arkadaşlar bu ürünü yeni vatan bilgisayardan aldım gayet güzel ve kullanışlı upscale konusundada başarılı ,philips 5980 modelini alcaktım ama ürünleri inceleyince pıoneer da karar kıldım bana bu ürün hakkında güncelleme vs .bilgi verecek ve kullanmış olan arkadaşım varsa yorunlarınızı bekliyorum.
piyasadan alacağın en iyi dvd yi almışsınız ..güle güle kullanın
yazılım vs gelince net ortasmında bir sürü yazılımları mevcut gerek div-x ve alt yazısı için gerekse menüyle ilgili bu tip yazılımlar mevcuttur fakat şu aşamada cihaza bir yazılım atmak neden ? birde bu yazılımlar pioneer tarafından çıkarılmamış olup cihazın flashını yakma riskide vardır kullanacağınız yazılımın daha önceden denemesi gerekmektedir...
yazılım yükleme konusu ise gayet basit yazılım öncelikle dvd ortamına yazılacaktır ve dvd playera sürülecek cihaz otomatik olarak içindeki verileri kendi yükleyecektir... fakat en önemlisi yazılımın daha önceden denendiğine emin olmanız ...selamlar...
arkadaşlalar selam epey zamandır sizleri okuyub durdum ve sonunda üye oldum şimdi.öcelikle arkadaşa hayırlı olsun diim iyi bi seçim pıoneer bende geçengün pıoneer dv-600 modelini aldım fakat şansızlıkmıdır nedir bozuk çıktı çihaz mükemmeldir fakat divx altyazısı çok küçük yazılımla düzeldiğini duydum ama şuan için henüz yokmuş diğerlerinin varmış ama cüneyt arkadaşın aldığının yazılımı mevcüt yardımcı olurum.
dv-600 ile ilgili sorunu olan arkadaş demek sizdiniz nerden çıktı demeyin ankarada iç anadolu servis müdürü sn.ELVAN YALDIZ Böyle bir sıkıntıyla ilgili bir takım yazılımlar arayışı içinde sanırım bulmuş... deneme yapılacaktı yoksa yanılıyormuyum... yalnız bozuk çıktı demişsiniz bozukluktan kastınız nedir acaba çünkü ilk defa sizden duyuyaoum böyle bir şeyi...
quote:
Orjinalden alıntı: attila türkoğlu
arkadaşlalar selam epey zamandır sizleri okuyub durdum ve sonunda üye oldum şimdi.öcelikle arkadaşa hayırlı olsun diim iyi bi seçim pıoneer bende geçengün pıoneer dv-600 modelini aldım fakat şansızlıkmıdır nedir bozuk çıktı çihaz mükemmeldir fakat divx altyazısı çok küçük yazılımla düzeldiğini duydum ama şuan için henüz yokmuş diğerlerinin varmış ama cüneyt arkadaşın aldığının yazılımı mevcüt yardımcı olurum.
merhaba, DVD playerını güle güle kullan bence de çok doğru bir seçim olmuş.. benim bir de sorum var, dv-400 regionless'mıdır?
teşekkürler orhan bey zaten öyle olduğunu duymuştum diğer başlıklarda vs. ama manualını indirip okuduğumda regionlarla ilgili bişiler yazdığı için tekrar sormak istedim.. artık içim rahat
dv-600 ile ilgili sorunu olan arkadaş demek sizdiniz nerden çıktı demeyin ankarada iç anadolu servis müdürü sn.ELVAN YALDIZ Böyle bir sıkıntıyla ilgili bir takım yazılımlar arayışı içinde sanırım bulmuş... deneme yapılacaktı yoksa yanılıyormuyum... yalnız bozuk çıktı demişsiniz bozukluktan kastınız nedir acaba çünkü ilk defa sizden duyuyaoum böyle bir şeyi...
quote:
osedan bey gerçektende şaşırttınız beni evet o şahısım saolsun ELVAN bey baya uğraştı benim için ve sanırım orjinal olmasada bulduğunu söyledi ve sağlıklı bi yükleme olması için deneyip haber vericeğini söyledi bende burdan bilgili alıyım dedim,fakat benim arızalı dememe bukadar şaşırmanıza da ben şaşıyorum çünkü bukadar kaliteli bir dvd ise neden bi orjinal yazılımı yok onu anlamadım yada neden divx orjinal altyazısı bukadar küçük ayarlanmış,neyse inşanlah olursa başka bi sorunu kalmıyo pıoneer dv-600 ün.arızaya sıra gelince valla 4 saat uğraştım ama birtürlü subw dan ses alamadım ve burdaki servise gittim araştırıp bozuk olduğunu doğrulayıp geri yolladı,yani şanssızlık evet çünkü bu cihazla ilgili hiç sorun yaşanmamış bana rastladı heralde artık anlatabilmişimdir durum böyle işte osedan bey.
