Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
631.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

baya bir süredir islerim dolayisiyla uzak kalmistim siteden ama
    ben girmeyli baya sular akmis ya..
    bir kac sorum olacak bu 2.0 versioynu ile ilgili cevaplarsaniz sevinirim..
    1) 2.0.X versiyonlari arasinda fark var mi? yüklesem hangisini yuklememi tavsiye edersiniz
    2)sanirim 1.1.4te olana tüm programlar henuz mevcut degil..bir kac program sorumcam
    benim icin önemli olan bunlar veya benzerleri var mi?
    -msn programi
    -maps offline
    -weDict ( ingilizce ve Almanca lazim)
    -Hp-11C, Hp-12C tarzi hesap makinalari
    -Books
    -En önemliside VolumeBooster (touch in sesini az buluyorum acikcasi, booster ile daha bir guzel oluyor)

Tesekkurler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil_bg -- 23 Eylül 2008; 19:44:15 >

Orjinalden alıntı: emil_bg

Herkese Slmlar,

baya bir süredir islerim dolayisiyla uzak kalmistim siteden ama
    ben girmeyli baya sular akmis ya..
    bir kac sorum olacak bu 2.0 versioynu ile ilgili cevaplarsaniz sevinirim..
    1) 2.0.X versiyonlari arasinda fark var mi? yüklesem hangisini yuklememi tavsiye edersiniz
    2)sanirim 1.1.4te olana tüm programlar henuz mevcut degil..bir kac program sorumcam
    benim icin önemli olan bunlar veya benzerleri var mi?
    -msn programi
    -maps offline
    -weDict ( ingilizce ve Almanca lazim)
    -Hp-11C, Hp-12C tarzi hesap makinalari
    -Books
    -En önemliside VolumeBooster (touch in sesini az buluyorum acikcasi, booster ile daha bir guzel oluyor)

Tesekkurler,

2.1 yüklemeni tavsiye ederim.En stabil,sorunsuz çalışan versiyon o.

Hesap makinaları hakkında bir bilgim yok ama diğer saydığın herşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 23 Eylül 2008; 19:51:24 >

• @emil_bg

dj necmi nin yazdıklarına ek olarak hesap makinelerinin de olduğunu belirtmek isterim.Firmware indirmek için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_21894789/mpage_78/tm.htm#26634500

Orjinalden alıntı: Blackworms

quote:

Orjinalden alıntı: Blackworms

Herkese iyi geceler dilerim.
    iTouch'a last.fm uygulamasını kurup düzgün olarak kullanabilen arkadaşımız var mı acaba?Bende şarkıyı oynatıyor fakat ne albümün resmi var ne de herhangi bir ses.
    iTouch 2G kullanıyorum ve version 2.1.1 .

Tekrar,tekrar ve tekrar soruyorum ama kimse yardımcı olmadı hala. (:

evet ben sorunsuz kullaniyorum tesekkurler..

eğer 2.1 yapmak istersek 1.1.5 e geçip sonra 2.1 yapmak zorunda mıyızz????

Geleceği düşünerek kuskulanmak yersizdir, Cünkü gelecek düsünsekte düşünmesekte gelecektir. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jağner

arkadaşlar ipodumda 1.1.4 jb yüklü we eğer ben itunes ten indirmeyi denedim 2.1 bunun için itunes 8 ide indirdim ama dio ki 1.1.5 i yüklemek istermisiniz sorum şu:

eğer 2.1 yapmak istersek 1.1.5 e geçip sonra 2.1 yapmak zorunda mıyızz????

Hiç gerek yok arkadaşım.Her sürümden geçebilirsiniz.Bu sayfanın üstlerinde 2.1 için indirebileceğiniz link vardı.Lütfen oraya bakın.

FW 2.1 indirin,sonra iTunes ile restore yapın.Daha sonra da QuickPwn 2.1 ile jailbreak yapacaksınız.Bu kadar...

Bu mesajla ilgili yardımlarınızı beklemekteyim, lütfen mesajı inceleyin.

