ermanunal01
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
19 Mart 2008; 7:25:47
arkadaşlar 5-6 aydır modifiye namına hiç bir eserim yoktu...bu olaydan bazı arkadaşlarımda,bende çok sıkıldım.ve artık modifiyeye başlamanın zamanı geldide geçiyor diye düşündüm...modlucağımız kasa tamamen Karizma bir kasadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 30 Mart 2008; 21:07:19 >
ermanunal01
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
19 Mart 2008; 15:32:21
valla varda adamlara ne dicemki..birde atış poligonunda Uçak Savar kullanılıyormudur sağolasın sende murat kardeşim...sizleri biracık merak içinde bıraktırmak hoşuma gidiyor...iyiki zamanında bu kasayı almışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 19 Mart 2008; 15:33:48 >
hadi beyler fikirlerinizi bekliyorum...olmazsa bu kasayı satıp TT Tsunami kasa almayı düşünüyom...sizce ne yapayım?
Hayır kesinlikle alma çok güzel bir kasan var hani çıkartmış olduğun gri yerler varya oraları kırmızıya boya içinide kırmızıya boya bütünlüğü sağlamış olursun ve ürünleri de mavi veya turuncu seç işte ıde kablosu vs. çok mükemmel olacak eminim sıcak renkler kullanmalısın.Ve son kez eklemeliyim yan taraftaki ikili ızgara bulunan kısmı kes ikisini birleştirip plexi uygula mutlaka seni takip edeceğim merak ettim çünki kasa güzel kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 19 Mart 2008; 22:33:10 >
sağolasın kardeşim...peki aklınıza başka şeyler geliyormu?
Son eklediğim kısmı görmedin sanırım çünki mesaj da değişiklik yaptım dediğim gibi plexi uygula mutlaka ve üst taraftaki o kulpu çıkar çok banel duruyor bence http://forum.donanimhaber.com/m_20604260/tm.htm bu benim kasa incele istersen bi renkler hoşuna giderse bu renkler üzerinden git
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 19 Mart 2008; 22:35:13 >