Arkadaşlar, Bu cihaz dvp 5980'in üst modeli sanırım. Kumandaya benzeyen bir kumandası olması dışında, 5960 ve 5980'e göre herhangi bir artı özelliği varmı? True High Definition 1080p diyor ürün tanıtımında. Yüksek çözünürlüklü divx'leri de oynatabileceği anlamına mı geliyor? Eski bir 5960 kullanıcısıyım, değmeyeceği için 5980'e geçmemiştim. Bu cihaz alınırmı sizce? (tabi çıkarsa piyasaya)
hort! bu model hiçbir yerde yok ama Philipsin sitesinde mevcut tanıtılmış. gören var mı? amazon TRye satıyor mu?
sitesinde ki açıklamada öyle bir ifade kullanmış ki;sanki 720p,1080i ve 1080 p görüntülenebilir gibi anlaşılıyor..ama ben tahnin etmiyorun böyle bir şeyi..öyle olmuş olsaydı usb1.1 yerine usb 2.0 kullanılardı ...
iyi upscale yapan bir cihaz,görüntüdeki kareleşmeleri engelleyip net görüntü verir. divx ultra sertifikalı,upscale özelliği iyi olan bir player,divx görüntüleri çok güzel bir şekilde tv'ye aktarır. sıradan bir player ile arasındaki fark şaşırtır.
Philips DVP 5990/12 bu cihazmı çirkin. Şaka yapıyor olmalısınız arkadaşlar. Bu kadar modern ve şık görünüme sahip başka bir dvd player varmı acaba? tamam güzellik ve çirkinlik göreceli bir kavram olabilir ama bu kadarda çirkin şeklinde yorum yapmanıza şaşırdım. Kesinlikle bu tipiyle ben farklıyım burdayım diyor.. diyorda gerçeyi henüz ortalarda görünmüyor, işin ilginç yanı philips merkezi cihazın gelip gelmeyeceği hakkında ve gelecekse ne zaman geleceği hakkında her hangi bir bilgi veremiyor. Eğer bu cihaz gerçekten bu kadar güzel bir görünüme sahipse, benim gibi bir müzik hastası tarafından,sırf müzik dinlemek için bile alınır bu cihaz. DENON AVR 2808 in yanına süper şekilde yakışır.Sevgilerle
Denon AVR-2808 7+1, Technics SA-X730, Technics GE-90, Technics Recorder tape, 3x DVD player 2x Jamo Classic 10, 2x Jamo classic 6, Jamo Center 7.2 , 2x Jamo E-700, Jamo 410 e Sub, 2x Wharfedale Professional EVP-X 12