Alıcagım televizyon tüplü(crt) olucak malum lcd ydi plazmaydı onlara daha gecmek icin biraz daha cep lazım o bende yok:) 70 ila 84 ekran arasında istiyorum.Kalite,Marka,Ses Benim İçin önemlidir sadece marka olarak degil marka ve model olarak onerilerinizi bu konu baslıgında yazarsanız cok memnun olurum. Aradıgım Fİyat Aralagı İse 500 ila 750 ytl arasıdır.Cevaplayanlar Arkadaslara Simdiden Önerileri İçin Çok Tşk Ederim...
Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir. Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim. Bilgi için TIKLAYIN
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Crt olarak 72 Samsung flat alabilirsin.. Çok kaliteli bir televişzyon.. Kore veya malezya yapımı oluyor genellikle.. Carrefour da görmüştüm.. Görüntüsü çok iyi... fiyatı 800 ytl civarı sanırım..
Bu tv ler sıfırmı. Ozellikle SONY 29FX66 modeli tam donanımlı ve daha kaliteli bir uretimdir. 29CS60 modelininde gecen sene babama almıstım.
Eger sıfırsa arkadasa kesinlikle SONY 29FX66 modelini oneririm, hic baska 72 lere bakmasın bile. İlk cıktıgında 2500 ytl civarlarına satılan bir urundu 29FX66. Aslında piyasadan kalkalıda 2 sene olmustur. 29CS60 modeli ise sony nin son uygun fiyata sattıgı modeldi ama giris seviyesi bir modeldi. Fiyatları aynı yazmısınız ama 2 urun arasında bayagı fark var. Hem ozellik, hemde uretim kalitesi acısından cok iyi biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 17 Mart 2008; 13:06:37 >
SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
ÜRÜNLER SATILMIŞTIR... sevgili ikaharal bizim bidolu mağazamız var tabi bir kaç tanede büyük depomuz bunlarda oralarda sıkışmış zarar ettiğimiz tv ler arada mutlaka teknik özellik farkı vardır ama önemli değil... tabi paranın para olduğu sony nin crt lerde kral olduğu dönemlerde bu tv lere iyi paralar sayıp almışız ..ama teknoloji işte ürün durduğu yerde zarar ediyor ...
quote:
Orjinalden alıntı: ikarahal
Sn 0sedan
Bu tv ler sıfırmı. Ozellikle SONY 29FX66 modeli tam donanımlı ve daha kaliteli bir uretimdir. 29CS60 modelininde gecen sene babama almıstım.
Eger sıfırsa arkadasa kesinlikle SONY 29FX66 modelini oneririm, hic baska 72 lere bakmasın bile. İlk cıktıgında 2500 ytl civarlarına satılan bir urundu 29FX66. Aslında piyasadan kalkalıda 2 sene olmustur. 29CS60 modeli ise sony nin son uygun fiyata sattıgı modeldi ama giris seviyesi bir modeldi. Fiyatları aynı yazmısınız ama 2 urun arasında bayagı fark var. Hem ozellik, hemde uretim kalitesi acısından cok iyi biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 18 Haziran 2008; 9:41:59 >
sevgili ikaharal bizim bidolu mağazamız var tabi bir kaç tanede büyük depomuz bunlarda oralarda sıkışmış zarar ettiğimiz tv ler arada mutlaka teknik özellik farkı vardır ama önemli değil... tabi paranın para olduğu sony nin crt lerde kral olduğu dönemlerde bu tv lere iyi paralar sayıp almışız ..ama teknoloji işte ürün durduğu yerde zarar ediyor ...
Aradaki fark onemli. Aklıma gelen farklar SONY 29FX66 da subwoofer, 3 scart, PIP ve universal kumanda var. Ayrıca uretim kaliteside daha yuksek. SONY 29FX66 cok daha sessiz acılıyor. Tek eksi yanı cift tuner olmaması. Bence almak isteyen icin 650 YTL buyuk fırsat benden soylemesi. Arastırın anlayacaksınız. Ben bu modeli son donemlerinde bayiden yaklasık 3 yıl once uygun fiyatıyla 1500 ytl ye almıstım, sonrada satıstan kalktı zaten. İlk cıktıgındada ciddi rakamlarla satılmıs. Cunku ust seviyelerde bir tv idi. O donemlerde 50 Hz de satılıyor, duz 100 Hz lerin fiyat farkı cok oluyordu. 100 Hz lerdede full donanımlı modellerden olan 29FX66E bayagı yuksek fiyatlara cıkıyordu.
