Teknosa'da gördüm dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim PHILIPS SPE9025CC/10 Özellikler Key Features Digital audio player, digital photo viewer, digital video player External Control Devices Remote control PC Interfaces Hi-Speed USB MEMORY / STORAGE HDD Capacity 500 GB HDD Form Factor 3.5" STILL IMAGES Supported Still Images Formats JPEG DIGITAL AUDIO Supported Audio Formats WAV, WMA, Ogg Vorbis, MP3, AC-3 VIDEO Video Playback Formats MPEG-4, DivX, XviD, MPEG-2, MPEG-1, AVI, VOB, ISO Features Subtitles CONNECTIVITY Connections USB Audio line-out - RCA x 2 Digital audio output (optical) - TOSLINK Composite video output - RCA S-video output - 4 PIN mini-DIN POWER ADAPTER Type Power adapter MISCELLANEOUS Included Accessories AV cable, remote control
Popcorn En iyisi ama oda teknosaı bırak ülke sınırlarında yok.
DH Alfa Romeo Club Sony PS3 60GB Pal PSN:Akin147ti Xbox360 Elite+premium Ntsc-uGamertag:Akin147ti Nintendo Wii Pal Sony PSP 3.52 Coolermaster A550,Gigabyte p35t-dq6,1gb ocz 1333mhz ddr3,Seagate 500 gb sata,msi HD 2900XT,intel e6750 2.66ghz,Samsung 226Bw
Gereksiz pahalı. Az önce 49 ytl ye premier usb li divx player aldım takarım usb'sine izlerim misler gibi. Hem analog hem dijital ses çıkışım var mis gibi. Bunda analog bile yok.
reddes
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 18 günü kaldı.
7 Nisan 2008; 9:56:01
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
Gereksiz pahalı. Az önce 49 ytl ye premier usb li divx player aldım takarım usb'sine izlerim misler gibi. Hem analog hem dijital ses çıkışım var mis gibi. Bunda analog bile yok.