Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##ECS A780GM-A Kullanıcı İncelemesi (Ses Sorunu Çözüldü)##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: ##ECS A780GM-A Kullanıcı İncelemesi (Ses Sorunu Çözüldü)## Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maviadam

18 Mart 2008; 23:00:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ses sorunu çözüldümü beyler;???
isa6n

18 Mart 2008; 23:17:11 

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

birazdan vista kurup denicem arkadaşlar
gigabyte ile ilgili bir bilgim yok

hocam biostar testleri nezamana inşallah

_vitaly_cl

18 Mart 2008; 23:37:35 

quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

birazdan vista kurup denicem arkadaşlar
gigabyte ile ilgili bir bilgim yok

hocam biostar testleri nezamana inşallah

Adamlar Sürekli Bios Cıkarıyor.O.c Potansiyeli Mükemmel.690G Tecrübesi mutlaka biostara 780G ye Birşeyler Katmıştır.Testleri En kısa Zamanda Bekliyoruz.Sanki Ecs Alanlar Pişman Olucak Gibime geliyor.

OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 23:44:56 

biostar testleri yapıldı cumartesi günü ama şu an için yayınlamak istemiyorum, distribütör firma ile görüşmelerim devam ediyor...
ecs sorunu çözüldü şimdi vista kurup deniyorum

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

majaturump

19 Mart 2008; 8:34:36 

Dün OErdem'in anlattığı şekilde tüm driver'ları kaldırıp, verilen sırayla kurulumu yaptım. Ses elde etmeyi başardım. Ancak maalesef, sesler yine daha önce yazdıklarımda anlattığım gibi kesik kesik geliyor... Sound and Audio Devices'da Audio sekmesi altında IDT1, IDT2, HD Audio rear output olmak üzere 3 tane aygıt görünüyor. IDT1 haricindekilerden zaten ses alamıyorsunuz, IDT1 den ise kesik kesik geliyor sesler... Son olarak dünde, dediğim gibi ses yamasını xp'ye entegre edip windows'u baştan kurup denemek kaldı.

Sn. OErdem, acaba anakartımda donanımsal bir arıza olması muhtemel midir? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majaturump -- 19 Mart 2008; 8:34:35 >

maJaTuRump
AMD Athlon64 X2 4800+ 2.5GHz (2.8 GHz O.C.) / A.C. Alpine 64 Fan / ECS A780GM-A / Corsair XMS2DHX 2x1 GB DDR2 800MHz 5.0-5-5-18 1.8V / Seagate 250GB 16MB 7200.10 ST3250410AS (x1) / Seagate 500GB 32MB 7200.11 ST3500320AS (x2) / Creative SB Audiy Value 7.1 / Samsung SH-S203D 20x DVD-R/RW / Akasa All-In-One / LC Power 550W PSU / Powercom 625VA UPS / Creative M2600 2.1 + JBL Pro Stereo
isa6n

19 Mart 2008; 8:52:14 

quote:

biostar testleri yapıldı cumartesi günü ama şu an için yayınlamak istemiyorum, distribütör firma ile görüşmelerim devam ediyor...
ecs sorunu çözüldü şimdi vista kurup deniyorum

Peki hocam testleri yapmışsınız kıyas yapsanız şöyle bir detaya inmeden iki board arasında
+ ve - lerini görsek ona göre karar versek.

hiteknoloji

19 Mart 2008; 10:29:09 

Selam arkadaşlar

ECS 780G için son bios sürümü elime ulaşmış durumda ve bugün OErdem hocama göndericem ve o da bu bios ile birkez daha değerlendiricek kartı. Umarım bu bios ile eksiklikler giderilmiştir. İyi günler ...

hitech_bilisim@hotmail.com
maviadam

19 Mart 2008; 12:24:21 

sabırsızlıkla beklıyoruz bakalım neler olacak ??*
OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 13:06:21 

majaturump
son bios ile tekrar denicem, IDT1 den ses almanız gerekiyor zaten

isa6n
şu an için mümkün değil

maviadam
testlere başladım, bir iki saate belli olucak

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

saidakkas

19 Mart 2008; 16:16:27 

OErdem birader, bilgisayarımı sattım, ödemenin onaylanmasını bekliyorum, şimdi hangi güvenli adresden sipariş edebilirim bu ECS yi, Biostar'ında mı 780G'lisi piyasaya girdi? Onu nerden alabilirim? teknofiyattan arattığımda çıkanlara bakıyorum stoklarda yok görünüyor, ya da sonradan girecek görünüyor, şu an satabilen kim?

Haber arşivime ulaşmak için tıkla
majaturump

19 Mart 2008; 16:30:09 

Ben Eternal'dan aldım walla, süreklide alışveriş yapıyorum netten bi sorun olmadı. Ancak Hitech Bilişim'de bu işle çok ilgili görünüyor. Ordan da alsan bir sorun olacağını sanmıyorum...

NOT: Gerçi, OErdem'e sormuşsun ama, okurken cevap vereyim dedim...

EDIT: Eternal'da bitmiş !!!

quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

OErdem birader, bilgisayarımı sattım, ödemenin onaylanmasını bekliyorum, şimdi hangi güvenli adresden sipariş edebilirim bu ECS yi, Biostar'ında mı 780G'lisi piyasaya girdi? Onu nerden alabilirim? teknofiyattan arattığımda çıkanlara bakıyorum stoklarda yok görünüyor, ya da sonradan girecek görünüyor, şu an satabilen kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majaturump -- 19 Mart 2008; 16:31:46 >

maJaTuRump
AMD Athlon64 X2 4800+ 2.5GHz (2.8 GHz O.C.) / A.C. Alpine 64 Fan / ECS A780GM-A / Corsair XMS2DHX 2x1 GB DDR2 800MHz 5.0-5-5-18 1.8V / Seagate 250GB 16MB 7200.10 ST3250410AS (x1) / Seagate 500GB 32MB 7200.11 ST3500320AS (x2) / Creative SB Audiy Value 7.1 / Samsung SH-S203D 20x DVD-R/RW / Akasa All-In-One / LC Power 550W PSU / Powercom 625VA UPS / Creative M2600 2.1 + JBL Pro Stereo
cenbir

19 Mart 2008; 17:00:36 

http://www.ocworkbench.com/2008/J&W/J&W%20RS780UVD-AM2+/b2.htm

OErdem

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 17:00:38 

saidakkas
firmayı pm ledim...

M.K.ATATÜRK

jin_paci

19 Mart 2008; 18:17:24 

Bana göre bu markalarda hayır yok adı tanınmamış olsada ben size bu anakartı öneririm tabi türkiyeye nezaman gelir orası belli olmaz tabi http://forum.donanimhaber.com/m_21776996/tm.htm OErdem usta bu anakart ta elinize gecerse bir test yapa bilirmisiniz?

http://s1.g.l.a.d.i.a.t.u.s.net/game/c.php?uid=31139