Şimdi Ara

## Intel Mini-ITX Konusunda Vites Yükseltiyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Intel Mini-ITX Konusunda Vites Yükseltiyor ##


    VIA'nın EPIA serisi ile oldukça popüler olduğu ITX cephesine Intel'de sıkı bir giriş yapmış ve bu konuda ilk ciddi adımı olan Diamondville platformunu duyurmuştu. 45nm üretim teknolojisi ile hazırlanan ATOM serisi işlemciler ve entegre grafik işlemcili 945GC yonga setinden oluşan Diamondville platformu daha da güçlenecek gibi gözüküyor. Gelen bilgilere göre Intel, ITX platformunun yeni varyasyonlarında henüz masaüstü için de resmi duyurusu yapılmayan 4 serisi yeni yonga seti ailesini kullanacak gibi gözüküyor. Bu konuda DG45FC (Fly Creek) kod adlı ilk "ES-Mühendislik Örneği" anakartını hazırlayan Intel, ITX kullanıcılarına X4500 HD gibiDirectX 10 destekli ve yüksek tanımlı videolara yönelik olarak donanımsal hızlandırma sağlayabilen grafik işlemcisinin yanı sıra ICH10R güney köprüsünü kullanmayı planlıyor. Intel G45 yonga setini hazırlayacağı daha güçlü "segmente özel" işlemciler ile destekleyerek hızlı bir giriş yaptığı Mini-ITX platformunda konumunu iyiden iyiye güçlendirmeyi arzuluyor. G45 yonga setinin kullanılacağı ve HDMI arabiriminin de destekleneceği yeni çözümün yanı sıra Intel, Q45 yonga seti üzerine kurgulayacağı ve bireysel kullanımdan öte kurumsal müşterilerine özel olarak hazırladığı Mini ITX platformunu da kullanıma sunacak. Şu an için spesifik çıkış tarihleri konusunda net bir bilgi bulunmuyor.







  • Güncel bütün özellikler mevcut olacak galiba, güzel olmuş .(HDMI,DirectX 10 )

    Haber için teşekkürler
  • Vay vay vay.


    Anlaşılan intel sıkı giriş yapmayı gelenek haline getrmek istiyor. Bilirsiniz sıkı çıkışlar uzun süre kendinden bahsettirir.

    Core ile masaüstünde hala güncel ve konuşuluyor. Diz üstünden ise açık ara önde diyebiliriz. Şimdi de Mini-ITX e ikinci bir el attı.

    Ekran kartı piyasasına da girecek. Samsung un yan ürünler de olduğu gibi İntel in de iç donanım ürünlerinde her alanda elinin bulunmasını istediği su götürmewz bir gerçek.


    Biliyorsunuz samsung LCD den optik okuyucuya HDD ye cep telefonuna her alanda varlık gösteriyor.
  • İntel Atom , İntel Mini-ITX ve İntel Mini Atom üretiyorlar , mini mini mini , bakalim ufacik atomlar gelicekmi.Hadi Hayirlisi İntel-Mini...
  • FX57, linkini verdiğin AMD videosundaki ve önceden haberlerini verdiğin HTPC AMD'lere benzemeye çalışıyor Intel. Çift çekirdeği de çaldırlar zaten AMD'den ama, bakalım bu sektörü çalabilecekler mi ...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: scaniaperest

    FX57, linkini verdiğin AMD videosundaki ve önceden haberlerini verdiğin HTPC AMD'lere benzemeye çalışıyor Intel. Çift çekirdeği de çaldırlar zaten AMD'den ama, bakalım bu sektörü çalabilecekler mi ...


    Sakin ol arkadaşım..


    Intel adına büyük bir hamle , bakalım çok tutulucakmı.




  • İntel işlemcili itx baya perfrmanslı olur gibime geliyor.hele hele kıytırık ezra lar karşısında.ama fiyatlar belirleyecek bu "mini" k sektörünü.
  • çep kartı gibi
  • süper bu itxler yaw
  • g45 chipsetmi... atın çöpe gitsin bi işe yaramaz!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skysertcan

    g45 chipsetmi... atın çöpe gitsin bi işe yaramaz!

  • müzik video vb işlemler için ideal olacak galiba

    artık 250 ytl ye kasa toplıcaz heralde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scaniaperest

    FX57, linkini verdiğin AMD videosundaki ve önceden haberlerini verdiğin HTPC AMD'lere benzemeye çalışıyor Intel. Çift çekirdeği de çaldırlar zaten AMD'den ama, bakalım bu sektörü çalabilecekler mi ...



    Sakin ol sakin ol. Çift çekirdeği mi çaldılar.


    Arkadaşım eğer çift çekirdek gerçek anlamda bir icat olsa patentini alırdı AMD, almadıysa da kendi salaklığı ki böyle bir şey yok o yüzden salaklık ta söz konusu değil.

    Senin söylediğine bakarsak içten yanmalı motor prensibindeki tüm arabalar birbirinin kopyası yapmayın şöyle şeyler ya. İntel çaldı ise neden daha performanslı o da ayrı bir soru tabi.

    He yok ben çift çekirdek pazarından bahsediyorsan kardeşim gene balta taş ikilemindesin. Pazardan pay kapılır çalınmaz. AMD pay kazanmak istiyorsa çalışacak akıllı hamleler kuracak küçük alıcıları da kollayacak. Zamanında işlemciler büyük firmalara gitti. İşlemci bulamadım e mecburen erteledim. O sıra da Core patlak verdi ve doğal olarak F/P ye yönelip onlardan aldım olay bu.




  • İntel sürekli gelişiyor.
  • Yapmayın allah aşkınaya... bunlardan bi cacık olmaz! Tüketiciyi nasıl daha fazla yolarım diye düşünüyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skysertcan

    Yapmayın allah aşkınaya... bunlardan bi cacık olmaz! Tüketiciyi nasıl daha fazla yolarım diye düşünüyor.



    Hayır kuruluşları dahil herhangibi işletmenin bunun haricinde bir şey yaptığını gösterebilir misin? Hepsinin amacı cepteki parayı almak.


    Araba reklamları var ya bir de; Hani 30bin YTL diye koca koca yazıyorlar bir bakıyorsun mağazalarına gittiğinde o en en en alt model ve öyle bir model yok. Ondan sonra sana türlü laf oyunlarıyla 50bin YTL lik arabayı satıyorlar. Maksat sadece tüketiciyi mağazaya çekmek ondan sonra nasıl olsa kazığı bir şekilde geçiriyorlar.

    Sonuç? Sonuç mu bankalara olan milyonlarca YTL ödenmemiş faize binmiş araç kredi borçları, ikinci el pazarlarında borcunu ödeyemedikleri için zararına satılmaya çalışılan gene de alıcı bulamayan gıcır gıcır araçlar.


    Yani neymiş elbet birinin işine yarar senin işine yaramıyorsa akıllı ol alma. Genel bir mesajdır. Yaw öğretmen çıkmış 50 bin YTL kredi kartı borcum var diyor. 10 tane kartı varmış Yaw kardeşim maaşın belli ne demeye aldın o kadar şeyi. Adama kızsam mı haline acısam mı bilemiyorum.




  • via ya itx te de huzur yok anlaşılan...
  • RelaX Sinyor...
    quote:

    Orjinalden alıntı: scaniaperest
    FX57, linkini verdiğin AMD videosundaki ve önceden haberlerini verdiğin HTPC AMD'lere benzemeye çalışıyor Intel. Çift çekirdeği de çaldırlar zaten AMD'den ama, bakalım bu sektörü çalabilecekler mi ...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.