Şimdi Ara

DH Futbol -Haftanın Değerlendirmesi.-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lincoln10 hocam bir fikrini benimle paylaştı.

Forumda haftanın maçlarını tartışmalı pozisyonlarını tartışacağımız sabit bir konu olsa.
    Her takımdan birer tane Toroğlu, Çakar, Uluç, Haşmet seçsek o haftaki tartışmalı pozisyonları yorumlasalar diğer arkadaşlar da kendi fikirleriyle topiğe katılsalar diyor.

Fikir benim hoşuma gitti.

Sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz, adminlere yazıp kabul ederlerse sabit konu yaptırırız.

Fikir belirtirken başlık ne olmalı, takımlardan kimleri Ahmet Çakar, Erman Toroğlu vb görmek istediğinizide yazabilirsiniz.

Teşekkürler.

• konunun asdı ofsayt olsun.
    bende ofsayt osman ı oynamak istiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: AXU

konunun asdı ofsayt olsun.
    bende ofsayt osman ı oynamak istiyorum

Hiç gol olmamış axu

Güzel olur ama çok kargaşa olur. Çok kavga çıkar öyle
  • Hadi arkadaşlar konuya katılalım. Fikirlerimizi söyliyelim.

Fikirlerinizi beyan ederken lütfen Pier hocam gibi beyan etmeyiniz.
    Yapıcı fikirler fikirler olsun lütfen.

(Şaka tabiki olumlu olumsuz tüm fikirlerimizi paylaşalım.)
  • Bence de iyi fikir. Deneyip görelim
  • Yukarıya
  • Denemekte fayda var. Pier Şansal olsun Ben Erman

Şaka bir yana düşünce güzel hocam.
    Ama araya tahrik amaçlı mesaj yazanları yöneticiler amuda kaldırmalı. Aksi halde konu çarşamba pazarına döner:)

Galatasaray'dan adayım. Ama Hıncal Uluç değil de Levent Tüzemen diyelim ona biz hocam:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadım ki ben

Şimdi atıyorum cdemir Rıdvan mı olacak biz ona soru mu sorcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Anlamadım ki ben

Yok hocam ben talip değilim.

Ben tüm maçları takip edemiyorum. FB'li olarak maçların tümünü takip eden kim varsa o bizi temsil edebilir.

Hocam her takım temsilcisi haftanın tartışmalı önemli pozisyonları hakkında görüşlerini hafta başında topiğe yazacak. Diğer arkadaşlarda pozisyonlara katılıp katılmadığını yazacak.
    Pozisyonlarla ilgili resim vi deo vb gibi kaynaklarda eklenebilir.

De-Niro hocam tahrik amaçlı mesaj atanları dikkate almazsak ve hemen yönetime bildirirsek çokta sorun olacağını sanmıyorum.

- Fikir babası olan Lincoln10 hocam hakemlik yaptığı için kurallar hakkında bize teknik destek verebilir.

- Eğer düzgün bir şekilde takip edebilirsek elimizde güzel arşiv olur. Merak eden arşive bakar ve hatta topikte tarama yapılıp istatistiksel bilgiler bile çıkarılabilinir.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Anlamadım ki ben

Yok hocam ben talip değilim.

Ben tüm maçları takip edemiyorum. FB'li olarak maçların tümünü takip eden kim varsa o bizi temsil edebilir.

Hocam her takım temsilcisi haftanın tartışmalı önemli pozisyonları hakkında görüşlerini hafta başında topiğe yazacak. Diğer arkadaşlarda pozisyonlara katılıp katılmadığını yazacak.
    Pozisyonlarla ilgili resim vi deo vb gibi kaynaklarda eklenebilir.

De-Niro hocam tahrik amaçlı mesaj atanları dikkate almazsak ve hemen yönetime bildirirsek çokta sorun olacağını sanmıyorum.

- Fikir babası olan Lincoln10 hocam hakemlik yaptığı için kurallar hakkında bize teknik destek verebilir.

- Eğer düzgün bir şekilde takip edebilirsek elimizde güzel arşiv olur. Merak eden arşive bakar ve hatta topikte tarama yapılıp istatistiksel bilgiler bile çıkarılabilinir.

Adaylıktan çekiliyorum o halde. Adam hakemmiş yahu. Üstelik Galatasaraylı. Desteğimiz Lincoln10 ile:)

Dediğin gibi hareket edersek sorun olmaz hocam, haklısın. Bakalım nasıl olcak.

• quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Adaylıktan çekiliyorum o halde. Adam hakemmiş yahu. Üstelik Galatasaraylı. Desteğimiz Lincoln10 ile:)

Hocam pek ilgi yok gibi.

Sanırım senin aday olmanı Lincoln10 hocamda ister. Neyse akaşama topiğe bakar heralde.

Aday sayısı çok olursa oylama yaparız.

Gerçi senden başkada aday yok ama

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Hocam pek ilgi yok gibi.

Sanırım senin aday olmanı Lincoln10 hocamda ister. Neyse akaşama topiğe bakar heralde.

Aday sayısı çok olursa oylama yaparız.

Gerçi senden başkada aday yok ama

İlgi olur hocam merak etme. Şu sıralar kandil simidine sarmış durumdayız:)

• Simit mi? Biri simit mi dedi?
  • Pier hocam afiyet olsun

• Cdemir hocam, Pier bu pozisyonda açlığını her yere yansıtıp diğer oyuncuların yorum alanını daralttığı için ofsayta düşmedi mi sencede?
  • quote:

Cdemir hocam, Pier bu pozisyonda açlığını her yere yansıtıp diğer oyuncuların yorum alanını daralttığı için ofsayta düşmedi mi sencede?

Hocam haklısın hemde ofsaytın babası. (Uğur'cum kandil simitlerini yedikten sonra pozisyonu terkar oynatır mısın?)
    Haaa ne diyodum hocam ofsayt diyordk değil mi.
    Kandil olduğu için bugün biraz anlayışlı davranalım. Bu gün ofsayt yok. (Uğur'cuğum simitleri yavaş ye pozisyonu tekrarlamana gerek kalmadı)
  • Hmm şimdi anladım. Olgun kişiler seçilirse güzel olabilir
  • quote:

Hmm şimdi anladım. Olgun kişiler seçilirse güzel olabilir

Önceden çarpışsakta Fenerbahçe'den adayım sensin kardeşim
  • Öncelikle tüm DH üyelerinin kandilleri mübarek olsun..
    Cdemir agabey çok teşekkür ederim ilgin için, ayrıca o kadar güzel anlatmışsın ki amacı, bu fikri ilk seninle paylaştığım için kendime aferin dedim

quote:

Hiç olurmu öyle şey,ilk aday sen olmuşsun, medeni cesaretin ötürü tebrik ediyorum..
    benim Galatasaraylı olmam diğer takımlar için sorun arz edebilir, bu nedenle Galatasaray'ı mümkünse ben almayayım ben daha çok kural bilgilerinde görüş belirtmek isterim

• hocam bence bizden cdemir yada alpyanar hocamız olabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.