birazdan vista kurup denicem arkadaşlar gigabyte ile ilgili bir bilgim yok
hocam biostar testleri nezamana inşallah
Adamlar Sürekli Bios Cıkarıyor.O.c Potansiyeli Mükemmel.690G Tecrübesi mutlaka biostara 780G ye Birşeyler Katmıştır.Testleri En kısa Zamanda Bekliyoruz.Sanki Ecs Alanlar Pişman Olucak Gibime geliyor.
biostar testleri yapıldı cumartesi günü ama şu an için yayınlamak istemiyorum, distribütör firma ile görüşmelerim devam ediyor... ecs sorunu çözüldü şimdi vista kurup deniyorum
Dün OErdem'in anlattığı şekilde tüm driver'ları kaldırıp, verilen sırayla kurulumu yaptım. Ses elde etmeyi başardım. Ancak maalesef, sesler yine daha önce yazdıklarımda anlattığım gibi kesik kesik geliyor... Sound and Audio Devices'da Audio sekmesi altında IDT1, IDT2, HD Audio rear output olmak üzere 3 tane aygıt görünüyor. IDT1 haricindekilerden zaten ses alamıyorsunuz, IDT1 den ise kesik kesik geliyor sesler... Son olarak dünde, dediğim gibi ses yamasını xp'ye entegre edip windows'u baştan kurup denemek kaldı.
Sn. OErdem, acaba anakartımda donanımsal bir arıza olması muhtemel midir? Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majaturump -- 19 Mart 2008; 8:34:35 >
biostar testleri yapıldı cumartesi günü ama şu an için yayınlamak istemiyorum, distribütör firma ile görüşmelerim devam ediyor... ecs sorunu çözüldü şimdi vista kurup deniyorum
Peki hocam testleri yapmışsınız kıyas yapsanız şöyle bir detaya inmeden iki board arasında + ve - lerini görsek ona göre karar versek.
ECS 780G için son bios sürümü elime ulaşmış durumda ve bugün OErdem hocama göndericem ve o da bu bios ile birkez daha değerlendiricek kartı. Umarım bu bios ile eksiklikler giderilmiştir. İyi günler ...
OErdem birader, bilgisayarımı sattım, ödemenin onaylanmasını bekliyorum, şimdi hangi güvenli adresden sipariş edebilirim bu ECS yi, Biostar'ında mı 780G'lisi piyasaya girdi? Onu nerden alabilirim? teknofiyattan arattığımda çıkanlara bakıyorum stoklarda yok görünüyor, ya da sonradan girecek görünüyor, şu an satabilen kim?
Ben Eternal'dan aldım walla, süreklide alışveriş yapıyorum netten bi sorun olmadı. Ancak Hitech Bilişim'de bu işle çok ilgili görünüyor. Ordan da alsan bir sorun olacağını sanmıyorum...
NOT: Gerçi, OErdem'e sormuşsun ama, okurken cevap vereyim dedim...
EDIT: Eternal'da bitmiş !!!
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
OErdem birader, bilgisayarımı sattım, ödemenin onaylanmasını bekliyorum, şimdi hangi güvenli adresden sipariş edebilirim bu ECS yi, Biostar'ında mı 780G'lisi piyasaya girdi? Onu nerden alabilirim? teknofiyattan arattığımda çıkanlara bakıyorum stoklarda yok görünüyor, ya da sonradan girecek görünüyor, şu an satabilen kim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majaturump -- 19 Mart 2008; 16:31:46 >
Bana göre bu markalarda hayır yok adı tanınmamış olsada ben size bu anakartı öneririm tabi türkiyeye nezaman gelir orası belli olmaz tabi http://forum.donanimhaber.com/m_21776996/tm.htm OErdem usta bu anakart ta elinize gecerse bir test yapa bilirmisiniz?