Nod32 nin 25 dk taradığı bilgisayarı 2 saattir tarıyor ve %65 de
Ben bir şeyi anlamdım. Programı açınca Bilgisayar Koruması Durumu diye bir şey var.Program başlayınca otomatik olarak taramaya başlıyor.Taranan olarak yazan şey sürekli artıyor?Bu neden kaynaklanıyor?Her açılışta sürekli tarıyor.Acaba pc yi full taratmadığım için mi bu oluyor?
Ben bir şeyi anlamdım. Programı açınca Bilgisayar Koruması Durumu diye bir şey var.Program başlayınca otomatik olarak taramaya başlıyor.Taranan olarak yazan şey sürekli artıyor?Bu neden kaynaklanıyor?Her açılışta sürekli tarıyor.Acaba pc yi full taratmadığım için mi bu oluyor?
Teşekkürler
Her açılışta hızlı tarama yapar o anda bilgisayar biraz kasılır sonra geçer. O özelliği kapatabilirsin. Scan start up dı galiba adı.
Saol arkadaşım ama bu hangi sürüm içim yani 7.0.2.4xx sürümü var denedim baglanıyor kontrol edılıyor dıyor fakat sonunda error 80003223 dıe hata verıyor neden olabılır bu hata ?