Arkadaşlar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum ( fazla bir bütcem yok maksimum 60-70 ytl civarlarında ) internette gezinirken gözüme bu sistem çarptı ama subwooferı biraz küçük gibi geldi bu sesleri falan etkiler mi? Benim amacım müzik dinleyip film izlemek öyle camları titretecek kadar bas aramıyorum ama ses kalitesi üst seviye olmalı. sizce bunu mu almalıyım yoksa başka tavsiyeleriniz olur mu ? tabi ki bütcem dahilinde
edit: fotoğraf koymayı unutmuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 17 Mart 2008; 15:00:28 >
kardeş bende senin gibi bi zamanlar bu ürünü arıyordum kesin alcaktım mağazada denedikten sonra vazgeçtim.sos seste boğulmama garantisi var ama ses bana az geldi basslar oldukça iyiydi ama midler ve tizler çok zayıftı sırf bass vuruyormuş gibi ses çıkarıyordu. yerinde olsam onun yerine creative m2600 28 watt r.m.s ses veren 2+1 var bu 70 ytl ye alınabilecek en iyi ürün bence ...
Ben de giriş seviyesinde 2.1 ses sistemi arayan biriyim. Creative'in fiyat performans oranı yüksek meşhur SBS 370'i için yapmadığım kalmadı. Creative'in ana sitesine İngilizce mail bile attım. Kadıköy'ü gezdim, kime sorsam bulamazsın dedi. Ben de rotayı S220'ye çevirdim. Herkes az daha koy X230 al diyor ama biri 40 biri 100 YTL. Ayrıca çıkışı çok yüksek bir ses sistemi benim evimde gereksiz masraf olur çünkü aile bireylerim sürekli benden bilgisayarın sesini kısmamı talep ediyorlar. Buradaki yorumlara göre ben de kararımı vereceğim. Soralım bir kez daha. Nasıldır S220 giriş seviye bir 2.1 ses sitemi için?
Arkadaşlar aklım iyiden iyiye kaydı creative e fiyat logitech e göre daha pahalı ama elektronik ürün bir kere alınıyor o yüzden iyi seçim yapmak lazım zaten benim için yüksek ses vermesinin fazla bir önemi yok hatta öyleki yaklaşık 1,5 yıldır lcd monitörün dahili hoparlörleriyle idare ediyorum yani lafın kısası film izlerken sesleri net verecek müzik dinlerken gereği kadar bası tizi verecek bir sistem arıyorum. yalnız creative ile ilgili merak ettiğim birşey var kablolu uzaktan kumandası üzerinde mikrofon kulaklık girişi var mı? Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
Arkadaşlar aklım iyiden iyiye kaydı creative e fiyat logitech e göre daha pahalı ama elektronik ürün bir kere alınıyor o yüzden iyi seçim yapmak lazım zaten benim için yüksek ses vermesinin fazla bir önemi yok hatta öyleki yaklaşık 1,5 yıldır lcd monitörün dahili hoparlörleriyle idare ediyorum yani lafın kısası film izlerken sesleri net verecek müzik dinlerken gereği kadar bası tizi verecek bir sistem arıyorum. yalnız creative ile ilgili merak ettiğim birşey var kablolu uzaktan kumandası üzerinde mikrofon kulaklık girişi var mı? Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
s220 nin bası çok fazla vurmuyor.40 ytl lik mal zaten :).ben hızlı-al.com dan aldım bozuk çıktı sana tavsiyem hepsiburada.com dan şaşmaman.Ama tip olarak çok şık.ayrıca öbür 2+1 de ses ayarı felan bassın arkasında yani s220 daha ergonomik , daha şık ve daha kullanışlı.
s220 nin bası çok fazla vurmuyor.40 ytl lik mal zaten :).ben hızlı-al.com dan aldım bozuk çıktı sana tavsiyem hepsiburada.com dan şaşmaman.Ama tip olarak çok şık.ayrıca öbür 2+1 de ses ayarı felan bassın arkasında yani s220 daha ergonomik , daha şık ve daha kullanışlı.
ya elektronik ürün birazda sanş bazen garantili mal alıyorsun yıllarca bozulmuyor spot alıyorsun durmadan arıza çıkarıyor yada tam tersi...senin ürünü değiştirirleri lazım siteyle irtibata geçersen sana yardımcı olacaklardır ben zaten internetten almayacam gibi görünüyor ya teknosadan alacağım ya da burda herhangi bir bilgisayarcıdan en son ihtimal olarak internet Bakalım yarın biraz araştırıcam bu iki sistemi eğer dinleme fırsatı bulursam çok iyi olacak ona göre seçimim daha net olacak
Bugün teknosadan creative m2600 ü 73 ytl ye aldım alalı 1-2 saat oluyor geldim eve kurdum benim bilgisayarım da siyah-gri idi zaten bilgisayarla iyi uyum sağladı ses olarakta beni tatmin etti gayet temiz ve kaliteli ses veriyor subwoofer üzerinde sadece bas ayar düğmesi var ses için ayrıca kumandası var buda benim için iyi oldu sürekli subwooferın arkasıyla oynamak zorunda kalmıycam zaten bası kendime göre ayarladım bi daha dokunmam herhalde ama bası çok az versem bile masayı titretmeye başlıyor özellikle bas seven arkadaşlar için iyi bi sistem olabilir bi kaç tane de fotograf çektim