Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pazartesi günü aradım, aboneliğim iptal edildi ancak kanallar hala çık cihazı ve kartı teslim almak için arayan soran olmadı diye, dediler ki en yakın digitürk yetkili servisimize teslim edebilirsiniz. kanalların ahala açık olmasının sebebi cihazı teslim edinceye kadar yayınsız kalmayasınız diye siz "değerli" müşterimize hediyemizdir. bakalım teslim edicem yakın zamanda. sonucu paylaşırım.
  • ya arkadaşlar digiturk üyeliğim bu yaz bitiyordu ama bunlar benim üyeliğimi şubatta 2013 şubatına kadar kafalarına göre uzatmışlar ne aradılar nede mesaj attılar. akılları sıra ekranda uyarısı çıkmış.. bu sorunla karşılaşan ve para ödemeden kapattıran varmı acaba?
  • Dijitürk banada 2001 de kapatmış olduğum abonoliğime yönelik, hesapta küsürat hesaptan doğan 5.5 tl fatura etmek istedi.Bana icra takibi tehdit mesajı göndermiş işi verdikleri büro.Kaçın kurasınız uyanıklar iki sms mesajı ile adammı tehdit ediyorsunuz dedim arayıp.Çıkıp binamızda kaçak olarak dijitürk elemanlarınca normal bir çanağa bağlanan dijitürk kutusunu söktüm attim.Yakında himayemdeki tüm çatılardan kaçak uydulara çekilen kablolarını sökeceğim gerekirse.Milletin çanağına çekiyorsunuz çatıların mahfettiniz.sizi dava etmek lazim.
    Batma sinyalleri alınmaya başladı normaldir.Borçmu var gönderirsin ödeme emrini istersin .

    Bunlar dolandırıcı sürüsüde olabilir belli olmaz.ödeme emrini yollamalarını bekleyin.Gelen ödemeyede eski tarihli ise itiraz edin yok deyin.açsınlar davayı alsınlar yiyorsa .altı sene neyi bekledin diye sorar hakim.Ayıptır terbiyesizliktir.İnsanlara olmayan bir borcu fatura etmek.İnsanların çatılarını mahfediyorlar .Bunlara geçit vermeyin.Bunlara çatı anahtarı vermek duşa girmekle eşittir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhsn34

    pazartesi günü aradım, aboneliğim iptal edildi ancak kanallar hala çık cihazı ve kartı teslim almak için arayan soran olmadı diye, dediler ki en yakın digitürk yetkili servisimize teslim edebilirsiniz. kanalların ahala açık olmasının sebebi cihazı teslim edinceye kadar yayınsız kalmayasınız diye siz "değerli" müşterimize hediyemizdir. bakalım teslim edicem yakın zamanda. sonucu paylaşırım.

    hadi hayırlısı, hediye diye izlediğin yayının faturası 2-3 sene sonra çıkar yalnız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhostEagle

    ya arkadaşlar digiturk üyeliğim bu yaz bitiyordu ama bunlar benim üyeliğimi şubatta 2013 şubatına kadar kafalarına göre uzatmışlar ne aradılar nede mesaj attılar. akılları sıra ekranda uyarısı çıkmış.. bu sorunla karşılaşan ve para ödemeden kapattıran varmı acaba?

    olayı çözdüm

    benim aile paketlerinde kanallar kapanmıştı bende antenden çekmiyor sanmıştım meğersem bu playoff muhabbetinden dolayı bu kanalları kapatarak akılları sıra beni şampiyonlar paketini kullandırıyorlar göstermişler ben zaten lig tv üyesiyim kendiniz demedinizmi lig tvsi olanlar bu sene ücretsiz seyredecek meğersem öyle değilmiş arkadaşlar

    ligtv si olanlar bence sizde hemen kontrol edin sözleşmeniz benim gibi uzatılmış olabilir..

    dünkü yeni şikayetimden sonra bugün yine aradılar sözleşmeyi okudum dedim beni aramadan böyle bir sözleşme uzatma yetkiniz yok dedim ve sonunda onaylamış olduğum sürede kapatacaklar...




