Şimdi Ara

İKİNCİ EL VOLVO ALIM/SATIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
15
Favori
58.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım forumun Volvo bölümüne "İkinci El Volvo Alım Satım" başlığı gerekli oldu.
    Böylelikle almak veya satmak istediğiniz Volvo modellerine dair mesajlarımızı bu başlık altında toplayabiliriz.

• Şu ana kadar Volvo başlığına eklenen satılık Volvo ilanları aşağıdadır:

quote:

Orjinalden alıntı: SECRETSERVİCE

ARACIM 2003 MODEL OLUP 35500 KM.DİR SİGARA İÇİLMEMİŞ TERTEMİZ BİR ARAÇTIR.ALAN KİŞİ 10 SENE TAMİRCİYE GİTMEDEN BİNEBİLİR.ÜSTELİK EKONOMİKTİR YAKITI.ÖZELLİKLERİ SAYMAKLA BİTMEZ AMA ÖNEMLİLERDEN OLANLARI:KOLTUK ISITMA.ABS ESD.HIZ SABİTLEYİCİ.KLİMA.ELEKTİRİKLİ AYNALAR .MERKEZİ KİLİT. FULL AİRBAG.SİS FARI.DENGE ÇUBUKLARI VS.
    FİYATI:24.000 YTL...

İKİNCİ EL VOLVO ALIM/SATIM

quote:

Orjinalden alıntı: aminocard

ARkadaşlar bir tanıdığımız Volvosunu elden çıkarmayı planlıyor.

Araç 2001 Model, Metalik Gri, Arabayı aldığında 170,000'de idi.

Şu an araç 200,000 Km'de ancak 190.000 de iken Tüm motoru rektefiye edilip baştan yapıldı.

Geçen yıl 14.000 YTL harcandı sırf bu yüzden ( tahmin edersiniz ki tüm parçalar orjinal)

Konu Hakkında görüşleriniz nedir, Hangi fiyattan satmak akıllıca olur?

( En iyisi hiç satmamak ama mali yönden nakite ihtiayç var)

• Merhaba arkadaşlar
    Çevrenizde 2004 VOLVO S40 2.0 T Satan var ise,almak istiyorum..Tiptronik veya Manuel şanzuman olabilir..Hangi şehirde olduğu farketmez.. Ben Ankarada yım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd
    Merhaba arkadaşlar
    Çevrenizde 2004 VOLVO S40 2.0 T Satan var ise,almak istiyorum..Tiptronik veya Manuel şanzuman olabilir..Hangi şehirde olduğu farketmez.. Ben Ankarada yım..

Tiptronik şanzuman yeni kasalarda var eski S40'da yok. 2.0T motor da eskisinde var yenisinde yok. Siz S40 I mi düşünüyorsunuz S40 II mi? Her ikisinin de 2004 modeli var çünkü.
  • Eski kasa olanlardan istiyorum..Aslında tercihim manuel ama bu modellerde otomatik daha çok var..O yüzden her ikiside olabilir dedim.. İnşallah en kısa sürede bulabilirim..Bulamazsam rezerv ettirdiğim, 2004 model S40 Clasic alacağım..
    İlgin için teşekkürler hesheit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşadd -- 27 Mayıs 2008; 0:27:05 >
  • S40 Ilerde 2004 model en az 2.0T var. Çoğu 1.6 motorlu. Arada sırada ilanlara 2.0T düşüyor ama çok kalmıyor satılıyor hemen. 1.6ların hemen hemen tümü düz vites iken, 2.0Tler de ise durum tam tersi. 2002-2003 S60 2.0T ile 2004 S40 S40 2.0T arasında fazla bir fiyat farkı olmadığını da belirteyim.
  • arkadaşlar ben ankaradayım ve 2003 veya 2004 model s40 1.8 motor almayı duşunyorum piyasada çok var ama temizini uygun fiyata bulmak pek kolay değil manuel neya otomatik olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alım-Satım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar
    antalyadayım ama yakın şehirlere de gelip bakma imkanım var.2000-2001 model s 80 t5 arıyorum
  • arkadaşlar yok mu ankarada temiz 2004 s40 classic sahibi veya satan birini tanıyan kimse ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ORFEON69
    Alacağım C70 107 000 km.de ve rengi tarçın. Aynı zamanda otomatik şanzıman. 33 500 ytl istiyor ancak bana 25 000 ytl.ye bıraktı. Bu modelin kronik bir sorunu var mı acaba diye merak ediyorum. Çok sık arıza yapan bir araç mı ve bakım masrafları çok mu pahalı?Benim kullandığım Lagunam da Volvo motorlu ve motor aksamı biraz pahalı. Mesela triger seti 750 Ytl.civarında. Herhalde C70 inde bundan farkı yoktur diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: RealShark
    Bahsettiğiniz araç bu sanırım.http://www.araba.com/1266197.html Kilometresi orijinalse, ki arkadaşımın diyorsunuz ve geçmişini biliyorsunuz, 25bin eder hocam bu araç. Kronik sorunu benim bildiğim yok. Araca özel problemi var mı yok mu onu da arkadaşınızdan öğrenirsiniz. Satarken çok zorlanmayı peşinen kabul ediyorsanız, rüya gibi bir araba bu, çok güzel alınır binilir. Yakıtından şikayet edecek olursanız da LPG uygulaması yapılabilir. Bakım olayı iyi bir özel servis buldunuz mu hâlledilir, bir de son olarak biraz (özel bir renk olması sebebiyle) satışını renginin biraz zorlaştırabileceğini tahmin ettiğimi de söyleyeyim. Ha bana sorarsanız çok güzel, aqua mavi ve bordodan sonra tarçın bu araca bana göre en iyi giden 3. renk.

