Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
INCA AN30 ekran kartını nasıl bilirsiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> INCA AN30 ekran kartını nasıl bilirsiniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amet

16 Mart 2008; 1:32:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç tv kartı falan kullanmadım bu konu hakkında birşey bilmediğim için sorularımı mazur görün
Burdan bakabilirsiniz:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd850140

Ben şimdi bu tv kartını alınca bir antenemi bağlamam gerekiyor?

Direk notebook a takıp izleyemezmiyim?Zaten evdeki normal televizyondada çanak anten falan yok arkasında bir tane kablo var(atari bağlantı kablosu) ve tüm kanalları çok net izleyebiliyoruz

Radyo falan dinlemek için almıyorum tek istediğim atv,kanald,show tv,fox vb. bilinen kanalları net bir şekilde izlemek istiyorum bu yeterli gelirmi?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amet -- 17 Mart 2008; 0:27:46 >

| Canon EOS 400D | Canon EF-S 18-55mm | Canon BG-E3 Battery Grip | Toshiba 2gb+4gb Compact Flash Card || Lowepro-Fastpack 200 Bag |

axi-laz

16 Mart 2008; 13:39:43 

Hayır antene bağlaman gerekmiyor antensiz izleyebilirsin.

Eğer antinede bağlarsan koblo tv'leride izleyebilirsin.

Bende de var bu üründen.Uzakdan kumandası, Fm radyosu var çok kullanışlı

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
amet

16 Mart 2008; 22:17:48 

INCA AN30 mu yoksa GIGABYTE GT-U8000-RH USB 2.0 DİJİTAL + ANALOG TV KARTI mı?Karar veremedim lütfen bir öneri verin?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd49952

| Canon EOS 400D | Canon EF-S 18-55mm | Canon BG-E3 Battery Grip | Toshiba 2gb+4gb Compact Flash Card || Lowepro-Fastpack 200 Bag |

axi-laz

17 Mart 2008; 7:23:34 

2. ürün INCA AN30 ekran kartından daha iyi özelliklerine baktığımda benimkinden daha iyi HDTV desteğide varmış biraz daha para verip bundan alabilirsin.

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
serhat1971

15 Haziran 2008; 15:40:07 

Arkadaşlar bu inca an30 mini usb tv kartını kullanan varmı.Benim tv kartım vardı pcmcıa girişli olan fly tv + fm kullanıyordum.ama laptopumu daha gelişmişiyle degiştirdim fakat yeni versiyon laptopların pcmcıa girişinin şeklini degiştirmişler (ne olacaksa) onun için elimdeki tv kartını kullanamadıgım için dayıma sattım.Artik usb tv kartı almayı düşünüyorum çünkü usb hiçbir zaman ölmez kolay kolay degişmez.Şimdi sorum şu bu İNCA AN 30 mini usb tv kartını kullanan varmı kanal çekişi nasıl radyosu tatmin edicim,boyutuda küçük sanırım.dışarıdan kamera girişi falan varmı..Benim aklıma bu tv kartı yattı ama hepsiburadaki yorumlara bakardım sanırım ürün yeni oldugu için daha yorum yapılmamış....ben degerli arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum.saygılar.....

martenzit9

17 Haziran 2008; 10:06:40 

Bahsettiğiniz kartlar vista uyumlu mudur? Ayrıca ısınma problemi yaşıyor musunuz? Teşekkürler.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> INCA AN30 ekran kartını nasıl bilirsiniz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
Grand Theft Auto 4 video
Amerikan rüyasını yaşamak hiç bu kadar kanlı olmamıştı.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar