Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu ligin ederi maksimum 20 liradır.. 20 lira olursa belki tekrar abone olabilirim..

    klüpler bakkal gibi yönetiliyor, berbat bir lig oynanıyor ve bu oyuna aylık taahaaütlü 65 tl istiyorlar emi? üstelik yayıncı kuruluş devlet, sponsor devlet.. paralar asgariden emekliden kesilen vergilerle ödeniyor.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    15 tl ye digitürk te en boş paketi alacağına d-smart al. 25 tl ye mega paket izlersin. belgesel kanalları çok çok daha iyi. hd kalitesine digitürkten çok çok üstün. bende ikiside var. bariz d-smart üstün
  • ben sana 10 a yakın kişi gösterebilirim laf olsun diye yazmadık bunu hala hayatta olan canlı örnekleri mevcut
  • yapılacak şey belli arkadaşlar
    belirtildiği gibi digiturk kutusunu en yakın bayisine teslim edin yeterli
    telefondakilerle cebelleşmenize gerek yok
    ha diyorsaniz ki ben bunlara güvenmiyorum (ki ben güvenmiyorum - bir yakınımda yaşadığımız sorundan dolayı) kredi kartı ile ödeme talimatı verdiyseniz o kartı ya kapattırın; ya numarası değişecek şekilde yeniden isteyin bankadan veya kartınızı mail order sistemine kapattırın bakın ondan sonra çekebiliomu bunlar tek kuruş
  • Mart ayında üyeliğim bitiyor 2 hafta önce digi mh aradım kapattıracağımı söyledim her zaman ki gibi pazarlığa giriştiler ancak niyetimin kesin olduğunu belirttim en son olarak arandığımda tamam dediler kapatalım.Mart ayında yayınlarınız kesilecek nisan ayında kartınızı teslim edeceğiniz bayiyi söyleyeceğiz falan dediler. Ama bunların bir katakulli yapacağı da içimden geçmiyor değil. Yayınım kesildiği andan itibaren kartı teslim edeceğim.
  • Arkadaşlar bu foruma sadece Digiturk hakkında herkesi uyarmak için üye oldum. Zatne yemin ettim Digiturk'un yaptığı hakzıslığı herkese anlatabilmek için mümkün oldukça çok yerde yazacağım ve uyarı yapacağım.

    DIGITURK Üyeliğindeki (İptalındaki) Oyun
    Geçen yıl Digiturk'e üye olurken taahhütten söz edilmeldi ve hatta bana verilen sözleşme kopyasında taahhüt ile iglil bir madde yoktu. Kurulum için 80-90 TL aldılar.

    Neyse geçen ay evi İstanbula taşımam gerekli oldu ve Digiturku aboneliğimi zaten bitirmek istediğimden, Digiturk bayisine gidip kkalan taahhüt süremi sorduğumda sistemine bakarak taahhüt süremin dolduğunu söyledi. Ben de Digiturku arayıp üyelik iptalını istedim. Telefondaki eleman talebimi fakslamam gerektiğini söyledi ve başka da hiç bir şey söylemedi, ben de faskı çektim ve 1 gün sonra üyelik iptalım sms ile onaylandı. Bu arada da evi taşıdım ve sonra 10 günlüğüne yurtdışına çıktım ve cihazı da teslim etirdim.

    Döndüğümde, Digiturk'un 171 TL taahhüt farkı faturası kestiğini görünce şaşkına döndüm. Digiturku aradım ve itiraz ettim. Ertesi gün beni aradılar ve arkadaşlarının iptal talebimi alırken kalan 2 aylık taahhhümün olduğunu ve fark ödeyeceğimi söylemediğini kabul ederek hata bizde dedikten sonra, ceza ödememeniz için sizin bağlantıyı tekrar kurmamız gerekiyor dediler ve bunun yeniden kurulum masrafı ve 2aylık abonelik ücreti ile birlikte aynı paraya yakın bir şey tuttuğunu öğrendim.

    Her ne kadar bayana bunun benim hatam olmadığını ve benden sadece 2 aylık abonelik ücreti kesilerek aboneliğimin tamamen iptal edilmesini istediğimi söylesem da tek cevabı yağabileceğim başka bişey yok oldu.

    Bende çöpe atacak paranız yoksa, Digiturk'un reklamlarına kanıp da üyelik tuzağına düşmeyin.




  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Faxda sıkıntı çıkarırlarsa, ki bana çıkardılar, efendim okunmuyomuş fotokopi kara çıkmış vs..., faks ile de uğraşmayın,https://tuketici.btk.gov.tr/giris/ bu adresten şikayet kaydı oluşturun.

