Giriş | |
|
|
|
30 Temmuz 2008; 9:28:59
|
|
|
1
Ekteki dosya (1)
|
|
|
30 Temmuz 2008; 9:34:09
|
|
|
2
Ekteki dosya (1)
|
|
|
30 Temmuz 2008; 9:37:36
|
|
|
3 son
Ekteki dosya (1)
|
|
|
31 Temmuz 2008; 18:08:26
|
|
|
Resimlerden güzel kopyalar aldım. Kafamda güzel şeyler tasarlıyorum. Tabi ucunda para var. Paramız olana kadar hayaliyle yaşıcaz artık. Teşekkür ediyorum arkadaşıma. Resimler içinde en İlginç olanı bu geldi bana. Tam bir profesyonel işi. Duvarlardaki ve tavandaki ses yalıtımına dikkat edin. Bu odayı döşeyen arkadaş hakkaten profesyonel olmalı, Sonuna kadar keyfini çıkartıyor olmalı. Bide dikkatimi çekti, Üst düzey Sistemlerin çoğunda Projeksiyon kullanılmış. LCD ler genellikle Salonlarda tercih edilmiş.
|
|
|
3 Ağustos 2008; 1:59:56
|
|
|
Anadolu yakasında maltepe civarında hazır sehpa satan yerler biliyormusunuz. Teşekkürler.
|
|
3 Ağustos 2008; 13:27:33
|
|
|
maltepe koprusunun orda bır ıkı mobılyacı var ama onlarda nasıl seyler bulursun pek bı fıkrım yok.. Nasıl bı sehpa ıstıosun ona gore bısyeler soliim.. yada zaman bulursan ikeaya bakabilirsin yada modokoya..
|
|
|
3 Ağustos 2008; 13:42:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Creapure maltepe koprusunun orda bır ıkı mobılyacı var ama onlarda nasıl seyler bulursun pek bı fıkrım yok.. Nasıl bı sehpa ıstıosun ona gore bısyeler soliim.. yada zaman bulursan ikeaya bakabilirsin yada modokoya.. cevabın için teşekkür ederim. plazma alacağım ve asmadan olmaz düşer falan diye korkuyorum..:) kendi evime inşallah geçene kadar şu achill pla 110 tarzı bir sehpa almayı planlıyorum ama fiyatlar maşallah 300 den aşağı yok. acaba aynısından bir marangoz yapabilir mi.. yada ucuz yollu satan bildiğiniz bir yer varmı? Tekrar teşekkürler.
|
|
3 Ağustos 2008; 18:58:36
|
|
|
iyi bir marangoz elbette cok daha ucuza yapabilir buna hic suphenız olmasın .. hem cok gusel pazarlık sansınız da olur..
|
|
|
3 Ağustos 2008; 21:35:24
|
|
|
benim gibi yer darlığı çekenler vitrin+tv dolabı birarada bir model seçebilirler istikbalden aldım 600 ytl civarıydı fiyatı içine de 37toshiba yeter gider çok şükür [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/7229/tvstandiad6.th.jpg[/IMG]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kxlylmz -- 3 Ağustos 2008; 21:35:12 >
|
|
|
15 Ağustos 2008; 16:40:32
|
|
|
arkadaşlar ps3 bölümünde bir kaçını yayınlamıştım. ama asıl yeri burası olduğunu düşündüm ve yaklaşık 1 senedir araştırtığım ve 2 aydır full uygulumada çalıştığım evimi, elimden geldikçe fotoğraflandırmaya çalıştım.bir nevi Görücüye çıkarttım umarım beğenirsiniz. mutfak içinde fotolar ekliyorum. hali hazırda daha tuğla panel, ankastreler,evye,batarya ve tezgahları monte edicem bitince son halini eklerim MUTFAK Devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstclk -- 25 Ağustos 2008; 14:48:51 >
|
|
15 Ağustos 2008; 16:58:30
|
|
|
Arkadaşlar bu benim çok hoşuma gitti ıvır zıvırı da toplar , fiyatıda uygun (ider) Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Begonvill -- 15 Ağustos 2008; 16:57:44 >
|
|
|
25 Ağustos 2008; 11:10:47
|
|
|
bişey arıyorsan burada arayacaksın. Süpersiniz.Hepinizin eline sağlık.Bu forumu uzun süredir takip ediyorum sehba hiç aklıma gelmemişti.Bütün modeller var İyi fikirler verdi tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Toshiba 46XF350, Toshiba HD-EP30--- Harman Kardon Avr 255 ---Pure Acoustics Dream 77 Slw 10 Sub ---Logitech Harmony® 880---Tunçmatik Digitech 900 ---HP Pavilion dv6650et Intel® Core� 2 Duo islemci T7500 2,20 GHz, 2048 MB 667 MHZ Ram, HDMI---Next 8000 XCAM Plus
|
|
|
|
|
25 Ağustos 2008; 15:37:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mstclk arkadaşlar ps3 bölümünde bir kaçını yayınlamıştım. ama asıl yeri burası olduğunu düşündüm ve yaklaşık 1 senedir araştırtığım ve 2 aydır full uygulumada çalıştığım evimi, elimden geldikçe fotoğraflandırmaya çalıştım.bir nevi Görücüye çıkarttım umarım beğenirsiniz. mutfak içinde fotolar ekliyorum. hali hazırda daha tuğla panel, ankastreler,evye,batarya ve tezgahları monte edicem bitince son halini eklerim Eviniz cok guzel olmus.. Oncelikle mutfakta ve salondaki duvarda kiremit kullanma fikri cok hosuma gitti.. Gercekten evinize ayrı bir hava katmıs.. Sanırım kiremit kaplama.. Gercek tugla degil yani.. Ayrıca montajı ve temizlenmesi de cok daha rahat.. Guzel gunlerde oturun.. Bu arada rica etsem kiremit deseninin size olan maliyeti nekadar oldu ogrenebilirmiyim..
BLu-Ray
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
25 Ağustos 2008; 15:43:35
|
|
|
çok güzel bir konu,harika örnekler var,
|
|
|
|
|
25 Ağustos 2008; 16:14:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mutu07 quote:
Orjinalden alıntı: mstclk arkadaşlar ps3 bölümünde bir kaçını yayınlamıştım. ama asıl yeri burası olduğunu düşündüm ve yaklaşık 1 senedir araştırtığım ve 2 aydır full uygulumada çalıştığım evimi, elimden geldikçe fotoğraflandırmaya çalıştım.bir nevi Görücüye çıkarttım umarım beğenirsiniz. mutfak içinde fotolar ekliyorum. hali hazırda daha tuğla panel, ankastreler,evye,batarya ve tezgahları monte edicem bitince son halini eklerim | | | |