Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##ECS A780GM-A Kullanıcı İncelemesi (Ses Sorunu Çözüldü)##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: ##ECS A780GM-A Kullanıcı İncelemesi (Ses Sorunu Çözüldü)## Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ten_Don

22 Mart 2008; 14:21:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Neyse birisi anlatır biz de yaparız Bios upgrade ne ise, atla deve degilya sonucta(;

Anlatan cıkar demi bak size güvenip siparis veriyorum

Ten_Don

22 Mart 2008; 17:20:19 

Arkadaşlar bunca zamanda BİOSTAR testlerini yapan yok mu içinizde önerilmiyor mu nedir durum ??

serdarinhoo

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 17:34:04 

milleet bende ecs ankart aldım driverleri herşeyi kurdum guzel tmm ama klawyenin tuşlarına uzun basınca donuyor düzeliyor hemen örnek oyun oynar ken gaza basınca ne yapmam gerek li acil klawyem mıcrosoft ps2 kalw ye

AMD X2 4000+@ 4600 2,5 GHZ ECS 780G ANAKART TWINMOS 2X1 800MHZ MSI 8500GT OC EDİTİON 160GB HD SATA FSP 400 W
isa6n

22 Mart 2008; 19:26:33 

quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

bende biostar'ı bekliyorum ama hala bi gelişme yok.

Gelişme yok derken piyasaya girmesinden mi bahsediyorsunuz yoksa başka bir konumu var??

ECS mi BİOSTAR mı alalım sorunlarla ugraşıp çözecek zamanım yok acıkcası BİOSTAR alırsak aynı sıkıntılar onda da yaşanır mı ki..

tabiki testlerden bahsediyorum.
Yoksa biostar ecs den önce piyasaya girdi.Gigabyte test edilmiş güzel gibi ama biostar testini beklemekte yarar var.

serdarinhoo

Sisteme Gözat

22 Mart 2008; 19:36:47 

quote:

Orjinalden alıntı: serdarinhoo

milleet bende ecs ankart aldım driverleri herşeyi kurdum guzel tmm ama klawyenin tuşlarına uzun basınca donuyor düzeliyor hemen örnek oyun oynar ken gaza basınca ne yapmam gerek li acil klawyem mıcrosoft ps2 kalw ye

AMD X2 4000+@ 4600 2,5 GHZ ECS 780G ANAKART TWINMOS 2X1 800MHZ MSI 8500GT OC EDİTİON 160GB HD SATA FSP 400 W
cenbir

22 Mart 2008; 20:14:48 

görünen oki ESC dama papuç gibi atıldı biostar bekliyor bekleneni veremedi gibi benim garibime giden şuan hepsi burada en çok satılan anakart olması anakart gelmeden önce yorumlar yazıldı yere göge sığmadı geldikten sonra hiç kimse yorum yazmadı iyi yada kötü nedense ........ !

dodurga888

22 Mart 2008; 23:19:42 

İyi akşamlar.ECS A7800GM_A - AMD 4400 işlemci -samsung 80 gbyt ide hdd -aopen 350 watt kasa -philips 20x dvd rw.bir makineye sahibim.Benim sorunum oyunlarda bilgisayar takılmalar yapıyor.call of duffy'i eski makinamla oynarken bununla sürekli takılmayapıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

isa6n

22 Mart 2008; 23:49:14 

quote:

Orjinalden alıntı: dodurga888

İyi akşamlar.ECS A7800GM_A - AMD 4400 işlemci -samsung 80 gbyt ide hdd -aopen 350 watt kasa -philips 20x dvd rw.bir makineye sahibim.Benim sorunum oyunlarda bilgisayar takılmalar yapıyor.call of duffy'i eski makinamla oynarken bununla sürekli takılmayapıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ahh ah bu problemler 780G chip setindenmi yoksa ECS denmi anlamadım gitti.
Eğer chip setten kaynaklanan birşeyse boşa beklemeyelim biostarı gigabyte yi başka alternatiflere bakalım.

ahmettokgoz

22 Mart 2008; 23:59:43 

quote:

Orjinalden alıntı: dodurga888

Aynen abi ebnde cod 2 ve fear kurdum takılma yapıyor...
Directx 7 ye alınca cod 2 de oynayabiliyorum ancak

ahmettokgoz

23 Mart 2008; 10:12:27 

arkadaşlar bios ve driver güncellemelerini yükleyin şu an fear perseus mandate oyununu 1024x768 çözünürlük high detayda oynayabiliyorum güncellemeden önce takılmalar oluyordu.

viperc

23 Mart 2008; 13:02:02 

bu anakartı bende aldım ve işlemcimde 5000 black serisi. bu anakartta çarpanı yükselte bildiğimiz bi yer yokmu yok sa ben mi bulamadım.

AMD AM2 X2 5000+ COBRA (2,6@3,0 GHZ) / ABIT KN9S NFORCE 550 / 512 MB XPERTVISION HD4850 DDR3 PCI-E / 4x1 GB OCZ+CRUCIAL DDR2 800 / 80 GB SEAGATE SATA2+500 GB SEAGATE SATA2+500 GB SEAGATE SATA2 / 16X SAMSUNG DL DVD-RW+16X LG DVD-RW / SKYSTAR 2.6D DIGITAL / CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 / THERMALTAKE W0116RE 750 WATT TOUGPOWER PSU / X - WARRIOR MODLU KASA / 22" ASUS VW222S LCD
FuRkN

23 Mart 2008; 22:52:47 

arkadaşlar harici ekran kartı kullananlarda bi problem olmuyor değilmi.bende haftaya bu anakarttan ve 8600gt ekran kartı almayı planlıyorum da.

OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 23:51:48 

bios update ve biostar karşılaştırması birazdan eklenicek

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

HİPER

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 4:09:47 

quote:

beyler şu soruna bi el atın yarın bios update yapcıam yoksa OERDEM BİOS ATICAM BENDE AMA SİZN YEN BİOSLA TESTLERİNİZİ BEKLİYORUM :):)

DFI UT X48 T2R E8400 4.0 GHZ CRUCİAL BALLİSTİX 2X2 800@1080 MHZ BFG GTX260 MAX CORE TAGAN 700W COLERMASTER COSMOS S GASA
saidakkas

24 Mart 2008; 8:35:55 

Satan yerler sırf net üzerinden olduğundan, forumdan doğru hiteknoloji tanıdık sayılır ondan alayım bari demiştim. Onların da kredi kartı henüz aktif değilmiş, bu sefer de havale ile mail order yöntemi kaldı geriye sadece. Ben de bekleyemedim, meşguliyetlerim de vardı, İzmir'den almak durumunda kaldım farklı bir konfigürasyon. GA-P31-DS3L (68$) + Palit HD 2400Pro Sonic (35$) =~ 100$ gibi bulmuştum, onun ile E2160 M0 aldım yine uygun fiyata. 23$'a DDR2 800 Kingston aldım diye seviniyordum, onun da zamanlamaları 5-6-6-18 miş, hiç aklıma gelmemişti Kingstonun böyle ezik bir ürün çıkarıp satacağı. Cpu-Z ile bakıyordum yoksa bu çakma Kingston mu diye orada gözüme çarptı desteklediği modlar. Şimdi 266*9 = 2.4 GHz'de bile stabill çalışmıyor, superpi 1m bile tamamlayamıyor. Voltaj vermedim daha, çünkü başkasına aldığım E2180 de sorunsuz 3'e çıkardım, bıraktım, aylardır öyle kullanıyor, voltaj ayarı autodaydı onda sanırım, fazla yükseltmeden sistem iyi gidiyordu. Ben de şu an overclocksuz kullanıyorum, ihtiyacımı görüyor benim, ama denemek adına görelim dedik, ondan da pek memnun kalmadım açıkcası.

Haber arşivime ulaşmak için tıkla
tornado_

24 Mart 2008; 8:55:36 

quote:

Orjinalden alıntı: vanted

quote:

milleet bende ecs ankart aldım driverleri herşeyi kurdum guzel tmm ama klawyenin tuşlarına uzun basınca donuyor düzeliyor hemen örnek oyun oy