Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
N95 8GB Alacam. Grey mi Garantili mi ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> N95 8GB Alacam. Grey mi Garantili mi ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wapcep_scrol

18 Mart 2008; 3:58:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaslar. nokia n95 8gb almaya karar verdim. telefonun grey fiyati 1,150ytl civarinda su anda kvk genpa vs garantilileri iste 1650ytl civarlarinda. arada müthis bi fark var. özellikle euro nun yükselmesi ile iyice uctu fiyatlar. ereyon.com.tr adresinden almayi dusunuyorum. siz tavsiye edermisiniz grey market ürünü almayi. verecegim para buyuk bir miktar ve pisman olmak istemiyorum daha once grey market ürünü alan arkadaslardan sorun yasayanlar oldu mu. yada tavsiye edebilecekler varmi. cevaplarinizi bekliyorum. simdiden tesekkurler

==>S e ç k i n<==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 9:11:28 

grey garanti çoğu insanı korkutuyor ama ereyonda kvk garantili 1400 ytl satılıyor

benim sana tavsiyem bir süre daha elindeki telefonla idare edip fiyatlar yerine oturunca yeni çıkacak N96 v.b. model alman olacaktır

biraz sabır

Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; ama sağlıklarını geri almak için para öderler. Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar; ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
ilengiz

18 Mart 2008; 9:51:09 

ne fiyatların oturması biter nede çıkacak yeni modellerin bir yenisi.

grey alabilirsin.sadece alacağın yer sağlam bir site yada mekan olsun.çünkü telefonun kapanmasına karşı bu tip yerler önemli.KVK nın vede GENPA nın servis ağı çok daha iyi tabikide.

ama grey almanda bir sakınca yok.bizim N95-2 8GB topik indeki üyelerin yarısından fazlası spot ile paralel ithalat kullanıyor.

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 14:47:07 

grey ürün ne oluyor tam olarak?

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
husNUKE

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 15:08:43 

grey ürün kvk genpa gibi nokia distributoru tarafından değil de, sanayi ve ticaret bakanlığından telefon ithal etme izni almıs firmalar tarafından getirilmiş ürünlerdir. Yasa gereği, fatura ile satılan ürünlerde en az 2 yıl garanti olmak zorundadır. Grey bir telefon aldıysan, bu telefon kesinlikle kayıtlıdır, bu konuda için rahat olsun, grey telefonun tek farkı, kvk ve genpa gibi şirketler guvncesinde değildir. Telefonun ithalatçı firma garantisindedir. ereyon gibi firmalar telefonlarını istanbulda gelsene.com denilen bir firmadan alıyor ve bu firmanın anlaşmalı oldugu nokia servisi var. Telefonunda bir arıza oldugunda telefoncu goturmuyorsun, aldığın şirkete kargoluyorsun, onlarda gerekli işlemleri yapıyor arada fark bu. Ama telefonu aldığın firma iflas ederse o zaman başına sıkıntı olabilir. Aslında greyin normalden farkı yok. Birinde kvk getiriyor telefonu, telefon benim garantimde diyor, diğerin de ereyon getiyor benim garantimde diyor. Ama kvk in heryerde şubesi var ayrıca da bi imajı var.
wapcep_scrol

18 Mart 2008; 16:10:11 

evet haklısını tabiki kvk nın imajı ve servis agı tartisilmaz ama bir telefonada 1150 ytl vermek varken 1650 ytl verilmez bence. ben bu gune kadar gerek spot gerekse garantili telefon aldım ve hep nokia kullandım daha hic servise gitmisligim yok. yada herhangi bir arıza gelmedi basıma.

bir arkadas demis ki bekle n96 cıksın. teknoloji o kadar cabuk ilerliyo ki n96 cıkar onun fiyatının dusmesini bekleriz bu seferde yeni bir telefon cıkar. buda nokia nın pazarlama stratejisi. n95 8gb hayalimdeki bir telefon ve uzun süredir bunun icin para biriktiriyorum. ve herhalde ereyondan siparis verecegim. ama elimde kvk garantili alacak kadar para olsa hic sasmaz kvk lı alırdım napalim umarim aldigimiz grey üründen bi sıkıntı cıkmaz insallah. benim korkum zaten kayıt dısı olması kapanması falan degildi. herhangi bir bozulma durumunda yasayabilecegim sıkıntıydı.

==>S e ç k i n<==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
kartallar_yalnız_uçar

18 Mart 2008; 18:06:35 

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

grey garanti çoğu insanı korkutuyor ama ereyonda kvk garantili 1400 ytl satılıyor

benim sana tavsiyem bir süre daha elindeki telefonla idare edip fiyatlar yerine oturunca yeni çıkacak N96 v.b. model alman olacaktır

biraz sabır

bence de beklemek lazım yoksa ilerde pişman olunur...

Erkek adam renkli takım tutmaz!
husNUKE

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 18:34:25 

bekleminin sonu yok, n96 çıkınca fiyatı ne olacak sizce, sanki n96 çıkınca bedava satılacak gibi söyluyorsunuz, n96 türkiyede bir yenilik getirmiyor ayrıca, eğer bekleyecekse fiyatın duşmesini beklemeli
..Knight..

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 18:36:54 

Grey ürünlerin Türkiye'de çok az sayıda teknik servis noktası bulunuyor. Bu da olası problem durumunda başınızı ağrıtabilir.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Pek yakında: 67 mm B+W UV NC filtre
Scarling

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 18:44:00 

Meraba Kardeşim ßen 14.03.2008 de Ereyondan Sipariş Ettim Telefonumu,(N81 8GB)Senin Gibi Düşündüm,KVK yı Görüyoruz Servisleri Geniş olabilir Anca Rezil Bi servis oLdugunu Hepimiz Okuyoruz Bende Kendi Kendime Dedim Nası oLsa KVK nın servisi iyi deil en iyisi ereyondan grey alim hem daha ucuz olur hemde benim açımdan kazanç olur işte perşembe akşamı siparişimi verdim ilk defa bi süre kart onayıyla geçti daha sonra cuma günü aynı gün kargo yaptılar onaydan sonra,ama ben sipariş geçmeden önce stok sormuştum sende sor bence boşa sipariş geçip bekleme,Telefon Pazrtesi eLime Geçti Yani 2 gün sonra pazarı katmassak,Sözü Fazla Uzatmıcam,

Ereyondan Güvenle N95 8GB ' ını aLabilirsin Hiç Şüphen oLmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarling -- 18 Mart 2008; 18:43:33 >

husNUKE

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 18:52:47 

ben de grey aldım, telefonda kilitlenme sorunu vardı surekli kilitleniyordu, aldığım hafta servise gonderdim, 3 gun sonra yenisi verdiler , grey satan firmalar adlarını kötüye çıkartmamak için servis olayına özen gösteriyor bence
over and under

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 8:11:41 

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

bekleminin sonu yok, n96 çıkınca fiyatı ne olacak sizce, sanki n96 çıkınca bedava satılacak gibi söyluyorsunuz, n96 türkiyede bir yenilik getirmiyor ayrıca, eğer bekleyecekse fiyatın duşmesini beklemeli

30 fps video kaydı ve 16 gb dahili bellek olacak N96'da tabiki yenden amerikanın keşfi değil ancak çıkış fiyatı şu anda satılan N96'dan farklı olacağını sanmıyorum

Yine de tabi bekle bekle nereye kadar para çok önemli değilse alsın geçsin N95 8 GB'ı

Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; ama sağlıklarını geri almak için para öderler. Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar; ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
MaGeSuKo

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 9:27:29 

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE