milleet bende ecs ankart aldım driverleri herşeyi kurdum guzel tmm ama klawyenin tuşlarına uzun basınca donuyor düzeliyor hemen örnek oyun oynar ken gaza basınca ne yapmam gerek li acil klawyem mıcrosoft ps2 kalw ye
milleet bende ecs ankart aldım driverleri herşeyi kurdum guzel tmm ama klawyenin tuşlarına uzun basınca donuyor düzeliyor hemen örnek oyun oynar ken gaza basınca ne yapmam gerek li acil klawyem mıcrosoft ps2 kalw ye
görünen oki ESC dama papuç gibi atıldı biostar bekliyor bekleneni veremedi gibi benim garibime giden şuan hepsi burada en çok satılan anakart olması anakart gelmeden önce yorumlar yazıldı yere göge sığmadı geldikten sonra hiç kimse yorum yazmadı iyi yada kötü nedense ........ !
İyi akşamlar.ECS A7800GM_A - AMD 4400 işlemci -samsung 80 gbyt ide hdd -aopen 350 watt kasa -philips 20x dvd rw.bir makineye sahibim.Benim sorunum oyunlarda bilgisayar takılmalar yapıyor.call of duffy'i eski makinamla oynarken bununla sürekli takılmayapıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar.ECS A7800GM_A - AMD 4400 işlemci -samsung 80 gbyt ide hdd -aopen 350 watt kasa -philips 20x dvd rw.bir makineye sahibim.Benim sorunum oyunlarda bilgisayar takılmalar yapıyor.call of duffy'i eski makinamla oynarken bununla sürekli takılmayapıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
ahh ah bu problemler 780G chip setindenmi yoksa ECS denmi anlamadım gitti. Eğer chip setten kaynaklanan birşeyse boşa beklemeyelim biostarı gigabyte yi başka alternatiflere bakalım.
Aynen abi ebnde cod 2 ve fear kurdum takılma yapıyor... Directx 7 ye alınca cod 2 de oynayabiliyorum ancak
arkadaşlar bios ve driver güncellemelerini yükleyin şu an fear perseus mandate oyununu 1024x768 çözünürlük high detayda oynayabiliyorum güncellemeden önce takılmalar oluyordu.
beyler şu soruna bi el atın yarın bios update yapcıam yoksa OERDEM BİOS ATICAM BENDE AMA SİZN YEN BİOSLA TESTLERİNİZİ BEKLİYORUM :):)
Satan yerler sırf net üzerinden olduğundan, forumdan doğru hiteknoloji tanıdık sayılır ondan alayım bari demiştim. Onların da kredi kartı henüz aktif değilmiş, bu sefer de havale ile mail order yöntemi kaldı geriye sadece. Ben de bekleyemedim, meşguliyetlerim de vardı, İzmir'den almak durumunda kaldım farklı bir konfigürasyon. GA-P31-DS3L (68$) + Palit HD 2400Pro Sonic (35$) =~ 100$ gibi bulmuştum, onun ile E2160 M0 aldım yine uygun fiyata. 23$'a DDR2 800 Kingston aldım diye seviniyordum, onun da zamanlamaları 5-6-6-18 miş, hiç aklıma gelmemişti Kingstonun böyle ezik bir ürün çıkarıp satacağı. Cpu-Z ile bakıyordum yoksa bu çakma Kingston mu diye orada gözüme çarptı desteklediği modlar. Şimdi 266*9 = 2.4 GHz'de bile stabill çalışmıyor, superpi 1m bile tamamlayamıyor. Voltaj vermedim daha, çünkü başkasına aldığım E2180 de sorunsuz 3'e çıkardım, bıraktım, aylardır öyle kullanıyor, voltaj ayarı autodaydı onda sanırım, fazla yükseltmeden sistem iyi gidiyordu. Ben de şu an overclocksuz kullanıyorum, ihtiyacımı görüyor benim, ama denemek adına görelim dedik, ondan da pek memnun kalmadım açıkcası.
beyler şu soruna bi el atın yarın bios update yapcıam yoksa OERDEM BİOS ATICAM BENDE AMA SİZN YEN BİOSLA TESTLERİNİZİ BEKLİYORUM :):)
bios update klavye problemini çözüyor, sanki ekran kartıda biraz iyileşiyor. sitesinden direk indirin update i