Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung YP-T10 Mp3 player incelemesi!!(Resimli)/ [T10 ANA KONU]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Samsung >> Cevap: Samsung YP-T10 Mp3 player incelemesi!!(Resimli)/ [T10 ANA KONU] Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rahim3838

27 Nisan 2008; 23:45:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hayır ben firmware yi yukarıda verdiğiniz linkten çekiyorum....sizin verdiğiniz linkten çekiyorum....

rahim3838

28 Nisan 2008; 0:45:34 

neyse arkadaşım sağol ben hallettim benim cihaz usa dan gelmişti modeli YP-T10JAW serisiydi.bende samsungun usa sitesinden uygun yazılımı indirip anlattığın gibi yükledim ve başarılı oldu ancak bu yeni yazılımda yeni tema yokki.bi snopy teması üzerinde azıcık oynamışlar o kadar birde oyun falan eklemişler...
teşekkür ederim

barisozer83

28 Nisan 2008; 1:20:27 

quote:

Orjinalden alıntı: rahim3838

neyse arkadaşım sağol ben hallettim benim cihaz usa dan gelmişti modeli YP-T10JAW serisiydi.bende samsungun usa sitesinden uygun yazılımı indirip anlattığın gibi yükledim ve başarılı oldu ancak bu yeni yazılımda yeni tema yokki.bi snopy teması üzerinde azıcık oynamışlar o kadar birde oyun falan eklemişler...
teşekkür ederim

walla ben de usaden getirtmiştim.. aynı durum bende de oldu..yeni tema yüklenmedi.. ama oyunlar yüklendi baya eğlenceliler

єςz.๒ö
surfacexxx

28 Nisan 2008; 18:39:41 

YEni temalari zaten ayri ayri yukluyorsunuz, iclerinden sadece birini kullanabiliyorsunuz.

rahim3838

28 Nisan 2008; 23:14:06 

kardeş o dediğin yeni temaları nereden ve nasıl yüklüyoruz biraz konuyu açarsan sevinirim teşekkür ederim....

GOLDFALCON

29 Nisan 2008; 16:17:44 

hımm güzel bari t10 la ilgili linkleri bir araya toplamıs oluyonuz hatta tekbi post içinde linkler özellikle biriktirilse t10 kullanıcıları için daha kolay olur sanrım...bide samsungun çin çıkışlı ürünleri warmı her firmanın bide çin çıkıslı ürünü warmıs sanırım we onlar daha ucuza oluyormus....?

KİLOLARIN EFENDİSİ GÖBEK KARDEŞLİGİ
yapici

29 Nisan 2008; 16:44:59 

quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

hımm güzel bari t10 la ilgili linkleri bir araya toplamıs oluyonuz hatta tekbi post içinde linkler özellikle biriktirilse t10 kullanıcıları için daha kolay olur sanrım...bide samsungun çin çıkışlı ürünleri warmı her firmanın bide çin çıkıslı ürünü warmıs sanırım we onlar daha ucuza oluyormus....?

benim T10" made in china"
GOLDFALCON

29 Nisan 2008; 17:56:30 

arkadas made in chine demişin peki bi sorun bi fark warmı acaba ? fark edebildiğin....ayrıca bende almayı dusunuyorum we net model YP-T10JAB bu nere çıkışlı oluyor acaba söyleyebilcek olanınız warmı we fark nedir genely yp t10 kısmı aynı burda okudugum kadar ama son harfler neyi ifade ediyor acaba?

surfacexxx

29 Nisan 2008; 19:30:09 

quote:

kardeş o dediğin yeni temaları nereden ve nasıl yüklüyoruz biraz konuyu açarsan sevinirim teşekkür ederim....

seninki Amerikadan olduguna gore amerikadaki sitesinden bulmaya calismalisin, belki de daha surulmedi. Ben kore versiyonunu kullaniyorum. Avrupa firmware kullananlar icin http://uk.samsungplay.com/images/t10/t10GUI_list.html?SMSESSION=NO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfacexxx -- 29 Nisan 2008; 19:32:32 >

barisozer83

29 Nisan 2008; 21:18:18 

quote:

arkadas made in chine demişin peki bi sorun bi fark warmı acaba ? fark edebildiğin....ayrıca bende almayı dusunuyorum we net model YP-T10JAB bu nere çıkışlı oluyor acaba söyleyebilcek olanınız warmı we fark nedir genely yp t10 kısmı aynı burda okudugum kadar ama son harfler neyi ifade ediyor acaba?