    Dün akşam şikayet kaydımı açtım ertesi gün arayıp telefonda aldılar iptal talebimi, bilginize.

    Konu içersinde mutlaka bahsedilmiştir, tekrarı için affola.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    yetkili teknik servisiniz neresiyse iptal işlemi veya uzatma işlemi yapabilirsiniz uzaksa iptal faksı çekin eğer hiçbir işlem yapmazsanız otomatik olarak sizi taahhütsüz tarifeye grçiriyorlar aman dikkat hocam 03 08 2017 den 1 2 hafta önce işlemlerinizi yaptırın
  • Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Olumsuz durumlara girmekten sayenizde kurtuldum.
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama dediğiniz gibi olacak sizi otomatik taahhütsüz tarifeye geçirecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzkhan55

    Merhabalar arkadaşlar. Bugün digitürke iptal faksı çektim. İptal faksından sonra da arayıp indirimli bir teklif sunuyorlar mı?

    Daha iyi teklifler sunuyorlar .
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Dün dondurdum hocam üyeliği
  • Gardiyan67 G kullanıcısına yanıt

    1 gün öncenin tarihi ile yayınlarını kapatmalarını söyleyin. Üyelik sonlanma tarihinden 1 gün önceye kadar izlemiş olursunuz. Ertesi günde gidip decoderi iade edersiniz.

  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi digiturk üyeliğinin iptali bir haylı zor. Aslında zor değilde işi yokuşa sürdükleri için çok zaman alıcı bir iş. Çağrı merkezini arıyorsunuz kapatıcaz diyorlar ay başında bir bakıyorsunuz ki kapatmamışlar ve hep aynı numara sistemde sorun olmuş bir sonraki ay.

    Eğer sizlerde bu sorunu yaşıyorsanız yapmanız gereken çok basit. Digiturk ekipmanlarını söküp en yakın digiturk bayisine teslim ediyorsunuz ve teslim tutanağını alıyorsunuz. aman digiturk kartınıda teslim etmeyi unutmayın. Bu işlemi yaptıktan sonra sıkıyorsa iptal etmesinler.

    Konu hakkında sorun yaşayanlar olursa bu başlık altında birbirimize yardımcı olmaya çalışalım.


    Edit: Yazım Hatası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • valla dostum ben hiç öyle bi sorun yaşamadım bursada kendi evimdeyken digitürküm vardı üniversite bitince istanbula dönerken aradım kapatmak istiyorum dedim tamam dediler şu tarihe kadar en yakın servise bırakın dediler bıraktım o tarihte ve hemen kapandı.
  • DSmart çıktıktan sonra durum pek öyle değil. mümkün olduğunca kapattırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Rüşvet bile veriyorlar. 1 ay lig tv verelim. 3 ay sinema paketi verelim gibi.

    sonuçta benim anlatmak istediğim sorun yaşayan kişilerin izlemesi gereken yöntem. Sorun yaşamayanlar için ise ne mutlu onlara.
  • müşteri kaybetmemek için elinden geleni yapmak zorunda ama dediğin gibi iptal talabi alınıpta ayın 3 unden sonra yayını kesilmeyen üye ben tanımıyorum3unden önce yayınlarınız kapanmaz çünkü bir sonraki ayın 3üne kadar olan yayın bedelini ödediğiniz için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 19 Mart 2008; 17:39:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrsilver

    Arkadaşlar bildiğiniz gibi digiturk üyeliğinin iptali bir haylı zor. Aslında zor değilde işi yokuşa sürdükleri için çok zaman alıcı bir iş. Çağrı merkezini arıyorsunuz kapatıcaz diyorlar ay başında bir bakıyorsunuz ki kapatmamışlar ve hep aynı numara sistemde sorun olmuş bir sonraki ay.

    Eğer sizlerde bu sorunu yaşıyorsanız yapmanız gereken çok basit. Digiturk ekipmanlarını söküp en yakın digiturk bayisine teslim ediyorsunuz ve teslim tutanağını alıyorsunuz. aman digiturk kartınıda teslim etmeyi unutmayın. Bu işlemi yaptıktan sonra sıkıyorsa iptal etmesinler.

    Konu hakkında sorun yaşayanlar olursa bu başlık altında birbirimize yardımcı olmaya çalışalım.


    Edit: Yazım Hatası

    saol dostum.




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsilver -- 19 Mart 2008; 23:10:30 >
  • Ben DT nin ilk üyelerinden biri olarak sırf bu müşteri hizmetleri desteğinin çok kötü oluşundan dolayı bir müddet sonra geri vermek istedim.Fakat yanlış hatırlamıyorsam 3 aya yakın zaman geri verememiştim kutuyu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.