RealShark'ın yazdıklarına aynen katılıyorum. Aracın tek bir olumsuz özelliği var o da ikinci elinin olmaması. Aracı alırken herşeyiyle sevmenilisiniz. Bence 25bine böyle bir aracı sevmeniz de lazım. Bakım masrafları aynı model ve motor hacmine sahip bir VW seviyesinde olacaktır. Passat'ın triger seti de 1200ylt cıvarına değişiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: serjjj
    2004 s40 classic arıyorum ankarada istediğim gibisini bulamadım ama istanbulda alternatif daha çok ama malum şehrin yabancsyım ne piyasasını ne de aracı gosterebileceğim guvenilir bir yer biliyorum istanbullu arkadaşlar yardımınza ihtiyacım var
    bir de 2.eller istanbulda neden daha ucuz oluyor?

İstanbul'da araçların genel olarak daha ucuz olmalarının sebebi daha fazla yıpranmış olmalarıdır diye biliyorum.

En iyisi tabii ki Volvo yetkili servislerine göstermeniz (adresleriwww.volvocars.com.tr'de var). Ancak, araçta gereklilere ek olarak gereksiz masrafların da olduğunu söyleyecekleri için satıcı ile papaz olmanıza neden olabiliyorlar. Özel Servisler listesi ise aşağıda. Hali hazırdaki sahibinin gitmediği servisi tercih etmeniz yerinde olur. Bence Volvo'nun ikinci el programına da kayıt olun. Kolay gelsin.

VOLVO ÖZEL SERVİSLERİ (İSTANBUL)

EMRECEN VOLVO
    Hüseyin Usta
    Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım, 30. sokak
    No: 1191, Maslak
    Tel: 0212 2769320/21

ENGİN OTOMOTİV
    Ahi Evren Cad. Ata Center No:5/A Maslak / İSTANBUL
    Tel: 0212-2864848 Fax: 0212-2850301

FORMEN OTOMOTİV
    Atatürk Oto Sanayi Sit. 2.Kısım 9 Sok. N0:306-307 Maslak / İSTANBUL
    Tel: 0212-2764183 Fax: 0212-2762289 Yol Yrd: 0532-4980536
    www.volvoozelservis.com (http://www.volvoozelservis.com)

VOLVO DEMTAŞ
    Cem Taşaner
    Acıbadem Çiçekli Sokak, No: 17 Kadıköy
    Natilius’un karşısı
    Volvo Tanyol’dan ayrılan servis elemanlarının açtığı özel servis
    02163393578

ÜÇLER ÖZEL SERVİSİ
    Mehmet Onsekiz
    Libadiye cad. Üçpınar cad. Filiz sok. No:1 Bulgurlu-İstanbul
    Tel: 0216 326 32 81, 0532 730 57 55

ÇAĞDAŞ OTOMOTİV
    Murat Usta,
    Atatürk Oto Sanayi sitesi, 2. Kısım, 2. sokak, No: 7, Tel: 0212. 2766608,
    Acil Yol Yardımı: 0532 5897605
    www.volvomotors.net

GENÇLER SERVİS
    Bülent Usta,
    Maslak Sanayii, 1. Kısım,
    Dia ve caminin olduğu sokakta, camiden 60m gidince sol tarafta kalıyor.
    Tel: 0536 3871073

