Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PIONEER - DV-400V-K hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> PIONEER - DV-400V-K hakkında Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cuneyt333

17 Mart 2008; 0:13:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu ürünü yeni vatan bilgisayardan aldım gayet güzel ve kullanışlı upscale konusundada başarılı ,philips 5980 modelini alcaktım ama ürünleri inceleyince pıoneer da karar kıldım bana bu ürün hakkında güncelleme vs .bilgi verecek ve kullanmış olan arkadaşım varsa yorunlarınızı bekliyorum.

4526521
topaz42

17 Mart 2008; 9:03:17 

Merhaba

DivX performansını bilmiyorum ama, DVD Player olarak süper. Her zaman almak istediğim bir DVD Player idi.

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
0sedan

17 Mart 2008; 9:27:18 

piyasadan alacağın en iyi dvd yi almışsınız ..güle güle kullanın

yazılım vs gelince net ortasmında bir sürü yazılımları mevcut gerek div-x ve alt yazısı için gerekse menüyle ilgili bu tip yazılımlar mevcuttur fakat şu aşamada cihaza bir yazılım atmak neden ? birde bu yazılımlar pioneer tarafından çıkarılmamış olup cihazın flashını yakma riskide vardır kullanacağınız yazılımın daha önceden denemesi gerekmektedir...

yazılım yükleme konusu ise gayet basit yazılım öncelikle dvd ortamına yazılacaktır ve dvd playera sürülecek cihaz otomatik olarak içindeki verileri kendi yükleyecektir... fakat en önemlisi yazılımın daha önceden denendiğine emin olmanız ...selamlar...

ctia

17 Mart 2008; 14:30:11 

merhaba,
DVD playerını güle güle kullan bence de çok doğru bir seçim olmuş..
benim bir de sorum var, dv-400 regionless'mıdır?

attila türkoğlu

17 Mart 2008; 15:29:13 

arkadaşlalar selam epey zamandır sizleri okuyub durdum ve sonunda üye oldum şimdi.öcelikle arkadaşa hayırlı olsun diim iyi bi seçim pıoneer bende geçengün pıoneer dv-600 modelini aldım fakat şansızlıkmıdır nedir bozuk çıktı çihaz mükemmeldir fakat divx altyazısı çok küçük yazılımla düzeldiğini duydum ama şuan için henüz yokmuş diğerlerinin varmış ama cüneyt arkadaşın aldığının yazılımı mevcüt yardımcı olurum.

0sedan

17 Mart 2008; 15:38:17 

bütün kodları çözer ... 1-2 farketmez ..
quote:

Orjinalden alıntı: ctia

merhaba,

0sedan

17 Mart 2008; 15:51:06 

dv-600 ile ilgili sorunu olan arkadaş demek sizdiniz nerden çıktı demeyin ankarada iç anadolu servis müdürü sn.ELVAN YALDIZ Böyle bir sıkıntıyla ilgili bir takım yazılımlar arayışı içinde sanırım bulmuş... deneme yapılacaktı yoksa yanılıyormuyum...
yalnız bozuk çıktı demişsiniz bozukluktan kastınız nedir acaba çünkü ilk defa sizden duyuyaoum böyle bir şeyi...
quote:

Orjinalden alıntı: attila türkoğlu

arkadaşlalar selam epey zamandır sizleri okuyub durdum ve sonunda üye oldum şimdi.öcelikle arkadaşa hayırlı olsun diim iyi bi seçim pıoneer bende geçengün pıoneer dv-600 modelini aldım fakat şansızlıkmıdır nedir bozuk çıktı çihaz mükemmeldir fakat divx altyazısı çok küçük yazılımla düzeldiğini duydum ama şuan için henüz yokmuş diğerlerinin varmış ama cüneyt arkadaşın aldığının yazılımı mevcüt yardımcı olurum.

ctia

18 Mart 2008; 1:22:17 

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

bütün kodları çözer ... 1-2 farketmez ..
quote:

Orjinalden alıntı: ctia

merhaba,

teşekkürler orhan bey
zaten öyle olduğunu duymuştum diğer başlıklarda vs. ama manualını indirip okuduğumda regionlarla ilgili bişiler yazdığı için tekrar sormak istedim..
artık içim rahat

doe7

18 Mart 2008; 7:55:46 

arkadaşlar bu dvd player in orjinal olmayan cd dvd leri oynatmama gibi bir durumu var mı?