SONY 29CS60 piyasadan kalkmadan onceki son satıs fiyatı 700 YTL SONY 29FX66E piyasadan kalkmadan onceki son satıs fiyatı 1500 YTL civarlarınaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 17 Mart 2008; 17:02:20 >
SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
Alıcagım televizyon tüplü(crt) olucak malum lcd ydi plazmaydı onlara daha gecmek icin biraz daha cep lazım o bende yok:) 70 ila 84 ekran arasında istiyorum.Kalite,Marka,Ses Benim İçin önemlidir sadece marka olarak degil marka ve model olarak onerilerinizi bu konu baslıgında yazarsanız cok memnun olurum. Aradıgım Fİyat Aralagı İse 500 ila 750 ytl arasıdır.Cevaplayanlar Arkadaslara Simdiden Önerileri İçin Çok Tşk Ederim...
Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir. Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim. Bilgi için TIKLAYIN
CRT lerde 72 ekranın uzerine cıkmayın. Buyuk ekran CRT de zaaftır. Arastırın sebeplerini bulursunuz. Ayrıca buyuk ekranda 100 Hz mutlaka olmalı. Tazeleme hızı ekran buyudukce sorun olur ve goz yormaya baslar.
keske daha once gorseydim ilani, sony bulamadim konyada, ben de asagidaki tv'yi aldim, daha kutusunu acmadim ama, 999 ytl'ye taksitle aldim,umarim bir sorun olmaz. PHILIPS 29 PT 9521 TV 100HZ\PROGRESSİVE1 Ürün Kodu TV-00923 Ürün Cinsi TV Ürün Markası PHILIPS Ürün Detayları Resim/Ekran • En-boy oranı: 4:3 • Diagonal ekran boyutu: 29 inç / 72 cm • Diagonal görünür ekran boyutu: 68 cm • Görüntü ekranı tipi: Real Flat resim tüpü • Görüntü geliştirme: Dijital Kristal Netlik, Aktif Kontrol + Işık sensörü, Dinamik Parazit Azaltıcı, 3D Combfilter (tarama filtresi), Keskinlik Ayarı, Progressive Scan, Görüntü Dondurma, Pixel Plus, Köşe yumuşatma, LTI, Scavem • Ekran geliştirme: Anti-Yansıma • Görüntü işleme: 100 Hz Dijital Tarama Desteklenen Ekran Çözünürlüğü Ses • Çıkış gücü (RMS): 2 x 10W • Müzik Gücü: 20 W • Ses Geliştirme: Dijital Ses İşleme, Grafik Ekolayzer • Ses Sistemi: Nicam Stereo, Virtual Dolby Surround Hoparlörler • Dahili hoparlörler: 2 Kolaylıklar • Kurulum Kolaylığı: Otomatik Kanal Kurulum (ACI), Otomatik Ayar Sistemi (ATS), Otomatik Hafızaya Alma, İnce ayar, PLL Dijital Ayar, Tak ve Çalıştır, Sıralama • Kullanım kolaylığı: Grafik Kullanıcı Arayüzü, Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL), Smart Görüntü Kumandası, Smart Ses Kumandası, Görüntü Dondurma • Uzaktan kumanda tipi: RCTE05SLS05 • Uzaktan Kumanda: TV, Çok Fonksiyonlu • Teletekst: 1200 Sayfa Smart Text • Teletekst geliştirmeleri: Program bilgi Hattı, Favori 4 sayfa • Ekran Format Ayarları: 4:3, 4:3 genişletme, 16:9 sıkıştırma • Saat: Uyku Zamanlayıcısı, Akıllı Saat Tarama/Alma/Aktarma • Tuner bantları: Hiper bant, S Kanalı, UHF, VHF • TV sistemi: SECAM L/L, SECAM D/K, SECAM B/ G, PAL D/K, PAL B/G, PAL I • Video tekrar oynatma: NTSC • Anten Girişi: 75 ohm koaksiyel (IEC75) • Kanal Sayısı: 100 Bağlanabilirlik • Skart sayısı: 2 • Ext 1 Skart: RGB, CVBS giriş/çıkış, Ses giriş/çıkış • Ext 2 Skart: S-video girişi, CVBS giriş/çıkış, Ses giriş/çıkış • Ext 4: YPbPr, Ses Sağ/Sol giriş • Ext 5: HDMI, Ses Sağ/Sol giriş • Diğer bağlantılar: Stereo sabit seviyede çıkış • Yan: S-Video Y/C, CVBS giriş, Ses Sağ/Sol giriş,Kulaklık çıkışı
tesekkur ederim, ilk basta crt alayim diye dusundum, daha sonra ise sik bir plazma, dugun telasi, masraf cok oluyor, bu tv'yi de uzun zamndir izliyordum, piyasada zor bulunuyor artik, son demleri crt lerin, hangi ulkede uretiliyor acaba aldigim bu tv, kutusunu acmadim daha,baska sehirdeyim simdi, kullanmaya baslayinca anlatirim özelliklerini, kullanan var mi acaba?