Bildirim
BitComet ile Nasıl Dosya Paylaşırım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
senin indirmeye başladığın dosyalar aynı zamanda uploada da açılıyor otomatikman bu bir.
ikincisi, dosya indirmesi bittikten sonra,hala devam edersen yeşil ok kırmızıya dönüyor.bu senin tamamen upload yaptığını gösterir, yani dier bi deişle seeder oluyosun.
ha bir şey daha var mesela, bir siteye sen de torent gönderebilirsin.bitcomet içinde var sanırım torenmaker gibibirşey.onunla paylaşmak istediğin dosyanın torrentini yaratıp, bir siteye yolluyosun.millet indirmeye başlıyo.vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 6 Mart 2005, 9:18:53 > -
kardeş ben sana anlatimm...Bitcomet'i kurduk...Öncelikle ayarları yapacağız...Settings-->Leaugue-->Turkish diye ayarlıyoz...Daha sonra Seçenekeler-->Seçenekler'de bulunan mevcut gönderme hızını 3kb yapacaksın yani uploadları...Bunları tamamladıkmı dosyaları nasıl indirmeye geldi... Valla benim bildiğim sitelerin bi kaç tanesini yazimmm...www.bi-torrent.com vewww.torrentspy.com daha fazla vardır eminim... Daha fazlasına ulaşmak istiyorsanwww.google.com 'a gir...Torrent siteleri diye arat...Daha sonra herhangi bir torrent sitlerine gir...Aramak istediğin dosya'yı arat...Daha sonra onu bilgisayarına indir...(indirdiğin Dosya'nın boyutu en az 35kb en fazla 350kb kadar çıkar...)Daha sonra bilgisayarımıza indirdikten sonra O dosya'yı Bitcomet ile aç ve yüklemeye başlar...Bazen Yükleme sayıları 700MB ise 750MB yükledikleri oluyo ve hatalı verileri yükledikleride oluyo...Sen merak etme bunları Aç bitcometi yüklesin rahat rahat yüklesin
Ama sana tavsiyem speed ne seederları yüksek olanları yükle...Hadi sana kolay gele...
-
crackbaba, saolasın dostum, download olayını anladım ama upload hala anlamadım. elitetorrents sitesinde upload açmak istiyorum. nasıl paylaşıcam dosyalarımı? kusura bakmayın annamadım. -
öyle önüne gelen upload edemiyor elitetorents de. hele yeni üye olmuşsan işin daha da zor. uploader olman lazım. gereken koşullar faq da yazıyor ama sen zahmet edip bakamamışsın. uploader olamayacağın için indirdiğin dosyaları upload etceksin. zaten aynanda hem indirir hem ul yapar. dl bitince de dosyayı seed etmeye yani sadece upload vermeye başlarsın. öyle pc den bişeyler paylaşıma koyim vs mantığı yok bunda.
What criteria must I meet before I can join the Uploader team?
In order to apply you must have an upload speed faster than 250kB/s (note this is kB/s not kb/s, big difference) and preferably substantially more. Please state your upload speed in your application and if you don't know how to figure this out then you shouldn't be applying. You must have uploaded atleast 10gb, have above a 1.0 ratio and been a member for over 1 week to become become an uploader. You will also be required to stay active in IRC and regularly check the forums. As well as have a basic working knowledge of bittorrent and ftp/fxp. If you think you can match all these criteria do not hesitate to contact one of the administrators. Remember! Write your application carefully! Be sure to include your UL speed and what kind of stuff you plan to upload. Only well written letters with serious intent will be considered. If your message does not make clear that you have read, understand, and can abide by the above rules, it will simply be ignored.
tabi burdaki şartlara uyuyosan bilemem. türkiyede 250 kbyte/s upload etcek bağlantı daha göremedim de.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- 1.1.1.1 1.0.0.1
- dns probe started
- 101 okey aynı ip sorunu
- bu ağa bağlanılamıyor
- nvidia h100
- nvidia h200
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X