Herkese teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: oneal_84

Tüm yardımlarınız için tekrardan teşekkürler, itouch siparişini bugün gerçekleştirdim. Amerika' dan 16 GB versiyonunu 299 dolara satın aldım, bayramdan sonra elimde olacak inşallah, sanıyorum tüm arkadaşların kafasını o zaman daha fazla ağrıtacağım :)

Satın aldığım sitede ve diğer benzer tüm sitelerde, aynı kapasiteli cihazlar için farklı fiyatlandırmalar bulunmuktadır. Ör: 16 GB kapasiteli itouch için 299, 265, 259 dolar olmak üzere 3 farklı fiyatlandırma bulunmaktadır. Anlamaya çalıştığım kadarıyla bunun sebebi versiyon farklılıkları, batarya ömürleri ve bir kaç küçük eklenti(ses kontrol düğmesi gibi) nedeniyle kaynaklanmış. bu linkleri bir de siz inceleyip fikrinizi söyler misiniz arkadaşlar.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/582842-REG/Apple_MB531LL_A_iPod_Touch_16GB.html

http://www.bhphotovideo.com/c/product/540824-REG/Apple_MA627LL_B_iPod_touch_16GB_Wi_Fi.html

http://www.bhphotovideo.com/c/product/520652-REG/Apple_MA627LL_A_iPod_touch_16GB_Wi_Fi.html[/link]

Ben en üst linkte yer alan 299 dolar fiyatlı modeli sipariş ettim, bu model hangi versiyonu içerir ve doğru bir seçim midir?

Bir de mail programı konusunda yardımlarınızı önemle beklemekteyim, bu cihaza bir mail programı kurabilmek benim için çok önemli.

Tüm arkadaşlara emekleri ve ayırdıkları zaman için tekrardan teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: oneal_84

Hızlı cevabın için çok teşekkür ederim, sabah okuma şansı bulabildim. Fakat kafamda takılan birkaç nokta daha var, lütfen bu konuda yardımcı olun. Sipariş vermek için sizlerden gelecek cevapları ve paylaşımlarınızı beklemekteyim arkdaşlar.

1) Bir önceki mesajımda da belirtmiştim. Cihazda MS Office uygulamalarını ve en önemlisi MS Outlook programı kullanılabiliyor mu? Ya da apple' ın bu programlara eşdeğer bir paketi var mı ve eğer var ise bunlar cihazda kullanılabilecek mi? Benim için en önemli nokta tam olarak burası.

2) Jailbreak konusunu bir parça daha genişletmek gerekirse, bu uygulamanın artıları ve eksileri nelerdir? Cihaza neler kazandırır, neler kaybettirebilir? Yanlış ve hatalı gerçekleşebilecek bir jailbreak uygulaması sonrasında karşılaşılabilecek en kötü sonuç nedir?

3) Cihaz elimize ulaştıktan sonra yapılması gereken ilk ve tüm uygulamalrla ilgili (jailbreak, diğer yüklemler, kısacası touch'a can vermek :) ...) görüntülü bir anlatım edinebileceğimiz kaynaklar var mıdır ve bu cihazı gerçek kullanıma ulaştırmak için neler yapılmalıdır, yüklenmelidir, izlenmelidir?

Tüm yardımlarınız için tekrardan teşekkür eder, iyi çalımalar dilerim...

1-Dökümanları okumak için bir çok jailbreak uygulaması var.Fakat sizin sorduğunuz uygulamalar eskiden yoktu.Son zamanlar yeni çıkan uygulamaları takip edemedim.Diğer arkadaşlar bu konuda daha kesin bilgiler verecektir.

2-Jailbreak konusunda yukarıda verdiğim linklerden yararlandınız mı bilmiyorum fakat o linklerde nasıl yapılacağını anlatmaya çalışıyoruz.Korkulacak bir şey yok.En kötü ihtimalle yaptığınız bir yanlış olursa restore yaparsanız.Restore yapma hakkında açıklamayıda daha önceki mesajımda verdiğim linkten bakabilirsiniz.

İyi Yanları:
    -Bir çok değişik jailbreak uygulamasını yükleme şansınız doğar.
    -AppStore da bulunmayan (Mesela Türkçe dil dosyaları yada Türkçe e-kitap vs.. gibi) özel uygulamaları yükleyebilirsiniz.
    -AppStore daki uygulamaların kırılmış hallerini yükleyebilirsiniz.(Jailbreak yapmadan da yüklenebiliyor fakat bazen hata verebiliyor.Jailbreak yapınca sorunsuz yükleyebiliyorsunuz.)
    -Bilgisayardan iPod'a dosya yada dökümanlarını atabilirsiniz.(Normalde kendimiz döküman vs. atamıyorsunuz.)
    Aslında daha çok avantajları var fakat aklıma gelenler bunlar.Kısacası avantajlı diyebiliriz.

Sorunsuz bir şekilde jailbreak yapmanın herhangi bir zararı olmaz.Sadece biraz yavaşlama olabilir.Bazı arkadaşlar jailbreak sonrası hafif bir yavaşlama olduğunu söylüyor.Tabi bu yavaşlama firmware sürümüne göre de değişebiliyor.Kısacası bu şekilde..

3-Yakında cihazı ilk kez alanlar için rehber niteliğinde bir konu açmayı düşünüyorum.O zaman size bildiririm.

• itunesin 2.1 versiyonu nereye download ettiğini bilen yokmu?
    Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
  • yeni versionu die amerikadan aldigim 2. nesil touch simdi elmdemi patladi yani 2.1 ler jailbreak yontemini inceledim fakat anladigm kadariyla 2g lere uymuo bu yontemler..ne zmn 2g lere uygun jailbreak cikar yada cıkacakmı beni biriniz bilgilendirirse cok sevinirim

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

itunesin 2.1 versiyonu nereye download ettiğini bilen yokmu?

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?Aşağıdaki yerleri kurcalayın bakalım.Oralarda bir yerdedir.

Xp:
    C:\Documents and Settings\KULLANICI-ADI\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\

Vista:
    C:\Documents and Settings\KULLANICI-ADI\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 24 Eylül 2008; 13:07:12 >
  • ya ben itouch almayı düşünüom.yeni uygulamalar ,jailbreak ve özellikler açısın dan 1g mi yoksa 2g mi daha iyi

SAMSUNG GALAXY S III
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarı dew

ya ben itouch almayı düşünüom.yeni uygulamalar ,jailbreak ve özellikler açısın dan 1g mi yoksa 2g mi daha iyi

1g al başın ağrımasın

Orjinalden alıntı: sarı dew

ya ben itouch almayı düşünüom.yeni uygulamalar ,jailbreak ve özellikler açısın dan 1g mi yoksa 2g mi daha iyi

hocam ben jb siz yapamam dersen şu an 2G jb yapılamıomuş, fakat çokta iyi olmasada 2G deki dahili hoparlörü bi avantajdır bence
    Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
    Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
    Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
  • Firmware güncelleme hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.Herhangi bir zorluğu yoktur.Jailbreak konusunda ise şu an 2.1 versiyonu için jailbreak rehberi hazırlıyorum.Yapamazsanız bitince ondan da yararlanabilirsiniz.
  • ya şimdi ben 2.1 restore yaptım sonra quickpwn ile olan işlemi yaptım ve ipod yeniden açıldı springboardda cydia da installer da var.quickpwn nin blogunda cydia fln olmıycak sonra mobileinstallation işlemini yapınca gelecekler diyor.şimdi bunu yapmama gerek varmı?bu mobileinstallation ne işe yarıyor tam olarak?
  • bu apple storeda ipod üzerinden program alırken buy now dedikten sonra noluyor?direk indiriyormu?hesabı nerden görüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

bu apple storeda ipod üzerinden program alırken buy now dedikten sonra noluyor?direk indiriyormu?hesabı nerden görüyor?

İlk kez alıyorsan hesabınla giriş yapman gerekiyor dostum.

SAMSUNG GALAXY S III
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.