bu yazılarımı gereksiz yere saçma sapan işler yapan bir sitede daha fazla bulunmaması adına kaldırıyorum .. bulmak isteyenler yazılarının orijinallerinin nerede olduğunu bilirler ve ordaan bakabilirler ..
moderatörlere keyfiyen yaptıkları işlerde başarılarının devamını diliyorum ...
tüm yazılarımı sileceğim ..
yazının orijinali gelen onca mesajlardan dolayı linkini buraya koyuyorum
Bu güzel derlenmiş bilgi için gerçekten çok teşekkürler. Zahmet edip bu derlemeyi yaptığınız için (çarşamba pazarı gibi olan forumda bu bilgilerin hepsinin ve daha fazlasının olduğunu bilmenize rağmen) sizi kutluyorum. Özverinizi ayakta alkışlıyorum...
Selamlar Ustad ellerine saglik mukemmel bir referans tutorial olmus! iPhone kullanan hekesin elinin altinda bulunmasi gereken bir yazi tekrar tesekkurler Saygilar
Selamlar Bir sorum olacak; installerdan vt-100 terminal programini yuklerken 'package download error' diyor surekli. Yani onu yukleyemiyorum, evde mac kullandigim icin winspc de kullanamiyorum, transmit ile baglaniyorum iPhone uma orada bu verdiginiz kodlari nereye ve nasil yazacagim soyleyebilirmisiniz? Saygilar