Şimdi Ara

TEKOFAKS / PANASONIC'TEN %80'E VARAN İNDİRİMLERLE GARAJ GÜNLERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.623
Cevap
1
Favori
130.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isabaltaci

TX-32LX70 - 999-1199

TX-37LZD70 - 1699

SC-HT990 - 299

DMP-BD10 - 299

Sanırım bir miktar örnekleme yeterli olur...

Selamlar

Fiyatlar hiç de fena değil
    Tabi insan merak ediyor, bu demo, örnek..vb ürünlerin fuar/stand..vsde çok hırpalanıp hırpalanmadığını... Örneğin SC-HT990 müthişmiş o fiyata ama gidip göreyim desem millet çoktan netten hüpletmiş olur o saate kadar

• pusuya yatmak lazım
  • Ben garaj günleri ile ilgili değilde genel bir soru sormak istiyorum. Sitenizdeki bir çok ürün piyasada bulabileceğimiz fiyatların çok üstünde. Fiyatlar arasındaki ucurum neden kaynaklanıyor. Bu fiyatlara satış yapabiliyormusunuz? ayrıca bir çok büyük firmanın kendi sitelerindeki ürünlerin fiyatları piyasaya göre gerçekten pahalı oluyor bunun nedenleri nelerdir? Sorumu yanlış anlamayın sadece genel bir sorudur?

Örnekler:

TX-32LE7F

Sizde: 1.800

İstanbul bilişimde: 1.350

TH-42PV70F

Sizde: 3.200

İstanbul Bil: 2.521

Diğer sitelerde 2.650 den başlıyor..

DMC-FZ50

Sizde: 1.300

Ereyon:1.065

Diğer ürünlerdede buna benzer farklar mevcur. Siz Panasonic Türkiye olarak Bu fiyatların altında neden eziliyorsunuz. Aklıma bayileri korumak geliyor fakat aradaki farklar çok büyük. Sonuçta Shop açtığınıza göre satış amacınızın biraz daha önplanda olması gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbas -- 20 Mart 2008; 6:09:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

quote:

Orjinalden alıntı: isabaltaci

TX-32LX70 - 999-1199

TX-37LZD70 - 1699

SC-HT990 - 299

DMP-BD10 - 299

Sanırım bir miktar örnekleme yeterli olur...

Selamlar

Fiyatlar hiç de fena değil
    Tabi insan merak ediyor, bu demo, örnek..vb ürünlerin fuar/stand..vsde çok hırpalanıp hırpalanmadığını... Örneğin SC-HT990 müthişmiş o fiyata ama gidip göreyim desem millet çoktan netten hüpletmiş olur o saate kadar

Günaydın Arkadaşlar,

Daha önce de söylemiştim, bir daha söyleyeyim. Ürünlerin fotoğraflarını ben çektiğim için biliyorum.. Dediğim gibi ürünler neredeyse sıfıra yakın cihazlar. Endişeniz olmasın... Fuara gitti, hor kullanıldı, parçalandı gibi bir durum yok bu ürünlerde. O tip ürünlere teknik servise yedek parça oldu.

Bilginize

• quote:

Orjinalden alıntı: erbas

Ben garaj günleri ile ilgili değilde genel bir soru sormak istiyorum. Sitenizdeki bir çok ürün piyasada bulabileceğimiz fiyatların çok üstünde. Fiyatlar arasındaki ucurum neden kaynaklanıyor. Bu fiyatlara satış yapabiliyormusunuz? ayrıca bir çok büyük firmanın kendi sitelerindeki ürünlerin fiyatları piyasaya göre gerçekten pahalı oluyor bunun nedenleri nelerdir? Sorumu yanlış anlamayın sadece genel bir sorudur?

Örnekler:

TX-32LE7F

Sizde: 1.800

İstanbul bilişimde: 1.350

TH-42PV70F

Sizde: 3.200

İstanbul Bil: 2.521

Diğer sitelerde 2.650 den başlıyor..

