Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
INCA IT-AN17 ANALOG TV KARTI KUMANDALI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> INCA IT-AN17 ANALOG TV KARTI KUMANDALI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tufanuyaroglu

17 Mart 2008; 0:13:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, bu aralar bi analog TV kartı almayı düşünüyorum. epey bi araştırdım. Sonunda bu cihaz özellikle Vistayı da destekleme vasfı ile öne geçti.
Bu kartı kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaş varsa ve bilgilendirici bir iki satır yazarsa çok sevinirim. Ayrıca başka marka ve model analog tv kartı önerilerinizi bekliyorum. Kriterlerim şunlar ;

* Fiyatı 50-60 YTL'yi geçmemeli
* MPEG4 kayıt özelliği olmalı
* Vista'ya da uyumlu olmalı

Ayrıca merak ettiğim birşey daha var. Daha önce USB2.0 analog TV kartı da kullandım. Ve bilgisayarımı izlerken pek olmasa da kayıt yaparken çok zorluyordu.

* PCI TV kartları bu açıdan daha avantajlı mıdır ?
* TV kartı MPEG4 kaydı yaparken bu dönüşümü yani sıkıştırmayı kendi içinde mi yapıyor. Yoksa aslında MPEG2 capture yapıp bunu bilgisayarın işlemcisini kullanarak mı MPEG4 olarak sıkıştırıyor.
* İmzada yer alan sisteme sahibim, belki bir işlemci terfisi yapabilirim. Bu sistemle sağlıklı bir şekilde MPEG4 kayıt yapabilir miyim. Kayıtların boyutu ne kadar oluyor. (Mesela 720x576 @ 25-30 fps bir videonun dakikası kaç MB)

Şu soruları mümkün mertebe cevaplayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla :D

Ha bu arada kartın linki şurada ;

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=727&IID=102125#

Intel CeleronD 2.4 GHz , 1024 MB PC3200 RAM, 120 GB HDD, 256 MB FX 5500, Creative Audigy Live, Philips Lightscribe DVDRW, Samsung 793 MB, Logitech X530
serkanguzel
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mart 2008; 11:17:16 

Verdiğiniz link'e göre vista desteği olduğu görülebiliyor!

Peki silicon tuner olduğunu gözardı edersek, avertv super 007 analog tv kartına ne dersiniz?

Inca için yukarıda verdiğiniz özelliklerin tamamını aver super 007 modeli içinde geçerli mi?
tufanuyaroglu

18 Mart 2008; 0:20:26 

Evet AverTV 007'ye de baktım. İstediğim özelliklere sahip. Vista desteği için de web sitesine girip en güncel driver ve yazılımını yüklemek gerekiyor. Ayrıca web sitesi de çok kapsamlı ve zengin bir içeriğe sahip. ( Bu arada cihaz önerin için sağol serkan )

Ama ben sorduğum diğer sorularla ilgili de bilgi alabilirsem çok sevineceğim.
Şimdiden teşekkürler...

Intel CeleronD 2.4 GHz , 1024 MB PC3200 RAM, 120 GB HDD, 256 MB FX 5500, Creative Audigy Live, Philips Lightscribe DVDRW, Samsung 793 MB, Logitech X530
osman1218

31 Mart 2008; 21:25:42 

Arkadaşım şayet İnca nın tv kartını almadıysan sakın satın alma.
ben aldım.
karta ses var görüntü yok.
kayıt yap diyorum aytığı kayıtlarda görüntü var ama canlı olarak görüntü yok.
ha bi kere çalıştı kısa bir (10dk) sonra yine aynı tas aynı hamam oldu.
bir iki yerde okudum driverları iyi değilmiş
hadi dedim gideyim driverlarını indireyim
ne mümkün resmi sitesinde link kırık.
haber vereyim dedim sistemleri çalışmıyor.

aman sen sen ol bilmediğin markalarla benim gibi kumar oynama.

tokato

7 Nisan 2008; 21:47:40 

Bu malum kartı bende aldım fakat henüz programını hiç çalıştıramadım bile program düzgün yüklendi ve kartı da vista tanıyor fakat tv programı her açmaya çalıştığımda yanıt vermiyor deyip kapanıyor radyo programı açılıyor fakat onda da ses yok sessiz radyo dinliyosunuz yani
Yani tavsiye etmem osman ın da dediği gibi orjinal sitesinde driver linki kırık yani hiç bulaşma derim avermedia 007 yi hiç kullanmadım ama bundan kötü olacağını sanmıyorum.

Elrohir AMANDİL
getaway

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 0:47:13 

bende hata yapıp bı sure once ınca almıstım ,kartta ozellık cok ama goruntu kalıtesı gercekten berbat,bu kartı kesınlıkle tavsiye etmıyorum..

İntel Core2Duo e6600 2.4(@3.0)/Gigabyte 3D rocket cooler/Kinston 4*1 GB 667/HIS HD 3870 512 MB/Gigabyte p965 DS3/Samsung 200 HDD/WD 500GB Mybook premium/LG DVD-RW/Skystar 2 2.6d/Creative X-Fi XtremeGamer/Logitech Z5500 /Netgear Wireless/Logitech G5/Logitech G15/Bluetooth/Thermaltake TR2 500 Watt/
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> INCA IT-AN17 ANALOG TV KARTI KUMANDALI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Race Driver GRID video
Güzel grafikler, gelişmiş hasar modellemesi ve hız yarışa hazır olun!
MSI R3870X2 vs RX3870 CF
MSI X48, R3870 X2 ve RX3870 512MB video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir