Merhaba arkadaşlar daha önce hiç tv kartı falan kullanmadım bu konu hakkında birşey bilmediğim için sorularımı mazur görün Burdan bakabilirsiniz:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=54&productid=bd850140
Ben şimdi bu tv kartını alınca bir antenemi bağlamam gerekiyor?
Direk notebook a takıp izleyemezmiyim?Zaten evdeki normal televizyondada çanak anten falan yok arkasında bir tane kablo var(atari bağlantı kablosu) ve tüm kanalları çok net izleyebiliyoruz
Radyo falan dinlemek için almıyorum tek istediğim atv,kanald,show tv,fox vb. bilinen kanalları net bir şekilde izlemek istiyorum bu yeterli gelirmi?
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amet -- 17 Mart 2008; 0:27:46 >
2. ürün INCA AN30 ekran kartından daha iyi özelliklerine baktığımda benimkinden daha iyi HDTV desteğide varmış biraz daha para verip bundan alabilirsin.
Arkadaşlar bu inca an30 mini usb tv kartını kullanan varmı.Benim tv kartım vardı pcmcıa girişli olan fly tv + fm kullanıyordum.ama laptopumu daha gelişmişiyle degiştirdim fakat yeni versiyon laptopların pcmcıa girişinin şeklini degiştirmişler (ne olacaksa) onun için elimdeki tv kartını kullanamadıgım için dayıma sattım.Artik usb tv kartı almayı düşünüyorum çünkü usb hiçbir zaman ölmez kolay kolay degişmez.Şimdi sorum şu bu İNCA AN 30 mini usb tv kartını kullanan varmı kanal çekişi nasıl radyosu tatmin edicim,boyutuda küçük sanırım.dışarıdan kamera girişi falan varmı..Benim aklıma bu tv kartı yattı ama hepsiburadaki yorumlara bakardım sanırım ürün yeni oldugu için daha yorum yapılmamış....ben degerli arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum.saygılar.....