Şimdi Ara

Harici DTS Dekoder Kullanımı Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahip olduğum ev sinema sistemimde ne yazık ki dijital ses girişi yok, bundan dolayı PS3 bağlandığında dolby dijital ses alınamıyor. Ben de bu yüzden ev sinema sistemimin amfi özellikli dvd player'ını değiştirmek istedim fakat bu mümkün değil çünkü subwoofer'dan çıkan kablo'nun ucu sadece buna göre dizayn edilmiş.
    Acaba aşağıda görülen iki üründen birini alsam PS3 bağladığımda dolby dijital ses alabilir miyim? Örneğin; PS3'ü optik kablo ile dekoder'e bağlayıp bundan da AUX bağlantı ile dvd player'a bağlasam hoparlörlerden dolby dijital ve dts ses alabilir miyim?

    Jazz Speakers DE-005

     Harici DTS Dekoder Kullanımı Hakkında Yardım


     Harici DTS Dekoder Kullanımı Hakkında Yardım


     Harici DTS Dekoder Kullanımı Hakkında Yardım


    CREATIVE - DDTS-100 DEKODER

     Harici DTS Dekoder Kullanımı Hakkında Yardım





    Bu iki üründen birincisi'nin fiyatı daha uygun ve küçük olması nedeniyle tercih sebebidir fakat piyasada pek bulunmuyor galiba, temin edebileceğim bi yer var mı ve en önemlisi işimi görür mü?







  • bu dekoderlara ps3 ü bağlarsın ama bu dekoderlarda çözülmüş sesi 5.1 analog olarak amfiye girmen gerekir ki senin amfinde böyle bir giriş bulunmuyor.
  • banada lazım bundan ya, DVD player da dijital çıkış var analog da stereo ama ses sistemi bağlayamıyorum. Şu birinci olan kaç para acaba nerden alacaksın.
  • jazz de serisi decoderleri artık ülkemizde bulmak mümkün değil. Firma satış yapmıyor yıllardır.. 2.el düşerse bi ihtimal.. %1 ihtimal..
    ddts decoderin ülkemizde bulunamayışı ise tamamen creative in korkunç bir ayıbıdır.
    forumda s750 ve diğer analog setlerden kullanıp dijitale dönüştürmek isteyen, parası çok bir sürü üye var ama bu decoderi bulmak mümkün değil nerdeyse..
    Neden acaba?
    Sakın ola bu decoderi almak isteyenlere üst düzey ses kartlarından satıp bundan da maddi kazanç sağlamak için mi?
    Çünkü creative in üst düzey kartlarına verilen para ile 2 tane ddts decoder alınabiliyor.




  • moralim bozuldu şimdi DVD player için illa ben z5500 mü alacam ya 500 milyon verip. Bir dekoder birde orta seviye bir ses sistemi ile işi halletmeyi planlıyordum. Neyse ilerde başka bişey düşünürüz artık. Allahtan televizyo virtual dolby surround var woofer falan açtım mı idare ediyor ama. 5.1 filmlerin zevki çıkmıyor pcdeki gibi. Salonada lazım bi 5.1
  • creative de iş görür
  • yani ben şimdi bunlardan birini alsam da yine işe yaramaz mı? başka fikri olan yok mu?
  • yani şu şekilde bağlantı yapsam dolby dijital ses alınır mı:

    PS3-----optik kablo-----Dekoder-----AUX-----Benim sinema sistemim

    Böyle yapsam işe yarar mı? eğer az da olsa bi ihtimal varsa hemen temin etmeye çalışacam.
  • olmaz musonic...ses sistemine aux giriş 2 kanal girersen diğer kanalların sesini alamazsın ki.5.1 analog giriş yapman lazım..resimde jazz da sarı yeşil mavi görülen çıkışlar yani.onları girebileceğin 5.1 analog input ta senin ses sistemide bulunmuyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zapatero

    olmaz musonic...ses sistemine aux giriş 2 kanal girersen diğer kanalların sesini alamazsın ki.5.1 analog giriş yapman lazım..resimde jazz da sarı yeşil mavi görülen çıkışlar yani.onları girebileceğin 5.1 analog input ta senin ses sistemide bulunmuyor.



    İlgin için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.