JAB serisi USA çıkışlıdır. bendekini USA den getirtmiştim..

єςz.๒ö
yapici

29 Nisan 2008; 23:09:02 

quote:

şu ana kadar bir skıntı yapmadı ve malzeme kalitesi olsun hepsi mükemmel zaten çinde üretim yapmayan üretici yok gibi birşey(sony dsc-s600 foto makinem var o bile çin yapımı)
GOLDFALCON

30 Nisan 2008; 18:04:05 

barisozer83 ve yapıcı arkadaşlar çok deşekkür ederim yardımınız için tabi usa cıkıslı olması nedendir biraz daha içimi rahatlattı bende duymustum çinde fabrikalarının oldugunu tşk ederim...

GOLDFALCON

5 Mayıs 2008; 17:52:40 

hocam direk usb bellek gibi gosteremiyormuyuz cihazı illa kendi cdsimi olcak nette nerde bulabilirim sürücleri samsung.comdan indirdim fakat olmadı direk gormuyor xp yukarda okurken dikkatimi cekmemişti :(

yapici

5 Mayıs 2008; 22:49:21 

quote:

hocam direk usb bellek gibi gosteremiyormuyuz cihazı illa kendi cdsimi olcak nette nerde bulabilirim sürücleri samsung.comdan indirdim fakat olmadı direk gormuyor xp yukarda okurken dikkatimi cekmemişti :(

ben direk gösteriyorum aynı flash bellek gibi bendeki hatta ubuntu da bile çalışıyor, sen yanlış hatırlamadıysam USA dan almadın mı?, bir konu daha var burada u3 ile ilgili o da USA çıkışlı idi ve tanımıyordu pc
GOLDFALCON

6 Mayıs 2008; 16:37:35 

quote:

Orjinalden alıntı: yapici

quote:

ben direk gösteriyorum aynı flash bellek gibi bendeki hatta ubuntu da bile çalışıyor, sen yanlış hatırlamadıysam USA dan almadın mı?, bir konu daha var burada u3 ile ilgili o da USA çıkışlı idi ve tanımıyordu pc

ewet jab serisi amerika çıkıslı hocam onu hallettik wm 10 yokmus pcde :( neyse ama ben bunda dosya gonderme menusunu bulamıyorum cep tlfden dosya gonderip alamıyormuyuz cozemedim gitti :S...bide firmware update olayı war tabi burda anlatılan gibi ana klasore dosya atamıyorum izin dahi wermiyoki weri klasoru war sadece oraya atabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 6 Mayıs 2008; 16:56:34 >

yapici

6 Mayıs 2008; 22:24:04 

ben ilk aldığımda 1.29 firmware vardı içinde telefon bunu görmüyordu yani bir nevi bluetooht çalışmıyordu yeni firmware çıkınca sorun halloldu, acaba samsung medai studio ile bu işlem yapılıyormu denediniz mi hiç
barisozer83

7 Mayıs 2008; 0:46:46 

kullandığınız blutetooth cihazının markası nedir acaba? ayrıca pcden bluteoothta file transfer mode ile değil de.. object push service ile dosya gönderebiliyorsunuz t10a..cep telefonu ile göndermek için ise önce eşleştirmeniz lazım aletleri. şifre girerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisozer83 -- 7 Mayıs 2008; 0:46:51 >

єςz.๒ö
GOLDFALCON

8 Mayıs 2008; 18:44:20 

sorunları cözdüm arkadaslar aynı sorunla karsılasanlar için firmwareyi veri klasörünün içine bırakıyoruz güncelliyor bluetooh file transfer menusude eklenior sorunda kalmıor....

yapici

8 Mayıs 2008; 23:42:59 

quote:

sorunları cözdüm arkadaslar aynı sorunla karsılasanlar için firmwareyi veri klasörünün içine bırakıyoruz güncelliyor bluetooh file transfer menusude eklenior sorunda kalmıor....

geçmiş olsun