Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LOGITECH S220

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> LOGITECH S220 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
#CannibaL#

17 Mart 2008; 14:55:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum ( fazla bir bütcem yok maksimum 60-70 ytl civarlarında ) internette gezinirken gözüme bu sistem çarptı ama subwooferı biraz küçük gibi geldi bu sesleri falan etkiler mi? Benim amacım müzik dinleyip film izlemek öyle camları titretecek kadar bas aramıyorum ama ses kalitesi üst seviye olmalı.
sizce bunu mu almalıyım yoksa başka tavsiyeleriniz olur mu ? tabi ki bütcem dahilinde

edit: fotoğraf koymayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 17 Mart 2008; 15:00:28 >

Gözlerimde yaş,
Kalbimde sızı...
tda 1562q

17 Mart 2008; 21:25:39 

kardeş bende senin gibi bi zamanlar bu ürünü arıyordum kesin alcaktım mağazada denedikten sonra vazgeçtim.sos seste boğulmama garantisi var ama ses bana az geldi basslar oldukça iyiydi ama midler ve tizler çok zayıftı sırf bass vuruyormuş gibi ses çıkarıyordu. yerinde olsam onun yerine creative m2600 28 watt r.m.s ses veren 2+1 var bu 70 ytl ye alınabilecek en iyi ürün bence ...

Ekteki dosya (1)

INTEL 865 P4 3.0GHZ İŞLEMCİ+ECS ELITE GROUP MAINBOARD+17 INCH ACER FLATRON MONİTÖR+MAXTOR 80 GB HARDDİSK+2x512 MB KINGSTON RAM+LITE-ON DVD:CD RW:CDR+LG-GS-H55N-DVD RW+FPS BLUE STROM II 500 WATT PSU+ATX MINI TOWER KASA+HIS ATIHD2600XT GDDR3 (128 BİT) 512 MB EKRAN KARTI+LOGITECH X-530 5+1 SES SİNEMA SİSTEMİ 70 WATTR.M.S 140 WATT P.M.P.O+EL YAPIMI 2X80 WATT AMPLİFİKATÖR+SHARP 6 OHM 120 WATT KOLON+USB SPEAKER+ORİTE RN-3300 3 MP WEBCAM...
Erdem2602

17 Mart 2008; 22:21:55 

ben s220 siparişi verdim bile inceleme yapmayı düşünüyorum.

Eski nickim : the_virtue
Minero

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 0:44:27 

Ben de giriş seviyesinde 2.1 ses sistemi arayan biriyim. Creative'in fiyat performans oranı yüksek meşhur SBS 370'i için yapmadığım kalmadı. Creative'in ana sitesine İngilizce mail bile attım. Kadıköy'ü gezdim, kime sorsam bulamazsın dedi. Ben de rotayı S220'ye çevirdim. Herkes az daha koy X230 al diyor ama biri 40 biri 100 YTL. Ayrıca çıkışı çok yüksek bir ses sistemi benim evimde gereksiz masraf olur çünkü aile bireylerim sürekli benden bilgisayarın sesini kısmamı talep ediyorlar. Buradaki yorumlara göre ben de kararımı vereceğim. Soralım bir kez daha. Nasıldır S220 giriş seviye bir 2.1 ses sitemi için?

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir ormgan gibi kardeşçesine!...
Erdem2602

18 Mart 2008; 20:23:11 

hızlıal.com dan s220 aldım sağ uydu bozuk çıktı

semih767

18 Mart 2008; 20:42:45 

bence creative m2600 70 ytl ben aldım vala süper biişi basını kısıyorum çok pis basları var gayet güsel bir sistem yerinde olsam alırdım.... yinede sen bilirsin

#CannibaL#

18 Mart 2008; 22:40:46 

Arkadaşlar aklım iyiden iyiye kaydı creative e fiyat logitech e göre daha pahalı ama elektronik ürün bir kere alınıyor o yüzden iyi seçim yapmak lazım
zaten benim için yüksek ses vermesinin fazla bir önemi yok hatta öyleki yaklaşık 1,5 yıldır lcd monitörün dahili hoparlörleriyle idare ediyorum yani lafın kısası film izlerken sesleri net verecek müzik dinlerken gereği kadar bası tizi verecek bir sistem arıyorum.
yalnız creative ile ilgili merak ettiğim birşey var kablolu uzaktan kumandası üzerinde mikrofon kulaklık girişi var mı?
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

Gözlerimde yaş,
Kalbimde sızı...
Erdem2602

18 Mart 2008; 22:53:53 

quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Arkadaşlar aklım iyiden iyiye kaydı creative e fiyat logitech e göre daha pahalı ama elektronik ürün bir kere alınıyor o yüzden iyi seçim yapmak lazım
zaten benim için yüksek ses vermesinin fazla bir önemi yok hatta öyleki yaklaşık 1,5 yıldır lcd monitörün dahili hoparlörleriyle idare ediyorum yani lafın kısası film izlerken sesleri net verecek müzik dinlerken gereği kadar bası tizi verecek bir sistem arıyorum.
yalnız creative ile ilgili merak ettiğim birşey var kablolu uzaktan kumandası üzerinde mikrofon kulaklık girişi var mı?

s220 nin bası çok fazla vurmuyor.40 ytl lik mal zaten :).ben hızlı-al.com dan aldım bozuk çıktı sana tavsiyem hepsiburada.com dan şaşmaman.Ama tip olarak çok şık.ayrıca öbür 2+1 de ses ayarı felan bassın arkasında yani s220 daha ergonomik , daha şık ve daha kullanışlı.

#CannibaL#

18 Mart 2008; 23:20:30 

quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

s220 nin bası çok fazla vurmuyor.40 ytl lik mal zaten :).ben hızlı-al.com dan aldım bozuk çıktı sana tavsiyem hepsiburada.com dan şaşmaman.Ama tip olarak çok şık.ayrıca öbür 2+1 de ses ayarı felan bassın arkasında yani s220 daha ergonomik , daha şık ve daha kullanışlı.

ya elektronik ürün birazda sanş bazen garantili mal alıyorsun yıllarca bozulmuyor spot alıyorsun durmadan arıza çıkarıyor yada tam tersi...senin ürünü değiştirirleri lazım siteyle irtibata geçersen sana yardımcı olacaklardır
ben zaten internetten almayacam gibi görünüyor ya teknosadan alacağım ya da burda herhangi bir bilgisayarcıdan en son ihtimal olarak internet
Bakalım yarın biraz araştırıcam bu iki sistemi eğer dinleme fırsatı bulursam çok iyi olacak ona göre seçimim daha net olacak

Gözlerimde yaş,
Kalbimde sızı...
unalkoc

18 Mart 2008; 23:29:55 

ben silvercrest 2+1 40W RMS Ahşap Anfili ses sistemini kullaniyorum ve cok memnunum ses kalitesi güzel.

MATEMATİK SEVERLER KLUBÜ

SAMSUNG D900+SİLVERCREST 2.1+LOGİTECH X540+SANSUİ VCA-1000 AMPLİ+2 ADET SUNNY HOPARLÖR+HERTZ 30CM SUBWOOFER
nighteen

19 Mart 2008; 1:01:15 

microlab m820 her sahada fiyatı oranındaki hatta üzerindeki setlere bile fark atar.

#CannibaL#

20 Mart 2008; 16:39:01 

Bugün teknosadan creative m2600 ü 73 ytl ye aldım alalı 1-2 saat oluyor geldim eve kurdum benim bilgisayarım da siyah-gri idi zaten bilgisayarla iyi uyum sağladı ses olarakta beni tatmin etti gayet temiz ve kaliteli ses veriyor subwoofer üzerinde sadece bas ayar düğmesi var ses için ayrıca kumandası var buda benim için iyi oldu sürekli subwooferın arkasıyla oynamak zorunda kalmıycam zaten bası kendime göre ayarladım bi daha dokunmam herhalde ama bası çok az versem bile masayı titretmeye başlıyor özellikle bas seven arkadaşlar için iyi bi sistem olabilir
bi kaç tane de fotograf çektim

Gözlerimde yaş,
Kalbimde sızı...
Erdem2602

20 Mart 2008; 17:08:48