attila türkoğlu

18 Mart 2008; 9:24:49 

quote:

dv-600 ile ilgili sorunu olan arkadaş demek sizdiniz nerden çıktı demeyin ankarada iç anadolu servis müdürü sn.ELVAN YALDIZ Böyle bir sıkıntıyla ilgili bir takım yazılımlar arayışı içinde sanırım bulmuş... deneme yapılacaktı yoksa yanılıyormuyum...
yalnız bozuk çıktı demişsiniz bozukluktan kastınız nedir acaba çünkü ilk defa sizden duyuyaoum böyle bir şeyi...
quote:

osedan bey gerçektende şaşırttınız beni evet o şahısım saolsun ELVAN bey baya uğraştı benim için ve sanırım orjinal olmasada bulduğunu söyledi ve sağlıklı bi yükleme olması için deneyip haber vericeğini söyledi bende burdan bilgili alıyım dedim,fakat benim arızalı dememe bukadar şaşırmanıza da ben şaşıyorum çünkü bukadar kaliteli bir dvd ise neden bi orjinal yazılımı yok onu anlamadım yada neden divx orjinal altyazısı bukadar küçük ayarlanmış,neyse inşanlah olursa başka bi sorunu kalmıyo pıoneer dv-600 ün.arızaya sıra gelince valla 4 saat uğraştım ama birtürlü subw dan ses alamadım ve burdaki servise gittim araştırıp bozuk olduğunu doğrulayıp geri yolladı,yani şanssızlık evet çünkü bu cihazla ilgili hiç sorun yaşanmamış bana rastladı heralde artık anlatabilmişimdir durum böyle işte osedan bey.

0sedan

18 Mart 2008; 9:30:11 

asla öyle bir sıkıntısı yok ..pioneerın hiç bir modelinde bu sıkıntı yaşanmaz ...
quote:

Orjinalden alıntı: doe7

arkadaşlar bu dvd player in orjinal olmayan cd dvd leri oynatmama gibi bir durumu var mı?

0sedan

18 Mart 2008; 9:35:56 

div-x ....? boşverin lütfen millet aya gitti biz hala div-x falan dünya paralar verip cihaz alıyorsunuz fakat hala divx seyretmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla bir de ses siteminiz varmış ve analog girişleri olduğu için bağlantıda sıkıntı olmasın diye dv600 aldınız ama hala div-x ......üstadım kullandığınız cihazların hakkını şöyle orjinal kayıtlı dvd lerde deneseniz daha iyi olur bence yoksa gidip premier,shuv gibi 5*-60 ytl lere de divx playerlar var ...neyse bunlar uzun uzadıya bitmez millet amerikayı keşfetmiş biz se hala köyde cirit atıyoruz ... elvan bey sorununuzu çözecektir bundan eminim... saygılar..
quote:

quote:

quote:

osedan bey gerçektende şaşırttınız beni evet o şahısım saolsun ELVAN bey baya uğraştı benim için ve sanırım orjinal olmasada bulduğunu söyledi ve sağlıklı bi yükleme olması için deneyip haber vericeğini söyledi bende burdan bilgili alıyım dedim,fakat benim arızalı dememe bukadar şaşırmanıza da ben şaşıyorum çünkü bukadar kaliteli bir dvd ise neden bi orjinal yazılımı yok onu anlamadım yada neden divx orjinal altyazısı bukadar küçük ayarlanmış,neyse inşanlah olursa başka bi sorunu kalmıyo pıoneer dv-600 ün.arızaya sıra gelince valla 4 saat uğraştım ama birtürlü subw dan ses alamadım ve burdaki servise gittim araştırıp bozuk olduğunu doğrulayıp geri yolladı,yani şanssızlık evet çünkü bu cihazla ilgili hiç sorun yaşanmamış bana rastladı heralde artık anlatabilmişimdir durum böyle işte osedan bey.

attila türkoğlu

18 Mart 2008; 10:00:20 

quote:

div-x ....? boşverin lütfen millet aya gitti biz hala div-x falan dünya paralar verip cihaz alıyorsunuz fakat hala divx seyretmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla bir de ses siteminiz varmış ve analog girişleri olduğu için bağlantıda sıkıntı olmasın diye dv600 aldınız ama hala div-x ......üstadım kullandığınız cihazların hakkını şöyle orjinal kayıtlı dvd lerde deneseniz daha iyi olur bence yoksa gidip premier,shuv gibi 5*-60 ytl lere de divx playerlar var ...neyse bunlar uzun uzadıya bitmez millet amerikayı keşfetmiş biz se hala köyde cirit atıyoruz ... elvan bey sorununuzu çözecektir bundan eminim... saygılar..
quote:

valla haklısınız osedan bey ama naapalım biz uzaya gidemicemize göre,evet ondan şüphem yok ELVAN bey gerçekten çok ilgili anlayışlı ve dürüst bi servis müdürü çözeceğine de eminim,ses sistemim düşündüğünüz kadar kalitesiz değil ama kalitelide değil,evet ama osedan bey orjinall dvd divx lere de okadar para verilmez ya uçmuşlar baya arkadaşım saolsun internettten ayda 30 40 tane fil indiriyo ve işime de yarıyo bu şekilde neden orjinal alıyım he böyle saça böyle tarak diyosunuz o başka tabi haklısın orjinali gibi olamazlar,kaliteli bi dvd player alıyosam hakkını da vermeli yani çünkü 50-60 ytl lik dvd almadım ben.neyse alakanıza teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum osedan bey,hayırlı günler.

haluk23

18 Mart 2008; 10:35:41 

ben de almayı düşünüyorum
özelliklerinde wmv oynatıyor diye yazıyor ama gerçekten oynatıyormu acaba

asus p5b wifi+9300+asus 8800gt+2x1 geil ddr2 800+feel hurricane+samsung 225bw-thermaltake 480 psu
attila türkoğlu