Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
320.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: £se®


    quote:

    Orijinalden alıntı: adigeakar

    Selamlar,
    Benim de 24 ay 9.90 lık paketimin süresi doldu.Kutu ve çanak benim, yalnız kartı iade edeceksiniz diyorlar.Kutusu kartsız çalışır mı? Türksat uydusuna çevirsem normal kanalları seyredebilir miyim?

    bende bunu merak ediyorum.


    tabi tabii, kartsız çalışıyor. Turksat kanallarını izleyebiliyorsunuz. Ben kartsız izliyorum digiturk ten aldığım tırıvırı receiver ile :)
  • ben bugun daha önce iptal ettirdiğim digitürk kartımı iade ettim ,süresinden önce iade ettim acaba bir sorun yaşar mıyım elimde makbuz da var ama gitmişken bitireyim dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safranboy

    ben bugun daha önce iptal ettirdiğim digitürk kartımı iade ettim ,süresinden önce iade ettim acaba bir sorun yaşar mıyım elimde makbuz da var ama gitmişken bitireyim dedim



    Hiçbir sıkıntı yaşamazsın, zaten işini sağlama almışsın.
  • Bugün itibariyle digiturk aboneliğim bitti 29,90 ödediğim pakete 55,90 istediler Bende kapatın dedim Bugün kapandı Receiveri arçelikten kendim almıştım Müşteri hizmetlerine kartı ne zaman tesli etmem gerekir diye sordum Acele etmenize gerek yok dediler Şimdi sizce ne yapayım Kartı hemen gidip vereyim mi?
  • bende dün itibariyle üyeliğimi bitirdim. yayın alımım kesildi ama müşteri hizmetlerinden kapatma işini yapan kişi yeni presedüre göre 2 ay kart sizde kalacak daha sonra anket yapacaz anket sonrası kartı hangi bayiye teslim ediceğinizi söyleriz dedi. Aynı durumla karşılaşan varmı? Yoksa yeni bir oyalama taktiğimi kartı teslim etmediniz şu kadar ceza yada onların istediği fiyattan devam mecburiyeti falan gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozay06

    Bugün itibariyle digiturk aboneliğim bitti 29,90 ödediğim pakete 55,90 istediler Bende kapatın dedim Bugün kapandı Receiveri arçelikten kendim almıştım Müşteri hizmetlerine kartı ne zaman tesli etmem gerekir diye sordum Acele etmenize gerek yok dediler Şimdi sizce ne yapayım Kartı hemen gidip vereyim mi?


    Bence riske girme hiç, kartını götürüp teslim et. Teslim ettiğine dair bir belge de alıp işini sağlama al. Sanırım bunlar ihaleyi bekliyor. O yüzden acele etmeyin demiş olabilirler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangeraus

    bende dün itibariyle üyeliğimi bitirdim. yayın alımım kesildi ama müşteri hizmetlerinden kapatma işini yapan kişi yeni presedüre göre 2 ay kart sizde kalacak daha sonra anket yapacaz anket sonrası kartı hangi bayiye teslim ediceğinizi söyleriz dedi. Aynı durumla karşılaşan varmı? Yoksa yeni bir oyalama taktiğimi kartı teslim etmediniz şu kadar ceza yada onların istediği fiyattan devam mecburiyeti falan gibi.


    Eğer hiç devam ettirmeyi düşünmüyorsan boşuna kartı tutup riske girme derim. Çünkü DT nin sağı solu belli olmaz.
  • dostum açıkcası bende ihaleyi bekliyorum digi devam ederse anlaşmanın yolunu arıyacam alamazlarsa 16 ocak sabahı teslimi gerçekleştirecem
  • Bende 3 ocak itibariyle iptal ettirdim.. 3 martta yayınlarınızı 1 ay süreyle bedava açacağız dediler.. 3 nisan da kutuyu teslim edeceğiniz bayiyi bildireceğiz falan, falan,,, bu süre içerisinde hiç fatura gelmeyecekmiş... Neyse sonunda iptal etsinlerde köprüyü geçene kadar herşeye he derim..
  • Madem DT müşteri kaybetmekten bu kadar korkuyor,herkesin kullanabileceği şekilde paket fiyatlarını ayarlasıınlar.hem daha fazla insan DT kullanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.bulut66 -- 5 Ocak 2010; 12:24:55 >
  • @dorsal size iyi olanak sunmuşlar bana 1 ay bedava seyredin dediler ama 12 taahüt istiyor, 11 ay fatura çıkacak dediler. Kart tesliminin de de bizden haber bekleyin diyorlar. Benim tahminim onlarda yayın ihalesini bekliyorlar .İhaleyi alırlarsa ellerini güçlendirip ondan sonra yeni paket ve tekliflerle kampanya yapıp müşteriyi kaçırmama yoluna gidecekler. kaybederlerse ne koparırsak kardır diye 10 - 15 tl.ye lig tv satarlar
  • Arkadaşlar bende iptal ettirdim Bursadayım burada iptal eden varsa bilir Ekipmanların iadesi için 2 yer söylediler bir dünya yol Neyse giderizde adamlar dediki çanak antenide söküp götürecekmişim bunlar benle dalgamı geçiyorlar yoksa işi yokuşamı sürmeye çalışıyorlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • arkadışım servis yollayın alsın diye diretin. Ben kapattırma işlemi yaparken sordum normalde onların gelmesi gerekiyor ekipman almak için, ama gelemiyebilirler siz götürün falan dedi.