  • show tv HD calismiyor mu ya? donmus bir halde duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornapsen

    quote:

    Orijinalden alıntı: mhsn34

    pazartesi günü aradım, aboneliğim iptal edildi ancak kanallar hala çık cihazı ve kartı teslim almak için arayan soran olmadı diye, dediler ki en yakın digitürk yetkili servisimize teslim edebilirsiniz. kanalların ahala açık olmasının sebebi cihazı teslim edinceye kadar yayınsız kalmayasınız diye siz "değerli" müşterimize hediyemizdir. bakalım teslim edicem yakın zamanda. sonucu paylaşırım.

    hadi hayırlısı, hediye diye izlediğin yayının faturası 2-3 sene sonra çıkar yalnız..

    fatura çıkarsa hayat ta ödemem. çağrı merkezi ile yaptığım görüşmelerde ucu açık cümlelere de yer vermeyerek kesin ve net cevaplar aldım. el mi yaman bey mi yaman görürüz.
    o kadar da endişe etmeye gerek yok. usulüne göre takip edip işlemleri yaptıktan sonra ne olabilir ki. hayırlısı bakalım şu cihazı da teslim edeyim de kurtulayım bu dertten.




  • Merhabalar...Şu an Digiturk'un bir kampanyası var.Eylül'e kadar Lig TV bedava adı altında.Ancak 16 ay taahhüt istiyorlar.
    Malum Digitürk seçimim Lig TV için ama 16 ay taahhüt içine 2013 yaz ayı giriyor.Bu süre zarfında taahhütlü olsak bile Lig TV'yi maç olmadıgı zaman dondurabiliyormuyuz? Bir sorun çıkartıyorlar mı yoksa ?
  • Kendi ayaklarınız ile gidip dijiturk e abone oluyorsunuz sonra yandım Allah diyorsunuz Hiç kimse sizin başınıza silah dayamıyor alın diye bende var dijiturk gayet memnunum verdiğim paraya da helal olsun.Kaliteye herkez sahip olamaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey soracağım şimdi arkadaşını da digitürk'lü yap kampanyası var malum..Peki bu kampanyaya arkadaş yerine aile üyelerini digitürk'lü yaparak katılmak mümkün mü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reset45

    Kendi ayaklarınız ile gidip dijiturk e abone oluyorsunuz sonra yandım Allah diyorsunuz Hiç kimse sizin başınıza silah dayamıyor alın diye bende var dijiturk gayet memnunum verdiğim paraya da helal olsun.Kaliteye herkez sahip olamaz...

    sanene kardeşim kendim üye oldum kendim çıkmak istiyorum. niye cıkmamı engelliyorlar ki . hem tv alınca onlar bağladı benim niyetim yoktu. ama iptal ettirince kullanamdığım günlerin de parasını aldılar.
    ben de hiç memnun değildim. haram olsun aldıkları para
  • Arkadaşlar bugün geçen haftadan beri 3. fax çekişim ... 1. faxı çektiğimde yok efendim dilekçe ile nufus cüzdanı fotokopisi aynı kağıtta olacakmış ben ayrı ayrı gönderdim . bu hafta başı yani 16 .07 .2012 pazartesi gübü neyse 2. cektim mesaj filan gelmedi telefona !!! bugün aradım kardeşim fax'ım gelmişmi bakın dedim neden işleme almıyorsunuz dedim bağırdım çağırdım bugün yine 3. faxı çektim !!! yeter artık mahkemeye vereceğim gına geldi bu soygunculardan
  • Şimdi aynı dert benim de başımda. Üç yıldır Digiturk abonesiyim, artık iptal ettireyim, maçları Web TV'den izleyeyim dedim. Çünkü bıktım artık sinyal sorunlarından, alıcı değişti yine aynı dert. Ayrıca sadece maçları seyrediyorum, onun dışında tv seyretmem ve ayda 54,99 TL ödüyorum. İptal için aradım müşteri hizmetlerini, dondurmak için ısrar ettiler, avantajlı paketler için ısrar ettiler ama inadım inat, vazgeçmedim. Bir de utanmadan 59 TL'den devam etmemi önerdiler. Aldıkları parayla sundukları hizmet kalitesi örtüşmüyor bana kalırsa.

