|
majaturump -> Cevap: ##ECS A780GM-A Kullanıcı İncelemesi (Biostar Testleri ve Bios Update)## (31 Mart 2008; 23:10:42)
|
Alla alla yaa, üzüldüm şimdi... bende aynı board'da ethernet sorunu yaşıyorum şu sıralar bütün ihtimalleri denedim olmayınca çıldırmadan önce teknik servise bıraktım sistemi test etsinler diye... Bugün aradım, sabahtan beri her türlü testi yaptık anlattığınız gibi bir sorun olmadı dediler, bende biraz daha kalsın o zaman dedim... Boşuna garantiye yollamayalım diyorsunda, bence bütün ihtimalleri denediğini düşünüyorsan, biran önce servise götürmende yarar var.. Biliyorsun bu ülkede yasal prosedür çok sorunlu işliyor... Ama en azından 1 ayı dolmaışken götürürsen ve bir sorun bulurlarsa sorgusuz sualsiz kartı değiştiriyorlar... 1 ay dolduktan sonra vay haline, bekle allah bekle kart distribütöre gidicekde, bakılcakda gelicekte, soora bi sorun yok diye getircekler, sen diceksin hayır sorun var onlar dicek yok, uğraşıp durcaksın... gerçi kartı nerden aldın bilmiyorum ama, dediğim gibi: eğer bütün ihtimalleri değerlendirdiğini düşünüyorsan 1 ayı dolmadan göndermen yararına olacaktır... Umarım hallolur en kısa sürede, sabah ECS' ye de mail attım ne olacak bu sorunlar diye, şimdi onlardan cevap bekliyorum... quote:
Orjinalden alıntı: yakuza283 Valla neredeyse bütün ihtimalleri denedim fakat bi türlü olmuyor, pci slotların hepsinde denedim, biostan neredeyse büyün donanımları kapattım usb, lan, hdmi vs. yine olmadı, windows vista kurdum belki xp'den kaynaklanıyordur diye oda olmadı ama onbord ses kartı vistada hiç sorun çıkarmadan yükleniyor, dün bios'u forumun ilk sayfadaki bios dosyası ile yüklediğimde pci modemi hiç görmedi, tv kartının ise driverını yüklemedi, yine en son bios'a yükselttim tabi, artık umudumu kaybetmeye başladım, sanırım anakart arızalı, xfi serisi ses kartlarının ses işlemcisi var audigy lerde işlemci yok sanırım, ses kartının işlemcisiyle bilgisayarın işlemcisinin çakışma yapabileceği gibi bi sorunda olabilirmi diye düşünmüyor değilim, valla herkez aklına gelen seçenekleri söylerse iyi olur belki arıza yoktur boşuna garantiye göndermeyelim.
|
|
|
|