CINDIL VOLVO
    Hikmet Usta
    Altay Çeşme M., Gülcihan S. No: 3
    Maltepe Belediyesi’nin karşısında,
    Tel: 0216 4596250, 0535 6416181
    www.cindilvolvo.com

VİKİNG SERVİS
    Tuncay Usta
    Atatürk oto Sanayi Sitesi, 2. Kısım, 3. Sokak
    No: 46-47, Maslak
    Tel: 0212 2769213, 0212 2860602

Ulusoy Volvo Eski Servis Şefi Şeref Ustanın
    Özel Volvo Servisi, Avrupa yakasında
    Şeref Serbest
    Tel: 0532 783 52 89, 0212 481 99 19

• 2004 model S 40 classıc 54000 km de aracım satılıktır ılk sahıbıyım ve kesılnılle tek parca bıle boya yoktur garaj arabasıdır yarım derı cd changer clıma celık jant sıs far tamamen orjınal
  • 1.6 motor
  • fiyatınız ne kadar? internette ilanınız varmı?
  • yok henuz vermedım verıcem verınce ıletırım ama oselden ısteyene resımlerını fln yollaya bılırım husmenozkan@hotmail.com ulasabılırsınz
    26000 ytl fıyat
  • Hüsmen Bey aracın iç-dış fotoğraflarını aşağıdaki açıklamalardan yararlanarak buraya koyuarsanız iyi olur. Ek olarak, aracın birinci sahibi olup olmadığınız, nereden aldığınız, bakımlarını nerede yaptırdığınız, üzerindeki lastiklerinin orjinal mi olduğu yoksa arada geçen sürede değişip değişmediğiniz, bir sonraki bakım zamanı, bakım harici değiştiğiniz parça olup olmadığı, aracı neden satılığa çıkardığınız vb. bilgileri yazarsanız aracınızı S40 Classic'e ilgi duyan arkadaşıma önerebilirim.

Fotoğraf eklemek içinhttp://www.imageshack.us/ adresine girin,
    ”Browse” ile bilgisayarınızdan istediğiniz fotoğrafı seçin,
    Fotoğrafın boyutunu “resize image”dan 640X480 olarak seçin,
    “Host it”e tıklayın,
    Fotoğraf yüklendikten sonra,
    ”Direct link to image” yazılan satırı copy/kopyala yapıp,
    buradaki mesaj yazma sayfasına, [simage]bu araya paste yap[/simage], yapıştırın.

• http://img152.imageshack.us/my.php?image=10082008476uy4.jpg

aracın ılk sahıbıyım garantısı bıtene kadar butun bakımları evo ve ulusoy da yapıılmıstır.Kayıtlardada gozukecegı gıbı tam htrlmaıorm ama 5000 km cıvarı dıreksıyon sımıdı soyulma yaptı bunlarda genel bı hata ımıs yenı sımıt taktılar butun parcaları orjınal ve kesınlıktekbır degısen yada boya yoktur .garantısı bıttıkten sonra sanayıde volvo servısınde bakımları yaılmıstır .Lastıklerı orjınal lastıgı olup kısları kıs lastıklerı kullılmıstır.Icı Tamamen Hatasız temızdır.dıs kasada tek goruldugu gıbı plakanın sol ust kısmındı kucuk bı gocuk vardır dururken bırı dokunmus herhalde yenı oldugu ve kaza sanılmamması ıcın yaptrmadım ztn 1oo lıralık bır masraf yanı arac kusursuzdur...Kapalı garaj arabasıdır.

• arkadaslar mrb... buyuk bı olasılıkla 2008 s40 dızel alıcaz...ıkıncı el olarak.. yalnız volvonun sıtesınde bulamadım sorum donanımlarla ılgılı olacak...3 donanım var sanırım... bu 3 donanımın bırbırınden ayıran farklar neler...alıcagımız aracın hanı donanımda oldugunu nası anlarım..ıkıncı el alıcagımız ıcın.. dynamıc sanırım en ust donanım... bu 3 donanımı bırbırnden ayıran ozellıklerı bırde pıyasaasını yazabılırsenız cok sevınırım..sımdıden tesekkurler...
  • Sahibinden VOLVO S40 T4, asfalt ağlatan otomobil

--------------------------------------------------------------------------------

www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1827124

www.sahibinden.com/sahibinden_bakimli_ve_sorunsuz_volvo_s40_t4WQQaXQQ10385889WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin_06 -- 4 Eylül 2008; 16:53:29 >

• 99 s70 t5 ler 17-18 e giderken siz o araca 22000 ytlye biraz zor satarsınız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.