Şimdi Ara

HT TX 35 (samsung)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün akşam samsung için HT TX 35 modelinin fiyatını 530 YTL den anlaştım fiyat ve performans olarak önerirmisiniz. TV konusunda bilgiliyim ama ev sinema sistemleri konusunda biraz bilgisizim açıkçası acil cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler



  • - tr karakter problemi var
    - cd okuyucusu vcdlerde problem çıkarıyor
  • Tr problemi çok önemli bi problem bunu çözme şansımız yok mu? Yada samsung neden çözmüyor?

    quote:

    Orjinalden alıntı: unpop

    - tr karakter problemi var
    - cd okuyucusu vcdlerde problem çıkarıyor
  • quote:

    Tr problemi çok önemli bi problem bunu çözme şansımız yok mu? Yada samsung neden çözmüyor?


    Neden bu kadar basit birşey çözülmeyip o kadar kullanıcıya sorun yaşatılıyor?

    Sanırım burdan samsungun müşteri hizmetleri anlayışını anlayabiliyoruz.

    Tavsiyem lglere bakman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 18 Mart 2008; 11:20:35 >
  • Geçen ay Bursa Carrefoursa'dan bu ürünü 600 YTLye aldım. Çok iyi indirim aldığımı düşünmüştüm. Ama öyle değilmiş gördüğüm kadarıyla. Daha önce HOME THEATER tarzı olmayan bir Jaguar marka amatör bir ses sistemi kullanıyordum, bir Kyoto DVD playera bağlıydı. Ses sistemim sonuna kadar asla açamadığım bir aletti ama ses belli bir aşamadan sonra boğuluyordu.

    1. Samsung'um ise hem sesi dağıtımda, hem de sesin boğulmaması bakımından daha iyi. Ama sesi sonuna kadar açıyorum ve hala zangır zangır titremiyorum. Elbetteki yine de bir apartman dairesi için ses ziyadesiyle iyi. BASS daha iyi olabilirdi gerçi.

    2. Progressive scan'ı çok iyi çalışıyor. Görüntü gözle görülebilir oranda daha iyi. Yani görüntü gerçekten ala.

    3. USB flah belleği 4 GB'a kadar tanıyor. Daha üstünü denemedim. Genelde benzeri ürünler tanıma konusunda sıkıntılı. Bu bakımdan iyi.

    4. Radyosu gayet iyi, anten randımanlı.

    5. DIVX düşkünleri için kötü haber, Türkçe karakterleri destekleyemiyor. Ama bilgisayarda tüm "ı" harflerini "i"ye vs. çevirince, sorun kalmıyor tabii ki.
    6. Kullanımı kolay, menü basit.

    7. DVD seyrederken altyazılar ve diller arası geçişleri bir kaç kez üstü üste yapınca, görüntü ve ses arasında uyumsuzluk çıkıyor. Ama STOP düğmesine basıp yeniden açınca bir sıkıntı kalmıyor.

    8. Digital inputu var, optik kablo yani. Ama henüz bir başka aleti bağlayıp da ses sisteminden ses verip vermediğini denemeyedim.

    9. Mikrofon ile ses aldım ama kareoke denemesi yapmadım. Yaprsam fikrimi söylerim.


    Bence bir ses sistemine 1000 YTL altında para vermek isteyen ve apartmanda oturanlar için bayağı tatminkar bir sistem. Ama hala "neden bir BLUE-RAY oynatıcı almadım" diye düşünüyorum. Ama onların da fiyatları düşecekmiş zaten. :)




  • SAMSUNG HT TX 35BENDEDE VAR BAZI DVD VE CD LERİ AÇMIYOR BAŞKA DVD PLAYERLERDE DENİYORUM AÇILIYOR SİZCE SORUN NEDİR VE ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARMI?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erhan_78

    SAMSUNG HT TX 35BENDEDE VAR BAZI DVD VE CD LERİ AÇMIYOR BAŞKA DVD PLAYERLERDE DENİYORUM AÇILIYOR SİZCE SORUN NEDİR VE ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARMI?

    DVDlerde sadece REGION 1 okuyor, yani regionfree değil. Maalesef pahalı markalar bu hep yapıyor. Aslında sırf bu yüzden almamak lazım ama... Ben eski KYOTOmu buna bağlayarak istediğimi seyrediyorum zaten.
  • bence git MediMrkt dan LG HT-503SH modelini al.. bunun kule tipi kolonlu olanı da var..

    HDMI / 1080p Upscaling / SIMPLINK
    USB Direct Recording
    TR altyazı desteği.. vs..
    420 tl gibi bir fiyatı var.
  • Ama Samsung upscaling işinde çok iyi. LG bu kadar iyi mi, bilemiyorum.
  • Upscaling kısaca.. "kocaman bir saçmalık"
    sen dinle beni.. HD dvd izlemiyorsun..
  • 530 ytl nerde acaba
  • su an 530 ytl ye satan yer varmı :?
  • Evet var.Ben daha önce Samsung plazma aldığım bayiden TV'yi aldıktan 2 ay sonra (yani dün) 530'a aldım.Anadolu Elektronik Samsung bayii.TV'yi almadan tek başına TX-35'i de bu fiyata verebilir belki.Düşünüyorsan öğrenebilirim.
  • valla cok makbule gecer
  • pm'e cevap yazdım.
  • arkadaşlar ürünü 2008 martta almıştım. apartman kullanıcılarına tavsiye ederim. dendiği gibi zangır zangır titreme durumunuz olmuyor, yüksek baslarda da biraz boğuk ama genel itibariyle çok memnunum. PS3 'ü bağlayıp kullanıyorum, bluray filmlerde ve oyunlarda çok başarılı. DTS müzikler gerçekten etkileyici. Ve son derece saygı duyduğum sesi dağıtma yazılımı. Uydu alıcımı da rca üzerinden bağladım. Yani tv yi oradan seyrediyorum. O kadar güzel sesleri dağıtıyor ki çok memnunum. bu açıddan tavs ederim.

    Eklemek mutlaka istiyorum. ben parayı peşin verip aldım ürünü, eve yollayacağız dediler ve 1 ay sonra evime geldi, bu arada samsung yetkilileri nasıl da oyaladı anlatamam. sonunda dava açtım ve aynı gün evimde ürünü teslim aldım.
    Bu tecrübe bana gösterdi ki, ne Anadolu elektronik ne de samsungun bayileri 5 para etmez durumdalar türkiyede. Samsung merkezi bu duruma el atana kadar samsungtan çok da rahat ürün alamayız. pek güvenmeyin.

    distrübütör çok kötü, bayiler daha da kötü, ama ürün güzel , üretici süper tavsiye edebilirim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.