|
|
18 Mart 2008; 0:34:32
|
|
|
İşlemci: Intel mobil Centrino M735 1,73 GHz 2 MBL2 Cache * sistem Belleği: 1gb DDR-II * Sabit Disk: 80 GB S-ATA (5400rpm) * Grafik Kartı: ATI Mobility Radeon X700 PCI 128 MB(harici ekran kartı) * Ekran: 15,4'' WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD * Optik Sürücü: DVD-RW Dual Double Layer * Ethernet Kartı: Entegre 10/100 Ethernet * Modem: Entegre 56K modem * Ses: Onboard * Klavye: Q Türkçe * Mouse: TouchPad * İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe) * Sürücü Yuvası: 4:1 kart okuyucu * Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/Analog+Digital TV Tuner ve uzaktan kumanda .. ufak tefek kullanımdan ötürü çizikler var kasada ve işlemci fanı çalışınca hafiften ses yapıyor..pil 2 saate yakın gidiyor.. istediğim fiat yarın için 600 YTL DİR..PAZARLIK İSTEMİYORUM..FİAT HAKKINSDA YORUM YAPILMASINI HİÇ İSTEMİYORUM... Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Ekteki dosya (3)
ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM:ercucav,dargmen,teknopc,oguz bilgisayar,wenigma,ioz,corny,KOND,ezorla,Öztin,Zocak,maniaqs,maverick_2006,clio rsi (ilke),Darth Vader RSİ,sevimli_genc22,Resident,BuilderX.yosunkaya,@NTARES.BARoN55, zeroshut,hitex,bibioy01,hasan_arm,icebergmetii,fusiontechus,srkancal,tupcu_osman,etomnet,SAMURAY_ALMANCI,pppzze,Halit61,more_than_ever_dream,mcersin,Nosferatu`,siradan,yasinsahin,limeware,mucahidodacil
|
|