    Ha ben daha iade etmedim bu günde konuştum ne oldu kapatma işlemim diye, kapatma onayınız alınmış ama servise bilgi verilmemiş muhtemelen sizi arayıp ücretsiz hediye üyelik teklif edecekler 2 yada 3 aylık dendi. İstemiyorum kardeşim diyincede ben kayıt oluşturayım 24 saat içinde ilgili birim geri donuş yapar dediler.
  • ya arkadaşlar konuyu okudum bende iptal ettirmek istiyorum 13 lira fatura yolladılar 2 ay bedava diyip kanallarıda 1 ay izledim kapndı.
    aradım dt yi deim iptal ettiricem kampanyalarımız var yok deidim hiç bişey istemiyom kapatın dedim. 15 gün iade süreci avr dediler bnde haberim yok sözleşmede öle bişey yazmıyo banada bildirilmedi bu konu dedim. şikayet kaydı oluşturdu olayı kapatmaya çalıştı.24 ay sözleşme varmış haberim yok ondanda. nasıl kapttırıcam buy zamazingoyu?

    acil yardım bekliyorum
  • en yakın bayiye gidip ekipmanın teslimini yap ve makbuz almayı unutma. Ama alırken 24 ay taahüt yaptıysan eksik aylarında parasını isterler. digiyle bir işiniz varsa m.h. leriyle kayıtla mayıtla uğraşmadan digiturk.com.tr üzerinden mail atın 3-4 saat içinde arıyorlar gerekli birimden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 24 Ocak 2010; 16:09:42 >
  • eksik aylar derken ben daha 1 aylık aboneyim kalan aylarıda isticeklşer?
  • dostum hangi kampanyayla abone oldun bilmiyorum ama 24 ay taahütlu ilk 2 ay tüm kanallar açık ayda 12.90 tl.lik kampanyadan yeni abonesin heralde, obone olurken imzaladığın sözleşmede yazıyordur 24 ay diye. Söylediğinden anladığım kadarıyla 2 sene seyredip paşa paşa toplamda 310 tl.yi ödemek zorundasın
  • Mart ayında üyeliğim bitiyor 2 hafta önce digi mh aradım kapattıracağımı söyledim her zaman ki gibi pazarlığa giriştiler ancak niyetimin kesin olduğunu belirttim en son olarak arandığımda tamam dediler kapatalım.Mart ayında yayınlarınız kesilecek nisan ayında kartınızı teslim edeceğiniz bayiyi söyleyeceğiz falan dediler. Ama bunların bir katakulli yapacağı da içimden geçmiyor değil. Yayınım kesildiği andan itibaren kartı teslim edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mart07

    Ama bunların bir katakulli yapacağı da içimden geçmiyor değil.

    Yayınım kesildiği andan itibaren kartı teslim edeceğim.



    İyi yaparsın geç teslim edersen sonradan habersiz bir icra takibi yiyebiliyorsun dikkat
  • @mart07

    Dostum bayiye direkt gitsen kartı almıyorlar, kartı teslim etmek için en iyisi digiturk.com.tr üzerinden mail at 2-3 saat içinde geri dönüş yapıp irtibat numarandan ararlar. sorununu onlara anlat bayiye onay verirler. Bende ihale öncesi kapatmaya niyetliydim banada 2 ay bekleyin biz sizi arayıp anket yapacaz daha sonra ekipmanı teslim ediceğiniz bayiyi söyleriz diyince, maille 1 günde ekipman teslim için onay aldım. Sonra daha uygun paket bulamayınca kartı teslim etmedim ,aboneliğime aynen devam ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.