div-x ....? boşverin lütfen millet aya gitti biz hala div-x falan dünya paralar verip cihaz alıyorsunuz fakat hala divx seyretmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla bir de ses siteminiz varmış ve analog girişleri olduğu için bağlantıda sıkıntı olmasın diye dv600 aldınız ama hala div-x ......üstadım kullandığınız cihazların hakkını şöyle orjinal kayıtlı dvd lerde deneseniz daha iyi olur bence yoksa gidip premier,shuv gibi 5*-60 ytl lere de divx playerlar var ...neyse bunlar uzun uzadıya bitmez millet amerikayı keşfetmiş biz se hala köyde cirit atıyoruz ... elvan bey sorununuzu çözecektir bundan eminim... saygılar..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 0sedan
quote:
osedan bey gerçektende şaşırttınız beni evet o şahısım saolsun ELVAN bey baya uğraştı benim için ve sanırım orjinal olmasada bulduğunu söyledi ve sağlıklı bi yükleme olması için deneyip haber vericeğini söyledi bende burdan bilgili alıyım dedim,fakat benim arızalı dememe bukadar şaşırmanıza da ben şaşıyorum çünkü bukadar kaliteli bir dvd ise neden bi orjinal yazılımı yok onu anlamadım yada neden divx orjinal altyazısı bukadar küçük ayarlanmış,neyse inşanlah olursa başka bi sorunu kalmıyo pıoneer dv-600 ün.arızaya sıra gelince valla 4 saat uğraştım ama birtürlü subw dan ses alamadım ve burdaki servise gittim araştırıp bozuk olduğunu doğrulayıp geri yolladı,yani şanssızlık evet çünkü bu cihazla ilgili hiç sorun yaşanmamış bana rastladı heralde artık anlatabilmişimdir durum böyle işte osedan bey.
div-x ....? boşverin lütfen millet aya gitti biz hala div-x falan dünya paralar verip cihaz alıyorsunuz fakat hala divx seyretmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla bir de ses siteminiz varmış ve analog girişleri olduğu için bağlantıda sıkıntı olmasın diye dv600 aldınız ama hala div-x ......üstadım kullandığınız cihazların hakkını şöyle orjinal kayıtlı dvd lerde deneseniz daha iyi olur bence yoksa gidip premier,shuv gibi 5*-60 ytl lere de divx playerlar var ...neyse bunlar uzun uzadıya bitmez millet amerikayı keşfetmiş biz se hala köyde cirit atıyoruz ... elvan bey sorununuzu çözecektir bundan eminim... saygılar..
quote:
valla haklısınız osedan bey ama naapalım biz uzaya gidemicemize göre,evet ondan şüphem yok ELVAN bey gerçekten çok ilgili anlayışlı ve dürüst bi servis müdürü çözeceğine de eminim,ses sistemim düşündüğünüz kadar kalitesiz değil ama kalitelide değil,evet ama osedan bey orjinall dvd divx lere de okadar para verilmez ya uçmuşlar baya arkadaşım saolsun internettten ayda 30 40 tane fil indiriyo ve işime de yarıyo bu şekilde neden orjinal alıyım he böyle saça böyle tarak diyosunuz o başka tabi haklısın orjinali gibi olamazlar,kaliteli bi dvd player alıyosam hakkını da vermeli yani çünkü 50-60 ytl lik dvd almadım ben.neyse alakanıza teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum osedan bey,hayırlı günler.
Haluk bey evet hemen hemen açmadığı cd yok diyebilirim fakat bi konuda uyarıyım data cd lerini (yani dvd içine atılmış parça bölümler cd leri) açmıyor denedim çünkü,fazla bi sorun değil diyosan pıoneer şimdiye kadar kullandığım en iyi dvd player ona şüphen olmasın.hangi modelini düşünüyosun ?
Haluk bey evet hemen hemen açmadığı cd yok diyebilirim fakat bi konuda uyarıyım data cd lerini (yani dvd içine atılmış parça bölümler cd leri) açmıyor denedim çünkü,fazla bi sorun değil diyosan pıoneer şimdiye kadar kullandığım en iyi dvd player ona şüphen olmasın.hangi modelini düşünüyosun ?
tşk. PIONEER - DV-400V-K almayı düşünüyorum mesela bir dvd ye 3-5 bölüm dizi atsam bunları açmaz mı birde bende 120 harici hdd var bunu usb den taktığımda sorun yapar mı
tşk. PIONEER - DV-400V-K almayı düşünüyorum mesela bir dvd ye 3-5 bölüm dizi atsam bunları açmaz mı birde bende 120 harici hdd var bunu usb den taktığımda sorun yapar mı
Evet haluk bey aynen öyle valla bende çok şaşırdım,çünkü vestel dvd player vardı bende o bile açıyodu data cd bu açmadı,ama artıları onu unutturuyo insana tabii alacağınız model de güzeldir ben bi üst modeli olan dv-600 aldım,haluk bey ustası değilim ama çok araştırmışımdır bu konularda,şimdiye kadar hiç usb den film izlemedim fakat izleyen arkadaşlar sorun çıkmadığını söylediler hep,ama ben yinede bi denerim size söylerim isterseniz, bu arada şunu da belirtiyim alacağın modelde analog 5.1 çıkış mevcut değildir sıf o yüzden 150 ytl daha verip dv-600 aldım bende bilgin olsun.