Neverball diye bi oyun var arkadaslar denemediyseniz mutlaka deneyin.Yakinda cikacak olan Monkeyball'a benziyor.
Hocam hangi source üzerinde?
customize: once compability patch yukledım sonra da modded customıze (v 1.0)
Customize 2.0 versiyonu kullanmanı tavsiye ederim.Temaları direk Customize'ın kendi browserı üzerinden download ediyor ve uyguluyorsun.
hmm.. ben indirirken gortmustum onu ama 1.1.4 te calısırmı diye emın olamadım.. pekı 2.0 bendekı surumun yapabıldıgı herseyı yapabılıyormu?? bunu sormamın nedenı 2.0 ın henuz alpha surumnde olması.. birde baska sorum customize ın ıcındekı secenklere (battery charger, status bar, slider vs.) yenılerı nasıl atılıyor??
Evet 2.0 ile herşeyi yapabilmen mümkün.Eski versiyonda battery,status bar falan atman için bilgisayara bağlanman gerekiyor ama 2.0 da direk Customize'nin browserından indirip yine program içinden uygulayabilirsin.
Evet 2.0 ile herşeyi yapabilmen mümkün.Eski versiyonda battery,status bar falan atman için bilgisayara bağlanman gerekiyor ama 2.0 da direk Customize'nin browserından indirip yine program içinden uygulayabilirsin.
ohh tmm tesekkurler.. tam duymak istedigim cevaptı
Customize 2.0 kurdum.. biraz kurcaladım tema falan ındırdım.. ama temaları bırturlu uygulayamadım .. herneyse customıze preferences 'a geldım sectım... loadıng ısaretı cıktı ( donen kucuk beyaz tekerlek) bekle bekle bekle.. alet takıldı dedım ve home ile usttekı dugmeyı basılı tutup kapattım.. acayım dedım elma isaretı cıktı beklıyorum yok olmuyor bırturlu her seferınde o kucuk beyaz ısaret cıkıyor. 10-15 kez denedım hep aynı sekılde loadıng cıkıyor ve takılıyor... bari iLiberty ile DFU moduna alayım dedım.. bagladım bılgısayara baglanma sesı cıktı (ding dong) ama iLiberty gormuyor aletı DFU ya alamıyorum. bekledim 6-7 kez daha aynı ses cıktı hem ipod dan hemde bılgısayardan... simdi ne yapmalıyım lutfen yardım edın kendı ellerımle bozdum ıPod u vallahı delırecem.. su anda Itunes dan restore edıyorum 1.1.4 e ama pek umudum yok olmayacak gıbı yarım saatır bekletıyo o da .. nolur yapmam gerekenı bılen bırısı varsa baksın.. yarın da tatıle gıdıyorum dıye bırsuru film falan atmıstım izlemek ıcın yolda .. ama sımdı hepsı bosa gıttı. kafayı yıycem
Edit: tamam oldu gibi simdi ... yenıden jb yaptım herseyı yenı bastan yuklıcem.... sinir etti bu customize siz siz olun sakın ındırmeyın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamaniac -- 9 Temmuz 2008; 22:46:22 >
Senin sansina olmus dostum ben sorunsuzca kullaniyorum customize'i. Temalari uygulamak icin indirdikten sonra ayni sayfada altta apply this theme butonu var ona basman gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanderJR -- 10 Temmuz 2008; 0:20:20 >
evet evet bende oyle yapıyodum ama birturlu olmuyodu.. temadan mı desem o da degil 2 farklı tema indirdim ikiside olmadı.. en sonunda bi temanın sadece sliderları oldu gerısı summerboard temasının kı kaldı ( summerboard u devre dısı bıraktıgım halde) bende anlamadım birturlu valla.... dunden berı de 4 kez restore edip bastan jailbreak yaptım.. her seferınde installer a girip takılıyordu.. bi an icin camı acıp aletı fırlatsam mı asagıya diye dusundum...