|
tufanuyaroglu -> INCA IT-AN17 ANALOG TV KARTI KUMANDALI (17 Mart 2008; 0:13:02)
|
Arkadaşlar, bu aralar bi analog TV kartı almayı düşünüyorum. epey bi araştırdım. Sonunda bu cihaz özellikle Vistayı da destekleme vasfı ile öne geçti. Bu kartı kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaş varsa ve bilgilendirici bir iki satır yazarsa çok sevinirim. Ayrıca başka marka ve model analog tv kartı önerilerinizi bekliyorum. Kriterlerim şunlar ; * Fiyatı 50-60 YTL'yi geçmemeli * MPEG4 kayıt özelliği olmalı * Vista'ya da uyumlu olmalı Ayrıca merak ettiğim birşey daha var. Daha önce USB2.0 analog TV kartı da kullandım. Ve bilgisayarımı izlerken pek olmasa da kayıt yaparken çok zorluyordu. * PCI TV kartları bu açıdan daha avantajlı mıdır ? * TV kartı MPEG4 kaydı yaparken bu dönüşümü yani sıkıştırmayı kendi içinde mi yapıyor. Yoksa aslında MPEG2 capture yapıp bunu bilgisayarın işlemcisini kullanarak mı MPEG4 olarak sıkıştırıyor. * İmzada yer alan sisteme sahibim, belki bir işlemci terfisi yapabilirim. Bu sistemle sağlıklı bir şekilde MPEG4 kayıt yapabilir miyim. Kayıtların boyutu ne kadar oluyor. (Mesela 720x576 @ 25-30 fps bir videonun dakikası kaç MB) Şu soruları mümkün mertebe cevaplayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla :D Ha bu arada kartın linki şurada ; http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=727&IID=102125#
|
|
|
|