Forumda bende aynen bu şekilde başlık açtım.Malesef nerdeyse tüm raks cılar aynı zamanda ceza alınca katılım az oldu. Yine yazım :Ben kullanıyorum 4 modeli ile...
.....::::BiZi BiLeN NeRDe BuLaCaĞıNı Da BiLiR!!::::......
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
aaaa sendemi bürütüs senin raks kullandığını bilmiyodum tahminde etmemiştim çok şaşırdım iyi mi gece gece neyse ben raks kullanmıyorum ama kullanmayı düşünmüştüm sayılırmı
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670