    Bugün dilekçemi fakslayacağım, ama aslında o da gereksiz ve saçma bir uygulama. Bu ay taahhüdümün son ayı, faturamı ödeyeceğim ama Eylül'de fatura göndermezler umarım. Zaten alırken ilk faturada bir buçuk aylık ödeme yaptık. Şimdi bunlar 3 Eylül'de bir fatura daha mı çıkaracaklar?




  • Faksımı çektikten bir gün sonra aboneliğimin iptal edileceğine dair mesaj geldi. Ertesi gün Digiturk merkez aradı, görüştüğüm bayanı da ikna ettim, Eylül'de tekrar fatura ödemeyeceğimi söyledi. Aradan bir hafta geçtikten sonra merkezden birisi daha aradı, üyeliğimi devretmek istediğim birisi olup olmadığını sordu, olmadığını söyledim, ekipman teslimi için arayacaklarını söyledi. Bugün de Digiturk çaldırıp kapattı, neden anlamadım :)
  • Digitürk'ün bana yaptığı numaraya karşı biraz önce gönderdiğim faks:

    Sayın Digitürk Yetkilisi;

    1433439 nolu üyeniz iken üyeliğimi sonlandırmak için, kayıtlı gsm numaramdan digitürk müşteri hizmetlerimi aradım. İptal etme nedenim, 5 yılı dolduran üyeliğim nedeni ile hediye olarak verilen plus hizmetini devam ettirmek için mevcut kampanyadan yararlandırılmamamdır. Yani eski üyelere 16 TL, yeni üyelere 8 TL fiyat olduğunu öğrenince “biz çantada keklik miyiz” diye insani bir tepki göstererek üyeliğimin iptalini istedim. Bu nedenle D-Smart 8 Mbit’e kadar internet kampanyasından yararlanıp D-Smartnet abonesi oldum, ama onlar sizden beter; 8 mb internetin 1 Mbit’ini bile hala sağlayamaz oldular. Zira, bu paket öncesi 2 yıldır Smileadsl’den kullandığım 2 mbit sınırsız internet hizmetini sorunsuz alırken, kampanyaya geçince hızları 3 gün sonra 1mbit’e bile ulaşamaz oldu!!!
    İptal talebi nedeniyle görüştüğüm bay müşteri temsilcinizin ısrarı üzerine, önerdiği 3 ay dondurma talebini kabul ettim, ancak koşullu olarak. Zira, 3 ayı takip edemeyeceğimi eğer bu konuda hatırlatma yapılacaksa dondurma yapılmasını kabul ettim. Temsilciniz 3 ayın bitiminden önce mutlaka mesaj ile uyarılacağımı ve istemez isem o zaman üyeliği iptal edebileceğimi bildirdiği için dondurma teklifini kabul ettim.
    Firmanıza 6 yılık aboneliğim boyunca hiç borcum olmamış, tüm faturalarınız banka kanalı ile süresinde ödenmiştir. Son faturam olan 03.06.2012 tarihli, 235796994 numaralı ve 15.06.2012 son ödeme tarihli 41,98 TL lik fatura da ödenmiştir. Ancak geçen hafta banka hesabımı kontrol ederken, digitürk otomatik ödeme talimatını iptal etmeyi unuttuğumdan (iyi ki unutmuşum) 03.09.2012 tarihli, 247829533 numaralı 664,98 TL lik ve 17.09.2012 son ödeme tarihli fatura gönderdiğinizi görünce müşteri temsilcinizi arayıp nedenini sordum. Üyeliğimin Eylül başında aktif hale getirildiği, vs vs (hızlı ve bozuk Türkçe ile konuştuklarından ne dedikleri de anlaşılamıyor) izahat verdi. Oysa, 3 aylık dondurma talebinizi kabulüm sırasında, önceden uyarılmam koşulunu söylediğim (güvenliğimiz!! için yaptığınız ses kaydınızda da mevcut olduğu üzere) halde, bana üyelik açılmadan önce mesaj gönderilmedi. Bunu bayan müşteri temsilcisine söyleyip, konuşmayı dinlemesini ve faturayı iptal etmelerini rica ettim. Aynı gön tekrar aynı müşteri temsilciniz arayıp konuşmayı dinlediğini, ancak yine vs vs vs diyerek (konuşmayı bu Türkçe’siyle nasıl algıladı ise) iptal talebi yaptığım görüşmede bay müşteri temsilcisinin önceden mesaj gönderceğiz demediğini iddia ederek faturayı iptal edemeyeceklerini bildirdi. Ama her nasılsa, kavga döğüş sonunda, bu defa iptal talebimi aldı ve faturayı ödemem gerektiğini söyledi. Bugün de neden iptal ediyordunuz diye tekrar arandım ve bu temsilciniz de yine vs vs vs anlattı. Her iki temsilcinizden faturayı iptal etmelerini istediysem de buna yetkili olmadıklarını finans biriminin yetkili olduğunu söylediler.
    Velhasıl, şimdi müşteri olarak; “nedir bizim bu internet servis sağlayıcı ve TV yayıncısı firmalardan çektiğimiz” dedirttiğiniz için acaba memnun musunuz diye merak içindeyim.
    1-Bu faturayı lütfen iptal edin, yayın kutunuzu da gelip alın. Evimde yer işgal ediyor, yoksa ben de sizden kira talep ederim, şaşar kalırsınız.
    2-Zaten hukuken bu fatura tutarını benden alamazsınız. Çünkü sizden hizmet almadım, sizin sözünüze güvendim, ama resmen kazık atma teşebbüsü ile karşı karşıya kaldım ki, bu ticaret ahlakı ile bağdaşmaz.
    3-Bir de son faturamdan beli olduğu üzere, aboneliğime ait ücret aylık 41,98 TL iken, nasıl olup da haksız yere talep ettiğiniz faturamda kullanım ücretini 664,98 TL olarak belirlediniz şaştım desem yeri var.
    Sonuç olarak; Tüketici Kanunu gereği hukuksal işlem sürecine gerek bırakmaksızın, haksız yere (dilerim yanlışlıkla) göndermiş olduğunuz faturamın iptal edilerek, müşteri ilişkimizin dostlukla sonlandırılması ve tarafıma bilgi verilmesi ricasıyla, firmanıza bol kazançlı ticaretler dilerim.

