bende pioneer 400 kullanıyorum bunun yanında bir tanede hts sistemim var lg harddiski kaça bölersem böliyim görüyor yalnız pioneer görmüyor 2 ye dahi bölünse bence bu kötü bi özelik çünkü fat 32 demek 30gb demek ki artık piyasada olmayan büyüklük
Malesef dostum bende aynı sıkıntıları yaşıyorum,pıoneer kalite evet ama iş görmedikten sonra ne işe yararki okadarda para alıyolar bide ben 8gb flaş bellekden bile film izleyemiyorum takılıyo sürekli.şimdiki aklım olsa kesinlikle bu parayı veripte almazdım bunu kesinliikklee.bide yorumlar beni yanılttı bundan sonra pıoneer hakkında yorum yapan olursa lütfen daha dkkatli yorum yapsınlar,çünkü kişilerin kafasını karıştırmanın bi anlamı yok belki pıonere ortakmı olmuşlar artık bilmiyorum okumuyor kardeşim doğru dürüst cd okumuyooooor herkez duysun daha dün vestel dvd playerimde izlediğim yaklaşık 10 tane cd yi izlemeye çalıştım ama açmadı.anlaşılmıştır umarım artık.hadi kolay gelsin sanada dostum EXcom_Zkko bey iyi günler dilerim.
bende de pioner dv 400 var .arkadaşların dediği gibi aynı sorunları ben de yaşıyorum.data ,wav şeklinde kaydedilmiş dts dosyalarını desteklemiyor ,avi dosyasından farklı ismi olan divx altyazılarını seçemiyorsunuz.vs vs vs .4 gb üstü hiçbirşeyi desteklemiyor ,harici beslemeli fat32 formatlı dahi olsa usb hardiskleri desteklemiyor. sadece dvd izlemek için belki kullanılabilir ama fazlasını beklemeyin.
ayrıca:çok basit bir ayrıntı gibi görünse de 40 ytl lik playerlerde bila neredeyse standart olan optik çıkış 250 ytl lik pioneer de yok! görüntü kalitesi evet farklı tamam ama bazı özellikler divx playerlerin atası olan vestel 4500 den bile geride.almayı düşünen arkadaşlar ne istediklerini ve neyle karşılaşacaklarını bilerek karar versinler.
Geçen gün bende Pioneer DV-400V modelinden aldım. Eski Philips DVP3040/12 yüzünden baya dertliydim çoğu divX filmi ya okumuyor görmüyor yada zorlukla açsada hatalı sorunlu açıyor ve bazılarında altyazıların ekrana sığmaması eksik kelimeli satırlar, bazı filmleride altyazıların çıkmaması filmi açarken kitlenip kalması (fişinden söküp takana kadar) falan beni acayip sinir etti. Firmware güncellemeside içindeki chip yüzünden yapılamıyormuş. Neyse yeter artık! dedim Philips DVP.5960-5980 veya Pioneer aklıma yattı. 5960-5980 yokmuş bizde Pioneer dan yana şansımızı kullandık umarım önceki gibi beni pişman etmez. Aslında etmedide başta anlattığım, sorunlar yaşadığım filmler altyazılar kusursuzca açtı çalıştı... 4GB'lık USB bellekten DivX filmleri güzelce açtı sorunsuz izledik. Harici HDD ye gelince orada sıkıntı yarattı galiba enerjiyi USB üzerinden alan USB HDD lerde açmıyor Fat32 olayınıda unutmayın...
Yalnız Pioneer DV400V için bir durum varki çok canımı sıktı. Sizlerede danışayım dedim. Mesela dvd yi koyduğumuzda ilk önce bize soruyor içindeki dosya formatlarından hangisini açılsın diye divx film, resim veya müzik seçenekleri çıkıyor. divx film seçip dosya dizini açıldığında aynı yerde resimler gözükmüyor. Geriye başta çıkan sorgu ekranınada dönemiyoruz. Mecburen dvd yi tekrar çıkarıp takmak gerekiyor. Bunun daha basit yolu yokmuydu. Neden içinde farklı dosya formatları olan dvd yi taktığımızda bize içini açıp dosya dizininde hepsini göstermiyorda başta soruyor?...
Birde firmware güncellemesini ne yaptınız?. Yapılan değişikliklerde neler değişti ne yapıldı anlamadan birşey yapmayalım bozmayalım diye soruyorum.. 1.1 firmware için altyazıları büyüttü deniyor.. Belki yukarda başta anlattığım olayıda düzeltiyordur... http://www.pioneerfaq.info/ http://www.pioneerfaq.info/english/dv400.php?player=DV-400V&question=Firmwares CP1254 (English-Turkish) - StM - v1.1- 22 Nov 2007 Sitede diğer orj. olmayanlar sadece English.. Resmi olmayan firmware'ler içinde en fazla inidirilen v1.1 olanı... Bunlarda orjinal resmi olanlar: Pioneer - YGB7328I - HDMI>DVI>OK Pioneer - YGB7C12A - Original