Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
>TV STANTLARI-HomeCinema-Mobilya-RESIMLER-Uygulama<GUNCEL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> >TV STANTLARI-HomeCinema-Mobilya-RESIMLER-Uygulama<GUNCEL Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mutu07

17 Mart 2008; 23:49:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

>>>>>>>>>>>>>>> FOTOGRAFLARIN DEVAMI IKINCI SAYFADA <<<<<<<<<<<<<<<

Arkadaslar, son zamanlarda herkes evine veya isyerine birsekilde buyuk ekran Plazma veya Lcd aldı.. Ve bunun sonucunda mobilya ihtiyacı kacınılmaz oldu..

Buyuk ekran tercih eden insanların birkısmı hazır mobilya alımından yanayken diger bir kısmı ise, begendikleri tasarımları marangoz veya mobilya imalatı yapan yerlere yaptırmaktalar..

Ben de bundan yola cıkarak yurtiçi ve yurt dısı bircok forumda oldugu gibi evlerimizde kullandıgımız sistemlerin veya netten buldugumuz şık ve guzel tasarımların resimlerini burada paylasalım diyorum.. Boylece sıfırdan bu islere girecek insanlara buyuk kolaylık saglıyacak ve fikir edinmelerinin önünü acmıs olacagız..

Homecinemayla ilgili elimde bulunan resimleri burada paylasmak istiyorum..

Sizin de arsivinizde bu tur resimler, yani Tv stantları, mobilyalar, Tv koltukları ve Home cinema ekipmanlarıyla ilgili resimler varsa buradan paylasırsanız diger arkadaslar icinde yararlı olacagı kanısındayım..

Ayrıca bu konunun gerekli goruldugu ve talep oldugu takdirde ust konu olması cok iyi olur..

İlk olarak ben baslıyorum ve elimdeki arsivin bir kısmını acıyorum zamanım oldukca buraya yeni resimler ekleyecegim.. Sizler de evlerinizde veya nette gordugunuz sistemlerin reimlerini lutfen ekleyin..

Not: Birkac resim alakasız olabilir mazur gorun Ayrıca bu forumdan ve bircok forumdan arkadasların sistemlerini de koyuyorum.. İzinsiz koymamda umarım birsakınca yoktur..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tasarımlar

Guncelleme

Guncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 29 Mart 2008; 17:21:13 >

HiGHWAYMOUSE

18 Mart 2008; 0:18:23 

Epeyi uğraşmıssın. Faydalı olması dileği ile...Sağolasın.

Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem
Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı
Ölü pixel testi nasıl yapılır?
Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları

mutu07

18 Mart 2008; 0:28:42 

Evet umarım faydalı olur.. Ben de suanda marangoza kendim yaptırıyorum ve arastırırken cok ugrasmıstım.. Bakalım uc bes gune kadar biticek.. İstedigim sekilde yaparsa guzel bisey cıkar diye dusunuyorum ortaya..

Arkadaslar evlerinizde kullanıdıgınız sistemlerin fotograflarını eklerseniz cok iyi olur.. Bos bırakmıyalım lutfen

Riazor

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Mart 2008; 1:37:49 

Çok kaliteli ve oldukça yol gösterici bir çalışma olmuş içlerinde başarılı planması olanlar mevcut.teşekkür ediyorum bu güzel çalışma için.

Creapure

18 Mart 2008; 5:42:06 

Bu konuda biraz kelam edebilirim diye dusundum..

- Oncelıkle odak noktası olacak olan tv ıcın. tv cevresındekı asımetrıden dengesızlıkten kacının
- Dırek ısıklandırma asla kullanmayın
- pencere den gelecek dıkey ısıga maruz bırakmayın
- pencere onune ve karsısına koymayın.
- Tv unıtesı yaptırırken yada alırken bu konuda bılgısı-merakı olamayan kısılerın gazına gelmeyın.
- Sıstemınızın sureklı gelıstırmek merakında olacagınızı goz ardı etmeyın.
- Dolu bos oranını ıyı ayarlamaya calısın.
- Evinizde en cok zaman gecırdıgınız yer ve mısafır agırladıgınız salonun oturma grubunun odagı tv'nın onu oldugu ıcın ozen gosterın.
- Ikea Ilk basta ıyı bı cozum olarak gorunebılır ancak genellıkle kalıcı degıldır.
- Mobılyacının ılk hedefı sıze urun satmaktır.
- Her sıze guzel gelen urun sıze uygun olmayabılır.

Aklıma ılk asamada gelenler boyle..
Ek olarak en son yaptıgım bı evın tv unıtesını gostermek ıstedım.

Istenen; sade, ıhtıyaca ozel, ve gozu yormayan bır unıteydı.

PSN : Mimar
HiGHWAYMOUSE

18 Mart 2008; 10:48:36 

@Creapure

Oldukça güzel bir çalışma olmuş. Ben beyendim...

Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem
Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı
Ölü pixel testi nasıl yapılır?
Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları

<