DMC-FZ50

Sizde: 1.300

Ereyon:1.065

Diğer ürünlerdede buna benzer farklar mevcur. Siz Panasonic Türkiye olarak Bu fiyatların altında neden eziliyorsunuz. Aklıma bayileri korumak geliyor fakat aradaki farklar çok büyük. Sonuçta Shop açtığınıza göre satış amacınızın biraz daha önplanda olması gerekmez mi?

Selam,

Bu sorduklarınıza da cevap vermiştim ama bir daha yazayım,

Arkadaşlar, "Paralel İthalat" ın ne demek olduğunu herkes biliyordur sanırım. IBM (İstanbul Bilişim) de bu yolla ürün getiren firmalardan. O yüzden fiyatlarda derin farklar olabiliyor. Memnuniyet ya da şikayetleri IBM'den alışveriş yapanlara sormak lazım. Ben bir sony vaio notebook ile tecrübe ettim ve bir daha bedava verseler işim olmaz durumundaki müşteriyim.

Eshop, resmi satış sitesi olduğu için Bayilere ve Piyasaya açıkladığımız son kullanıcı fiyatlarının altında satış yapamayız. Yapmamız da doğru olmaz. Ama dönem dönem eshop'a özel ürünler olabiliyor. Bu durumlarda da mutlaka sizi bilgilendiririm.

Selamlar

• Paralel ithalatta olsa sonuçta bu malları sizin aldığınız fiyattan daha düşük fiyata alması imkansız bence.Sonuçta bunu üretip satan Panasonic. Bayileri gözetmek adına yaptığınız doğru fakat sizden bütün ürünlerde olamasada, bazı ürünlerde piyasanın en düşük fiyatını beklemek bizimde hakkımız sanıyorum...

• TX-32LX70 - 999-1199

TX-37LZD70 - 1699

SC-HT990 - 299

DMP-BD10 - 299

Herkese günaydın arkadaşlar. Vay anam vay. Verilen fiyatlara bak. Ön sipariş yaptırabiliyor muyuz?
  • ürünlerin yanlarına listelerken indirim oranlarını da yazarsanız çok faydalı olur kanımca
  • bir arkadaşın söylediği aklıma takıldı isa bey bu ürün papatya yada sümbül grubu olsun garanti süreleri nekadar ve sorun çıktığında internet yoluyla istanbula mı yollamamız gerekiyor yoksa ben izmirdeyim izmirde panasonic yada tekofaks şubesine götürmem yeterlimi buarada herkese günaydın bugün uzun bir gün olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwolftolga

bir arkadaşın söylediği aklıma takıldı isa bey bu ürün papatya yada sümbül grubu olsun garanti süreleri nekadar ve sorun çıktığında internet yoluyla istanbula mı yollamamız gerekiyor yoksa ben izmirdeyim izmirde panasonic yada tekofaks şubesine götürmem yeterlimi buarada herkese günaydın bugün uzun bir gün olacak

Arkadaşlar Forumu okumadığınız için aynı sorulara cevap veriyorum. Lütfen forumu okuyun sonra soru sorun. Aynı şeyleri yazıyorum sürekli (Siz üzerinize alınmayın genel olarak yazıyorum)

Papatya Grubu =Ürünler Sıfır olduğu için garanti süreleri 2 yıldır. Herhangi bir mağazadan alacağınız sıfır üründen farkı yoktur garanti açısından.

Sümbül ve Gelincik grubunda ise garanti süresi 1 YILDIR. İstediğiniz bir Yetkili servise bırakabilirsiniz.

Selamlar

• Takriben saat 23:55'ten itibaren DH üyelerinin F5 tuşları fazla mesai yapacak
  • İsa Bey açıklamalarınız için öncelikle çok teşekkürler.
    Netten sipariş verdik, havaleyi yaptık diyelim ürünü cumartesi gelip Çağlayan'dan alma şansımız var mıdır illa kargoyla gönderilmesi gerekmiyor sanırım.
  • İsa Bey,
    Ben de üye oldum ve PM attım, bu arada bitmek tükenmek bilmeyen sabrınız ve seviyeli cevaplarınız için teşekkür etmek istiyorum.