    Celal ÇALIŞ
    Em. SGK Başmüfettişi
    İzmir Adliyesi Yeminli Bilirkişisi
    0505 514 79 38




  • "2 ay üyelik haklarınız saklı kalır" ne demek?
    ben iptal ettirip hemen bimeksten paket almak istiyorum zira yeni üyelikler için geçerliymiş.
    bana engel teşkil eder mi iptal ettireceğim üyeliğim?
  • 2 sene önce de fatura iptali bir dertti gene öyle.. demek bir şey değişmemiş..iyiki kurtuldum. kafam rahat
  • merhabalar 24 ay tahahhütlü digiturk abonesiydim 30 ay oldu şimdi iptal etmek istiyorum üyeliğimi reciver'ın bende kalması gerekiyordu fakat aradığımda sesli yanıt sistemi faxtan sonra ekipmanınızı teslim etmelisiniz diye bir ibare var sadece kartımı iiade etmem gerekiyor bu durumda olan bir arkadaş varmıdır?
  • Merhaba,
    Ayın 26'sında yani 4 gün sonra 12 aylık taahütü bitecek olan üyeliğimi dün faks göndererek iptal ettirdim. Hemen telefona mesaj gönderip talebiniz işleme alınmıştır dediler. Yanlız sonra gelen mesajda üyeliğiniz "gelecek ayın" 3'ünde kapatılacaktır diyor. Bu bana extra fatura göndermek için yaptıkları bir birşeymi?

    Bu konuda bilgi sahibi olan biri çok geç olmadan yardımcı olsun lütfen.
  • ayın 3ü fatura kesim tarihi ona istinaden söylenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.