Saygılar,
  • isa bey kişisel sorum lütfen yanlış anlamayın 2-3gündür sürekli hertürlü sorumuza cevap veriyosunuz çok sağolun da merak ettim siz homeoffice mi çalışıyosunuz sürekli bilgisayar başındasınız yada gece geç saatlere kadar işyerinden mi yazıyosunuz.cevap vermeyebilirsiniz çok merak ettim sormazsam çatlardım hangi cevabı verirseniz verin sizi işe bağlılığınızdan dolayı tebrik ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwolftolga

isa bey kişisel sorum lütfen yanlış anlamayın 2-3gündür sürekli hertürlü sorumuza cevap veriyosunuz çok sağolun da merak ettim siz homeoffice mi çalışıyosunuz sürekli bilgisayar başındasınız yada gece geç saatlere kadar işyerinden mi yazıyosunuz.cevap vermeyebilirsiniz çok merak ettim sormazsam çatlardım hangi cevabı verirseniz verin sizi işe bağlılığınızdan dolayı tebrik ederim....

Buna da cevap veririm :)

Öncelikle herkese şahsımdaki güzel yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

Hayır homeoffice çalışmıyorum. Internetin olduğu her yer ofis benim için. Normalde 09:00-18:00 arası çalışıyorum. Mesai sonrası evden de çalışmaya devam ediyorum. Uykuya da çok fazla sevmediğim için günde 5-6 saat uyku yetiyor.. O yüzden geç saatlere kadar çalışabiliyorum. Ayrıca yaptığım işi seviyorum. Sanırım en önemli nokta burası.

Herkese tekrar teşekkürler

Selamlar

• herkese slmlar benimde bir sorum olacak şimdi isa bey dh ye bir nevi reklam yapmış oldu acaba başka nerelere reklam yapıldı bunun gibi ya da daha bariz olark yani ortalama kalabalığı hesap babında bir soru yanlış anlaşılmasın kolay gelsin herkese...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zombicik

herkese slmlar benimde bir sorum olacak şimdi isa bey dh ye bir nevi reklam yapmış oldu acaba başka nerelere reklam yapıldı bunun gibi ya da daha bariz olark yani ortalama kalabalığı hesap babında bir soru yanlış anlaşılmasın kolay gelsin herkese...

Görsel ve ya basılı mecrada herhangi bir reklam yapılmadı. DH haricinde de elimizdeki database'e mailing yaptık. Hepsi bu. Ne kadar kalabalık olacak hep birlikte göreceğiz.

Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

bazı arkadaşlar bana pm atmış bana değil arkadaşlar @isabaltaci beye atacaksınız

isabey son bir şey sorucam

internetten yada garajdan aldık ki internet olacak herhalde
    bi şekilde iade etmek istersek yine 15 gün kuralı işleyecekmi ?
    yoksa satılan mal geri alınmazmı ?

Güzel bir soru...

Arkadaşlar sıfır ürünlerde iade ya da değişimle ilgili yürürlükteki uygulama ne ise aynen devam edecektir.

Ancak "Gelincik ve Sümbül statüsündeki ürünlerde iade ya da değişim gibi bir durum maalesef olamayacaktır. Sadece ve Sadece aldığınız ürün çalışmaz ise değişim mümkünse değişim, değilse iade yapılacaktır."

Fakat içiniz rahat etsin diye söylüyorum böyle bir duruma gerek kalmayacak bence. Dediğim gibi ürünler kontrol edilip satışa çıkarıldı.

Selamlar

• Sevgili İsa Bey, gerçekten bütün sorulara sabırla tek tek cevaplamanızı taktir ediyorum. Aklıma takılan bir nokta var. Vermiş olduğunuz ürünlerin fiyatları çok cazip, internet üzerindende zannederim bende dahil olmak üzere çok yoğun bir sipariş trafiği olacak. Ürünlerin çoğu satın alınacak. Yarın ve diğer günler mağazaya gelenler ne alacak ?
  • internet sitesinin ismi ne arkadaşklar panasonıc e shopta mı olucak ;?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.